captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1440 Dátum: 2013. Szeptember 27. - 08:24:02 » |
|
picit felröhögtem vacsi közben inszájder irományát olvasva Akkor töröld le szépen a monitort... hehe, nem lett olyan amilyen Szabad megkérdeznem, hogy mi volt benne ennyire vicces? Az, hogy Rejtősen: "mert mindenki ezt a pofont érezte viszketni a tenyerében"...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1441 Dátum: 2013. Szeptember 27. - 10:36:06 » |
|
Kérném a tisztelt társaságot, visszakanyarodni a topic eredeti témájához, egyebeket meg kérem a Törzsbe kibeszélni. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1442 Dátum: 2013. Szeptember 28. - 20:52:53 » |
|
És az adatlistábol kiderül ha csal a gomba? Mint irtam a régi termosztáttal ugyan ezt csinálta igy evidens, hogy nem az a rossz
Azt gondolom, hogy ideje volna keresni egy normális szakit, aki megoldja ezt a hatalmas problémát. Előbb-utóbb besokall a társaság. Felesleges a tudatlanságot ennyire reklámozni, menekülni fog, ki merre lát. Abba gondolj bele, hogy ennél kevesebbért is öltek már embert. Amellett, hogy teljesen egyetértek ladlaccal, meg kell adni, hogy Insider cartárs ritkán szól,de az most ült. sajnos az utóbbi időben több helyről egyre több kérdést kapok ,hogy egy -két vélt tünet alapján állítsak fel távdiagnózist ami lehetetlen értem,hogy kevés a pénz de egy kis hiba nagyobb kárt okoz és azt is figyelembe kellene venni ezek nem az otthon barkácsolható autók Telefonos távdiagnosztika és autójavítás! Ezzel a világ hülyébbik felén (USA) milliókat lehetne szakítani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1443 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 07:51:00 » |
|
És az adatlistábol kiderül ha csal a gomba? Mint irtam a régi termosztáttal ugyan ezt csinálta igy evidens, hogy nem az a rossz
Azt gondolom, hogy ideje volna keresni egy normális szakit, aki megoldja ezt a hatalmas problémát. Előbb-utóbb besokall a társaság. Felesleges a tudatlanságot ennyire reklámozni, menekülni fog, ki merre lát. Abba gondolj bele, hogy ennél kevesebbért is öltek már embert. Amellett, hogy teljesen egyetértek ladlaccal, meg kell adni, hogy Insider cartárs ritkán szól,de az most ült. sajnos az utóbbi időben több helyről egyre több kérdést kapok ,hogy egy -két vélt tünet alapján állítsak fel távdiagnózist ami lehetetlen értem,hogy kevés a pénz de egy kis hiba nagyobb kárt okoz és azt is figyelembe kellene venni ezek nem az otthon barkácsolható autók Telefonos távdiagnosztika és autójavítás! Ezzel a világ hülyébbik felén (USA) milliókat lehetne szakítani! Kb. azon a szinten vagyunk, mint a TV-s gyógyítók. Az a baj, hogy sokan nem értik: ez itt nem szerviz, hanem a saját tapasztalatainkat írjuk le. Az enyém: ha szól a szerelő, valami rossz, kérek alkatrészt, cseréljük. Ha mégsem kell az alkatrész, kell majd másnak. Ez itt ennyi, nem több. Még ha nagy eséllyel, a tapasztalatok alapján meg is van a hiba oka, a vége úgyis az, hogy elviszed szervizbe, hogy rendesen meg legyen csinálva. Itt a legfontosabb az, hogy kialakultak azok a szervizek, személyek, ahová az ember el meri vinni az autóját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1444 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 08:01:30 » |
|
Korábban írtam, nem ég a csórójelző lámpám. Nem hinném, hogy kiégett, a tankban lesz szerintem a hiba. Komoly alkatrészt kell hozzá cserélni? Mert ha igen, hagyom a fenébe, úgysem szoktam sárgáig apasztani a tankot - ha nem muszáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1445 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 09:01:01 » |
|
AC házán van az érzékelő. Ha jól emlékszem egybe van a szint jeladóval. Elvileg lehet külön is rendelni (a szintjeladót biztosan), nem kell az egész AC-t cserélni. Vagy bontó. Mondjuk abban nem bíznék meg (az enyém sem jó ). Tehát AC ki/be szerelés a lényeg. Ha már kint van az AC a jeladó nem nagy mutatvány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1446 Dátum: 2013. Szeptember 30. - 15:24:03 » |
|
AC házán van az érzékelő. Ha jól emlékszem egybe van a szint jeladóval. Elvileg lehet külön is rendelni (a szintjeladót biztosan), nem kell az egész AC-t cserélni. Vagy bontó. Mondjuk abban nem bíznék meg (az enyém sem jó ). Tehát AC ki/be szerelés a lényeg. Ha már kint van az AC a jeladó nem nagy mutatvány. Akkor örökre elmúlt a csórójelzőm. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1447 Dátum: 2013. Október 01. - 22:04:41 » |
|
AC házán van az érzékelő. Ha jól emlékszem egybe van a szint jeladóval. Elvileg lehet külön is rendelni (a szintjeladót biztosan), nem kell az egész AC-t cserélni. Vagy bontó. Mondjuk abban nem bíznék meg (az enyém sem jó ). Tehát AC ki/be szerelés a lényeg. Ha már kint van az AC a jeladó nem nagy mutatvány. Tudsz javasolni valakit akitől lehetne rendelni?
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1448 Dátum: 2013. Október 02. - 18:30:37 » |
|
Van gyári rendelési száma. Innentől kezdve elvileg bármelyik Chevi kereskedésben, ilyen autókkal foglalkozó boltban működnie kell a dolognak (pl.: VRGAutó, Csángó utcai üzlet Bp-n). Azért én elsőként Sebikét kérdezném meg, van-e neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jamon Serrano
|
|
« Hozzászólás #1449 Dátum: 2013. Október 02. - 21:30:01 » |
|
Van gyári rendelési száma. Innentől kezdve elvileg bármelyik Chevi kereskedésben, ilyen autókkal foglalkozó boltban működnie kell a dolognak (pl.: VRGAutó, Csángó utcai üzlet Bp-n). Azért én elsőként Sebikét kérdezném meg, van-e neki. Szinte mindenhol elhajtottak eddig. Egyedül a Buwellnél modták, hogy megoldják ha kell kb 15 ezerért, de annyit meg sajnálok rá.
|
|
|
Naplózva
|
Nubira3 - 1.6 - SX - Sedan - Zavoli LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1450 Dátum: 2013. Október 03. - 18:34:02 » |
|
Nekem még a Chevi Gombosnál cserélték - igaz az gariban volt. De a lényeg az, hogy tudtak külön rendelni.
Alkatrész katalógusos programban is van külön rendelési száma. Innentől kezdve igazából akarat kérdése - szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1451 Dátum: 2013. Október 03. - 20:55:21 » |
|
Van gyári rendelési száma. Innentől kezdve elvileg bármelyik Chevi kereskedésben, ilyen autókkal foglalkozó boltban működnie kell a dolognak (pl.: VRGAutó, Csángó utcai üzlet Bp-n). Azért én elsőként Sebikét kérdezném meg, van-e neki. Szinte mindenhol elhajtottak eddig. Egyedül a Buwellnél modták, hogy megoldják ha kell kb 15 ezerért, de annyit meg sajnálok rá. rendelhető külön csak alvázszám kell mert más a szintadó...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1452 Dátum: 2013. Október 08. - 19:36:27 » |
|
Igen, erre vigyázni kell. EU 3 és Eu 4 szintadója nem csereszabatos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyz001
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1453 Dátum: 2013. Október 10. - 15:33:19 » |
|
Tisztelt fórumozók!
Keresnék olyat, aki előre megbeszélt összegért kiszereli a klíma panelemet, átforrasztja, majd működőképes állapotban visszaszereli. Ha valaki vállalja, kérem, hogy a zyz001@hdsnet címre írjon. A kocsim 1,6-os kombi, manuális klímával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1454 Dátum: 2013. Október 12. - 18:34:23 » |
|
Tisztelt fórumozók!
Keresnék olyat, aki előre megbeszélt összegért kiszereli a klíma panelemet, átforrasztja, majd működőképes állapotban visszaszereli. Ha valaki vállalja, kérem, hogy a zyz001@hdsnet címre írjon. A kocsim 1,6-os kombi, manuális klímával.
De mi a hibatünet? Nem mindig kapcsol be? Amikor ki lett szedve rámérve volt valami javítva? Utána történt valami változás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|