Lacetti klub fórum
2024. December 14. - 10:00:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 433172 alkalommal)
szediati
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #1350 Dátum: 2013. Július 29. - 15:50:52 »

de igen csak mivel 4 évvel fiatalabb azóta ki tudja módosítottak e valamit pl a nyitási hőfokot stb
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1351 Dátum: 2013. Július 29. - 15:56:13 »

de ok én nem vitázok bizti igazad van hogy jó bele de eredetileg ilyen volt benne ezt adták hozzá a szervizben is. remélem azóta jobb anyagból van és nem veszélyezteti a széttörés
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1352 Dátum: 2013. Július 29. - 16:19:12 »

de ok én nem vitázok bizti igazad van hogy jó bele de eredetileg ilyen volt benne ezt adták hozzá a szervizben is. remélem azóta jobb anyagból van és nem veszélyezteti a széttörés
egy az egyben ugyanaz
Naplózva

70/4334431
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #1353 Dátum: 2013. Július 29. - 18:52:44 »

Eléggé ki lett ez tárgyalva, nem kell folytatni.
Lásd Törzsasztal.
Naplózva
Levi75
Teljes tag

SW Elite ACC 2,0d

« Hozzászólás #1354 Dátum: 2013. Július 29. - 21:50:22 »

Sziasztok!
Nálatok is csinál olyat a digit klíma hőfok potmétere, hogy óvatos tekergetésnél is néha össze-vissza ugrál az érték? Ez akár tekeréssel ellentétes irányba és változó mértékben (egy "kattanásra" néha 0,5 fok, néha 3 fok, néha más érték).
A vicces az, hogy a rádióm hangerő tekerője is ezt csinálja, csak az inkább lefele állítja magát felfele tekerésnél is. (Lehet, hogy nem tetszik neki a zenei ízlésem?!  He )
Lehet ezekkel valamit gyógyítani?
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #1355 Dátum: 2013. Július 30. - 07:11:57 »

Sziasztok!
Nálatok is csinál olyat a digit klíma hőfok potmétere, hogy óvatos tekergetésnél is néha össze-vissza ugrál az érték? Ez akár tekeréssel ellentétes irányba és változó mértékben (egy "kattanásra" néha 0,5 fok, néha 3 fok, néha más érték).
A vicces az, hogy a rádióm hangerő tekerője is ezt csinálja, csak az inkább lefele állítja magát felfele tekerésnél is. (Lehet, hogy nem tetszik neki a zenei ízlésem?!  He )
Kontakt hibásak a potméterek.
Ha a tengelyre tudsz fújni WD-40-et, akkor az ideig-óráig segíthet...
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1356 Dátum: 2013. Július 30. - 18:37:17 »

Sziasztok!
Nekem is csinált ilyet,csak amikor csinálták a klímámat ezt is megcsinálták.Csak elfelejtettem megkérdezni,hogy mi volt a baja. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Levi75
Teljes tag

SW Elite ACC 2,0d

« Hozzászólás #1357 Dátum: 2013. Július 30. - 21:51:31 »

Sziasztok!
Köszi, kipróbálom. A rádióval kapcsolatban van valakinek ötlete?
Naplózva
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #1358 Dátum: 2013. Július 31. - 18:28:33 »

Sziasztok!
Köszi, kipróbálom. A rádióval kapcsolatban van valakinek ötlete?
Rádiónál is ugyanez lesz. Nekem melegben csinálta a Lanosban, levegő és kontakt spray megoldotta. Bár nem volt egyszerű szétszedni.
Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1359 Dátum: 2013. Augusztus 07. - 17:21:59 »

2004-es évvégi az én 1,6-os SW-m. Nos eddigi hibái a következők voltak, és a következő alkatrészek szorultak cserére.
Légkondi kompresszora, ami kontakthibás lett, de javítás közben eltörték, így teljesen újat kellett beépíteniük, még gariban. Költség 0 Ft.
Rádió szintén KH-s, javítva gariban. K: 0 Ft.
Digi óra szintén KH-s, házilag újra forrasztva, azóta szuper. K: 0 Ft.
Bal hátsó ajtón az ablak gombja KH-s lett, majdnem megjavítottam, de végül visszaszerelésnél újra meghalt. Bontóból: 2000 Ft.
Tegnap pedig összeégett a hűtő ventilátor, 40 fok meleg volt, maximumon ment a klíma, város, nem bírta, lapátok elcsúsztak, motor leégett. Bontóból: 16000 Ft. Ehhez jött a szállítási költség, plusz a szerelés, egyéb átnézéssel, fojtóház tisztítással, gázrész finom beállításával, összesen: 12000 Ft.
Ablakmosó cső törés, csere LadLac mesterrel, vérnyomásmérő gumicsővel. K: 0 Ft
(némi csokoládézással, kávézással, de az különben is...)
Hűtő kiegyenlítő tartály (menete elkopott (!?). Csere bontóból+ tartaléknak vettem biztonságnak, hogy legyen nálam mindig: thermosztát. Bontóból: 3000 Ft
Szerelve természetesen LadLac mesterrel, mint mindig, mindent együtt.
Azt hiszem majdnem 9 éves autó történetében ez nem igazán nagy költség.
De bevallom volt még néhány izzó csere is, de azt nem jegyeztem fel. (H7 főleg)
Ami még cserélve volt, az a baleset miatti dolgok voltak, az nem tartozik a hibák közé. No meg a szervizekhez tartozó cserék. (Szűrők, folyadékok, stb.)
Szóval jóval drágább autóknál is előfordulnak hibák, cserék, sőt drágább javítások is, mégis sokszor lenézik a mi jó kis autónkat, de fütyülök rájuk, nekem bőven megfelel.
A mai napon, hogy újra jó a gépsárkány, azt Tomynak, és LadLacnak köszönöm, rájuk mindig lehet számítani, ha segítség kell, ők akik önzetlenül segítenek, ha bajban van az ember, vagy autója. Megemlítem még a péceli bontósok hozzáértő, segítő munkájukat, és humánus áraikat, ajánlom őket.
« Utoljára szerkesztve: 2013. Augusztus 07. - 17:31:43 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #1360 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 05:48:21 »

Nem dicsekvésből írom és a megtett km is idáig csak 55e km, de még hibajavításra nem kellett költenem."kop-kop"
Naplózva
Levi75
Teljes tag

SW Elite ACC 2,0d

« Hozzászólás #1361 Dátum: 2013. Augusztus 08. - 22:08:42 »

Én 61.000-nél mondhatom ugyan ezt. Eddig összességében meg vagyok elégedve!  Mosolyog
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1362 Dátum: 2013. Augusztus 09. - 00:32:38 »

2006-os 1.4 HB 85000 km
garanciában kormánymű, kipufogószelepek, tükörnyak-szalag, külső-kilincsfestés
65000-nél két első lengéscsillapító csapágyakkal, szilentekkel
1 db hátsó rendszámvilágítás izzó
1 db H4-es fényszóró izzó
1 db kesztíűtartó-világítás izzó és 1 db biztosíték
kötelező szervíz alkatrészek
...asszem ennyi Kacsint Vigyorog
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
peti1972
Friss hús
*

« Hozzászólás #1363 Dátum: 2013. Augusztus 23. - 19:08:18 »

Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni.Egy sedan 2006.05.havi 1,6-os vasam van és tegnap a kilóméteszámláló, és a kilóméter óra leállt .Egyik pillanatról a másikra, utána a benzinműszer és a vízhőfok műszer kezdett el "mozogni" egy bizonyos sávon belül, néha tele a tank néha 3/4-ig van, néha megfelelő az üzemi hófok néha alatta van.
A fordulatszámmérő hibátlan.
Tapasztalt valaki ilyet? Műszeregység probléma lehet?
A segítséget köszönöm

peti
Motornál testkábel kontakt ok?

Sziasztok,

Szóval megjavítottam a vasat...kb 20 éve dolgozom az autós szakmában, de ilyet ritkán látni.
A kilóméteróra azért nem mért a kocsiban mert a váltóban 4dl olaj volt, és a műanyag fogaskerék egyszerűen leolvadt a tengelyről. végig vezetett szervízkönyves kocsit vettem, és leellenőríztem a paramétereit annál a szervíznél ahol a karbantartásoket végezték.
Hová lett az olaj?He? Ki ellenőrizte? Lehet nem tettek bele a gyárban? A kocsi makulátlan egy olajfolt egy koszfolt sincs rajta.....semmi jel nem volt arra ,hogy a váltóban kevés az olaj precízen járt és pontosan váltott.
Láttam egy-két furcsa dolgot márkaszervizesként az elmúlt 10 évben ,de ez benne van a legjobb négyben.
A probléma kipipálva, csak a tapasztalataimat akartam megosztani veletek.

peti 
Valami ilyen bibi lesz, nem műszeregység hiba.
Nem Lacsinál, de Nekem is volt már ilyen problémám...
Naplózva
Haart
Friss hús
*

« Hozzászólás #1364 Dátum: 2013. Augusztus 27. - 17:14:56 »

Hi, van egy kis problémám elől a szélvédő alatti óra iszonyat módon elkezdett késni. Mi lehet ennek az oka? Külön elemről megy vagy az akksi kezdte megadni magát? Valami ötlet hogyan tudom megcsinálni?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 115   Fel

Ugrás: