Lacetti klub fórum
2024. December 14. - 07:55:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 433137 alkalommal)
peti1972
Friss hús
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #1335 Dátum: 2013. Június 30. - 19:04:57 »

Asszem a héten belemélyedek a dologba, kapcsolási rajzom már van.
Naplózva
peti1972
Friss hús
*

« Hozzászólás #1336 Dátum: 2013. Július 01. - 18:12:42 »

A bontóból szereztem egy műszeregységet, nagyon rendesek voltak, megpróbáltam, de nem ez volt a hiba...nyomozok tovább.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1337 Dátum: 2013. Július 02. - 00:40:58 »

Ha az üzemanyag jelző "csóró" lámpája nem ég, amikor kellene, akkor az sanszosan szintjelző csere lesz?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #1338 Dátum: 2013. Július 02. - 19:08:31 »

Ha az üzemanyag jelző "csóró" lámpája nem ég, amikor kellene, akkor az sanszosan szintjelző csere lesz?
Elképzelhető, de lehet akár test hiba is.  Kacsint
Naplózva

szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1339 Dátum: 2013. Július 22. - 15:43:48 »

Sziasztok. Az mitől lehet, hogy néha "táncol" a vízhőfok mutató? Értem ez alatt, hogy gyorsan eléri a közép állástól kissé lentebbi állást aminél eddig sosem ment feljebb majd gondol egyet és leesik az első rovátkáig mármint a függőleges előttiig majd visszamászik a függőleges vonaltól kissé lentebb és utána ujra ez. Ezt nem mindig csinálja de már volt párszor.
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1340 Dátum: 2013. Július 22. - 15:49:27 »

a két fekete vonal a mutató ameddig le szokott menni majd vissza föl a felső vonalig
Naplózva
peti1972
Friss hús
*

« Hozzászólás #1341 Dátum: 2013. Július 28. - 16:37:38 »

Ilyen jelenség nálam is van, hozzáadva azt ,hogy nekem az üzemanyag szintjelző is "sétál". A jelenség azzal kezdődött, hogy a kilóméter óra nem mutatott semmit, utána ezek a műszerek is "megbolondultak". A kilóméterórát kinyomoztam nem elektromos hiba, sajnos a difiben a meghajtó kerék elforog a tengelyen úgyhogy a jövő héten diffi kiszerlés lesz. Ja és ez kihajtás hiba felgyújta a motorkontroll lámpát is.
Naplózva
Papy
Teljes tag

« Hozzászólás #1342 Dátum: 2013. Július 28. - 18:07:49 »

captin!
Nekem is volt ilyen "lámpa" hibám. Az AC-nál rövidrezártam kapcsolási rajz alapján a csatit, és felgyulladt a lámpa. kiszedtem az ac-t de a lámpa visszajelzést nem a szintjelző adja, hanem van egy felszerelt cucc az AC oldalán. Gondolom ha a szint alá csökken akkor rövidzárat kell adnia vagy kitudja, de a lényeg hogy egy bontott AC-ből ez a cuccot áttéve azóta tökéletesen működik.
Naplózva

Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1343 Dátum: 2013. Július 29. - 10:45:02 »

Nekem a temosztátom volt rossz kicseréltem azóta felmegy a középső vonaltól kissé lejjebb ott megáll és nem mozdul. A régi kiszerelt termosztát egyik oldalába öntöttem vizet a másik felén már csöpögött is. Szoval még hidegen sem zárt be rendesen ezért hült vissza néha és ez volt a táncoló mutató oka is. Remélem még a fogyim is csökken a csere után. Eredeti gyárit vettem 7000 pénzért itt nálunk a chevroletben
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1344 Dátum: 2013. Július 29. - 11:16:08 »

Nekem a temosztátom volt rossz kicseréltem azóta felmegy a középső vonaltól kissé lejjebb ott megáll és nem mozdul. A régi kiszerelt termosztát egyik oldalába öntöttem vizet a másik felén már csöpögött is. Szoval még hidegen sem zárt be rendesen ezért hült vissza néha és ez volt a táncoló mutató oka is. Remélem még a fogyim is csökken a csere után. Eredeti gyárit vettem 7000 pénzért itt nálunk a chevroletben

de műanyagot és nem fémet
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1345 Dátum: 2013. Július 29. - 12:33:52 »

Igen műanyagot vettem mert az a gyária. Polcról akasztották le alvázszám alapján. Minden rajta lévő felirat illetve a házon lévő öntési formák is teljesen azonosak made in korea perforált zacskóban volt tehát teljesen eredeti gyári
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1346 Dátum: 2013. Július 29. - 12:45:56 »

Igen műanyagot vettem mert az a gyária. Polcról akasztották le alvázszám alapján. Minden rajta lévő felirat illetve a házon lévő öntési formák is teljesen azonosak made in korea perforált zacskóban volt tehát teljesen eredeti gyári
2008tól van aluminium gyáriba mivel a műanyagra jellemző a szétesés egyik a másik helyett feltehető és az aluminiumba lehet betétet cserélni tehát hosszútávon olcsóbb amúgy pl a Gates ben is gyári van azért kerül a duplájába Vigyorog
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1347 Dátum: 2013. Július 29. - 12:57:20 »

Hát remélem 2004 óta már orvosolták ezt a szétesés dolgot így ez nem következik be. Meg elvileg ahhoz kell futásteljesítmény meg eltelt idő is, hogy pl a műanyag elöregszik és elválnak egymástól a ház felek
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #1348 Dátum: 2013. Július 29. - 15:41:30 »

Meg mivel azt irtad múltkor, hogy abban cserélhető a termosztát betét igy nem tudom milyen hőfokú van benne ezért vettem eredeti gyárit. De inkább ide nem irok több ilyet mert nem elektromos hiba már ez a dolog
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1349 Dátum: 2013. Július 29. - 15:46:20 »

Meg mivel azt irtad múltkor, hogy abban cserélhető a termosztát betét igy nem tudom milyen hőfokú van benne ezért vettem eredeti gyárit. De inkább ide nem irok több ilyet mert nem elektromos hiba már ez a dolog
AZ IS EREDETI!
TE NEM TUDSZ SZÖVEGETÉRTELMEZNI!
Naplózva

70/4334431
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 115   Fel

Ugrás: