Lacetti klub fórum
2024. December 13. - 18:33:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 432986 alkalommal)
hawer
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #1185 Dátum: 2013. Február 18. - 17:34:49 »

Sziasztok!
Megállt az ablakmosó motorja. Tudna valaki segíteni, hogy melyik a biztosíték tartozik hozzá, vagy hogy hol is találom a motortérben a motorját?
Az utastéri biztosítéktáblán felül középen egy 25a-os a biztije.
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #1186 Dátum: 2013. Február 19. - 15:10:06 »

Furcsa jelenséget produkált a gépem. Bezárás után a hátsó belső lámpa, és a műszerfalon az ajtók lámpája halványan világítva marad, de a riasztót már nem indítja el. Azt kiderítettem, hogy a kombi zárjánál van a bibi. Nyitáskor ég rendesen, zárásnál harmadfénnyel, azután egy idő után elalszik, vagy (nem?). Mi okozhatja az átvezetést? Párásság? Esetleg repedt az ablakmosó csöve újfent? De mossa az ablakot, de lehet, hogy nem a teljes mennyiség folyik jó helyen? Ezekre gondoltam, sejthetően jogosan. A fő kérdésem az, hogy hogyan kapcsolja a zár a lámpát, hogy lehet esetleg szétszedni, vagy csak egyszerűen szárítsam ki? Esetleg valamilyen kopás is okozhatja a (testelést?), kapcsolást? Persze azt tudom, hogy, ha csőtörés van, azt is orvosolni kell. Várom okosok hozzászólását, és nélkülözném az okoskodókét. Ez nemcsak Cápára vonatkozik. Előre is köszönöm a jó ötleteket. Ja még annyit, hogy egyszer már volt ilyen, de akkor magától(?) elmúlt szerencsére. De most nem akarja a jót.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #1187 Dátum: 2013. Február 19. - 15:23:53 »

Furcsa jelenséget produkált a gépem. Bezárás után a hátsó belső lámpa, és a műszerfalon az ajtók lámpája halványan világítva marad, de a riasztót már nem indítja el. Azt kiderítettem, hogy a kombi zárjánál van a bibi. Nyitáskor ég rendesen, zárásnál harmadfénnyel, azután egy idő után elalszik, vagy (nem?). Mi okozhatja az átvezetést? Párásság? Esetleg repedt az ablakmosó csöve újfent? De mossa az ablakot, de lehet, hogy nem a teljes mennyiség folyik jó helyen? Ezekre gondoltam, sejthetően jogosan. A fő kérdésem az, hogy hogyan kapcsolja a zár a lámpát, hogy lehet esetleg szétszedni, vagy csak egyszerűen szárítsam ki? Esetleg valamilyen kopás is okozhatja a (testelést?), kapcsolást? Persze azt tudom, hogy, ha csőtörés van, azt is orvosolni kell. Várom okosok hozzászólását, és nélkülözném az okoskodókét. Ez nemcsak Cápára vonatkozik. Előre is köszönöm a jó ötleteket. Ja még annyit, hogy egyszer már volt ilyen, de akkor magától(?) elmúlt szerencsére. De most nem akarja a jót.
A csomagtérajtó kilincsed működik rendesen mert el szokott törni benne a rugó.
Naplózva

hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #1188 Dátum: 2013. Február 19. - 16:18:02 »

Én a biztonság kedvéért elöször az ablakmosócsövet nézném meg, hátha csak az a gondja.
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1189 Dátum: 2013. Február 19. - 16:59:33 »

A csomagtérajtó kilincsed működik rendesen mert el szokott törni benne a rugó.

Működik rendesen , lehet nyitni, zárni, csak a villamos részen van valami gond, ami a belső világítást illet, távirányítóval is működik minden.

Természetesen az csövet is megnézem, amint lesz rá időm. Sajnos nejemet furikázom minden hová, mert izomrost szakadást szenvedett, ráadásul pont a nemrég operált lábán, de máshol, és csak mankóval, és igen nehezen tud járni, de helyettese nincs. Így viszem orvoshoz, kezelésre, dolgozni, beteghez, szóval személyi sofőrje vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 19. - 17:21:33 írta ladigidy » Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1190 Dátum: 2013. Február 20. - 19:30:47 »

Sziasztok!
Megállt az ablakmosó motorja. Tudna valaki segíteni, hogy melyik a biztosíték tartozik hozzá, vagy hogy hol is találom a motortérben a motorját?
Tavaly nekem is megállt.Csere lett belőle,mert ****rá volt rohadva.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
blende
Bejáratós
**

« Hozzászólás #1191 Dátum: 2013. Február 21. - 11:21:23 »

Sziasztok!
Remek! MEnnyibe fáj egy ilyen??
Naplózva
cucogany
Teljes tag

« Hozzászólás #1192 Dátum: 2013. Február 21. - 23:38:09 »

Ebben a bontóban 2-3 ezer Ft között van az ára: http://www.chevroletalkatresz.hu/chevrolet_lacetti_bontott_alkatreszek.php
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #1193 Dátum: 2013. Február 22. - 00:58:34 »

Várom okosok hozzászólását, és nélkülözném az okoskodókét. Ez nemcsak Cápára vonatkozik.
Az első, vagy a második mondatrész vonatkozik rám? :-)))))
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #1194 Dátum: 2013. Február 22. - 02:05:17 »

Várom okosok hozzászólását, és nélkülözném az okoskodókét. Ez nemcsak Cápára vonatkozik.
Az első, vagy a második mondatrész vonatkozik rám? :-)))))
Egyrészt ilyenkor miért nem alszol? Másrészt ez arra vonatkozik, hogy meg se merd kérdezni, hogy be n y ú l t- e Apu a burkolat mögé. Kacsint

Nekem úgy hangzik, mintha szivárgó ablakmosó cső lenne. Én már bontottam le a hátsó ajtó burkolatát, mert megszorult a kilincs, később meg leesett csavar a zárról. De nem emlékszem, hogy a zárnál lenne más kábel, mint a záré. Nagy tétben nem fogadnék rá, csak rémlik.

Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #1195 Dátum: 2013. Február 22. - 09:09:44 »

annyiéert van új is...
Naplózva

70/4334431
cucogany
Teljes tag

« Hozzászólás #1196 Dátum: 2013. Február 22. - 12:07:09 »

Akkor itt a korrekt válasz: az új és a bontásból származó ablakmosó motor ára is 2-3 ezer Ft között mozog.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #1197 Dátum: 2013. Február 22. - 15:52:30 »

Tudom, mindenki halálra izgulta magát, hogy mi lehetett a kocsim hibája, miért jelzett mindig nyitott ajtót. Nos azoknak lett igazuk, amire jómagam is gondoltam, hogy az ablakmosó cső hibája áztatta meg az alatta lévő csatlakozót. Szóval a téli ablakmosó folyadék vezeti az áramot, ha nem is úgy, mint a rézdrót, de vezeti. Ő volt a ludas, megtört, eresztett. De a lényeg, hogy van egy szerelő zseni klubtársunk, aki egyben a barátom is, aki időt, fáradságot, hideget nem kímélve meggyógyította a csövet, úgy, hogy a merevedésre hajlamos részt teljesen kiiktatta, kiszárította a csatit, és persze mindezekhez szétszedte, majd össze is rakta a kocsi bal hátsó sarkát. Ha nem találtátok ki, ő LADLAC volt, aki megcsinálta. Örök hála neki, nagyon köszönöm, most már fogok tudni aludni is, éjszakánként, nem riadok fel, hogy mi is lehet, kedvenc autómmal. Szóval helyreált a világ rendje, boldog autó tulaj vagyok. Vigyorog

Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #1198 Dátum: 2013. Február 22. - 16:55:29 »

Sziasztok!
Nekem 6500 volt a kétirányú.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #1199 Dátum: 2013. Február 22. - 16:58:07 »

Gidy, azért ne lepődj meg, ha megint égve marad a lámpa. Vigyorog
Nekem ugyan ez a hibám van már 1 éve, csak még nem volt kedvem megkeresni a konkrét okot (cső nincs eltörve).
Ideiglenesen kihúztam a C-oszlopnál a csatlakozóból 1 szál vezetéket, ami a lámpát kapcsolja.
Nyáron most már tényleg megcsinálok(ha lesz kedvem ).
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 22. - 18:53:42 írta Jani » Naplózva

LPG
Oldalak: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 115   Fel

Ugrás: