Krisz
|
|
« Hozzászólás #570 Dátum: 2010. November 27. - 11:35:13 » |
|
Nekem meg mostanában amikor felkapcsolom a világítást,akkor 2-3 percig vibrál az órám mielőtt beáll a csökkentett fényű üzemmódba.Na annak a szétszedését megnézném szívesen.
Aztat nem bontom szét!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #571 Dátum: 2010. November 27. - 11:38:54 » |
|
Nekem meg mostanában amikor felkapcsolom a világítást,akkor 2-3 percig vibrál az órám mielőtt beáll a csökkentett fényű üzemmódba.Na annak a szétszedését megnézném szívesen.
Aztat nem bontom szét! Legközelebbi talinál szétszedem neked. Összerakni már neked kell.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #572 Dátum: 2010. November 27. - 11:46:11 » |
|
Aztat nem bontom szét! Legközelebbi talinál szétszedem neked. Összerakni már neked kell. A szétszedésben én is jó vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #573 Dátum: 2010. November 27. - 11:51:22 » |
|
Aztat nem bontom szét! Legközelebbi talinál szétszedem neked. Összerakni már neked kell. A szétszedésben én is jó vagyok. Na ja,a másénak én is gondolkodás nélkül nekiugornék,aztán meg csak lesz belőle valami. És a hibákból is tanulnék.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #574 Dátum: 2010. November 27. - 16:31:23 » |
|
Aztat nem bontom szét! Legközelebbi talinál szétszedem neked. Összerakni már neked kell. A szétszedésben én is jó vagyok. Na ja,a másénak én is gondolkodás nélkül nekiugornék,aztán meg csak lesz belőle valami. És a hibákból is tanulnék. Én átsétálok a 20m-re lévő szerelőhöz és megkérdem hogyan mint.De mindig kijön és ő szétszedi mint hogy magyarázgassa.Ha meg már láttam akkor nekem is megy a szerelés.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #575 Dátum: 2010. November 27. - 16:43:57 » |
|
Aztat nem bontom szét! Legközelebbi talinál szétszedem neked. Összerakni már neked kell. A szétszedésben én is jó vagyok. Na ja,a másénak én is gondolkodás nélkül nekiugornék,aztán meg csak lesz belőle valami. És a hibákból is tanulnék. Én átsétálok a 20m-re lévő szerelőhöz és megkérdem hogyan mint.De mindig kijön és ő szétszedi mint hogy magyarázgassa.Ha meg már láttam akkor nekem is megy a szerelés. Na ugye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #576 Dátum: 2010. November 29. - 08:26:18 » |
|
Ahogy irtam szétkaptam a középkonzolt és befujtam a csatit hátul.Azóta faca mindig müxik szoktam nyomogatni menet közben hogy jó-e még.
Elötte nem ment? Csak annyi volt,hogy befújtad semmi más és jó lett? Teljesen kuka volt az összes gomb hiába nyomkodtam. Képeket nem csináltál lehet nálam is el kellene ezt végezni. Középkonzolt kipattintod alulról kezdve,vigyázva a patentokra le ne essenek mert nem találod meg.(Nekem egy meglépett)Majd szemből nézve a bal oldalon van 2 csati hátul a gombok mögött,és a belső csatit kell lehuzni befujni.Sajna képet nem csináltam.De holnap ha lessz időm szétkapom egy fotó kevéért. Nekiugrottam hétvégén. Mindkét csatit befújkáltam alaposan. A ventilátor - bal csati - tökéletesen működik, de azóta semmi nem világít... Viszont a klíma mintha működne, amit a be-kikapcsoláskor észrevehető fordulatszámváltozásból gondolok. Ráadásul két patentot ejtettem be... Olyan szűk, sz@r hely van, hogy sem elölről, sem hátulról nem érem el őket. Pedig a rádió alatti tárolót is kiszedtem. Majd csak kiesnek valami nagyobb fékezés, irányváltás során, viszont így tuti, hogy csak én fogom takarítani belülről a kocsit! Összeségében azon kívül, hogy a középkonzolt kitakarítottam több kárt csináltam, mint hasznot. Viszont láttam belülről a cuccot. A bovdenek miatt így már nem izgulok annyira, de szaki nélkül nem mertem azt is szétszedni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 29. - 08:28:19 írta Yanee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #577 Dátum: 2010. November 29. - 14:31:43 » |
|
Ahogy irtam szétkaptam a középkonzolt és befujtam a csatit hátul.Azóta faca mindig müxik szoktam nyomogatni menet közben hogy jó-e még.
Elötte nem ment? Csak annyi volt,hogy befújtad semmi más és jó lett? Teljesen kuka volt az összes gomb hiába nyomkodtam. Képeket nem csináltál lehet nálam is el kellene ezt végezni. Középkonzolt kipattintod alulról kezdve,vigyázva a patentokra le ne essenek mert nem találod meg.(Nekem egy meglépett)Majd szemből nézve a bal oldalon van 2 csati hátul a gombok mögött,és a belső csatit kell lehuzni befujni.Sajna képet nem csináltam.De holnap ha lessz időm szétkapom egy fotó kevéért. Nekiugrottam hétvégén. Mindkét csatit befújkáltam alaposan. A ventilátor - bal csati - tökéletesen működik, de azóta semmi nem világít... Viszont a klíma mintha működne, amit a be-kikapcsoláskor észrevehető fordulatszámváltozásból gondolok. Ráadásul két patentot ejtettem be... Olyan szűk, sz@r hely van, hogy sem elölről, sem hátulról nem érem el őket. Pedig a rádió alatti tárolót is kiszedtem. Majd csak kiesnek valami nagyobb fékezés, irányváltás során, viszont így tuti, hogy csak én fogom takarítani belülről a kocsit! Összeségében azon kívül, hogy a középkonzolt kitakarítottam több kárt csináltam, mint hasznot. Viszont láttam belülről a cuccot. A bovdenek miatt így már nem izgulok annyira, de szaki nélkül nem mertem azt is szétszedni. Ez érdekes!A klimát megtudod halgatni megy -e.Bekapcsolás után a morortérből csattanó hangnak kell jönnie.Nyitott ajtónál halható jobban.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #578 Dátum: 2010. November 29. - 16:35:01 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok! Szokás szerint rendbe jött a világítás, magától...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #579 Dátum: 2010. November 29. - 16:40:35 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok! Szokás szerint rendbe jött a világítás, magától... Te magázod a rossz utakat? Én simán letegezem. Az hozza össze a hibát, és a javítást is biztosan, tipikus kontakt hibára utaló dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #580 Dátum: 2010. November 29. - 16:48:09 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok! Szokás szerint rendbe jött a világítás, magától... Te magázod a rossz utakat? Én simán letegezem. Az hozza össze a hibát, és a javítást is biztosan, tipikus kontakt hibára utaló dolog. Én is kontakthibára gondolok, de az utóbbi 1 héten nem jártam rossz utakon. És nem villog, meg nem sűrűn fordul elő, csak kábé félévente egy hétre. Még nem igazán tudom hová tenni a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #581 Dátum: 2010. November 29. - 16:52:39 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok! Szokás szerint rendbe jött a világítás, magától... Te magázod a rossz utakat? Én simán letegezem. Az hozza össze a hibát, és a javítást is biztosan, tipikus kontakt hibára utaló dolog. Én is kontakthibára gondolok, de az utóbbi 1 héten nem jártam rossz utakon. És nem villog, meg nem sűrűn fordul elő, csak kábé félévente egy hétre. Még nem igazán tudom hová tenni a dolgot. Szakszervezet? Sztrájk? Környezetvédelem? Manók?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #582 Dátum: 2010. November 29. - 16:55:21 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok! Szokás szerint rendbe jött a világítás, magától... Te magázod a rossz utakat? Én simán letegezem. Az hozza össze a hibát, és a javítást is biztosan, tipikus kontakt hibára utaló dolog. Én is kontakthibára gondolok, de az utóbbi 1 héten nem jártam rossz utakon. És nem villog, meg nem sűrűn fordul elő, csak kábé félévente egy hétre. Még nem igazán tudom hová tenni a dolgot. Szakszervezet? Sztrájk? Környezetvédelem? Manók? Ezt most nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #583 Dátum: 2010. November 29. - 16:56:30 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok! Szokás szerint rendbe jött a világítás, magától... Te magázod a rossz utakat? Én simán letegezem. Az hozza össze a hibát, és a javítást is biztosan, tipikus kontakt hibára utaló dolog. Én is kontakthibára gondolok, de az utóbbi 1 héten nem jártam rossz utakon. És nem villog, meg nem sűrűn fordul elő, csak kábé félévente egy hétre. Még nem igazán tudom hová tenni a dolgot. Szakszervezet? Sztrájk? Környezetvédelem? Manók? Ezt most nem értem. Válassz ki a hibás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #584 Dátum: 2010. December 05. - 10:15:58 » |
|
Elötte nem ment? Csak annyi volt,hogy befújtad semmi más és jó lett? Teljesen kuka volt az összes gomb hiába nyomkodtam. Képeket nem csináltál lehet nálam is el kellene ezt végezni. Középkonzolt kipattintod alulról kezdve,vigyázva a patentokra le ne essenek mert nem találod meg.(Nekem egy meglépett)Majd szemből nézve a bal oldalon van 2 csati hátul a gombok mögött,és a belső csatit kell lehuzni befujni.Sajna képet nem csináltam.De holnap ha lessz időm szétkapom egy fotó kevéért. Nekiugrottam hétvégén. Mindkét csatit befújkáltam alaposan. A ventilátor - bal csati - tökéletesen működik, de azóta semmi nem világít... Viszont a klíma mintha működne, amit a be-kikapcsoláskor észrevehető fordulatszámváltozásból gondolok. Ráadásul két patentot ejtettem be... Olyan szűk, sz@r hely van, hogy sem elölről, sem hátulról nem érem el őket. Pedig a rádió alatti tárolót is kiszedtem. Majd csak kiesnek valami nagyobb fékezés, irányváltás során, viszont így tuti, hogy csak én fogom takarítani belülről a kocsit! Összeségében azon kívül, hogy a középkonzolt kitakarítottam több kárt csináltam, mint hasznot. Viszont láttam belülről a cuccot. A bovdenek miatt így már nem izgulok annyira, de szaki nélkül nem mertem azt is szétszedni. Ez érdekes!A klimát megtudod halgatni megy -e.Bekapcsolás után a morortérből csattanó hangnak kell jönnie.Nyitott ajtónál halható jobban. Klíma az működik. De a kontakt hiba továbbra is meg van. Általában nem világít semmi, de időnként mégis... A gáz az, hogy a hátsó ablak-tükör fűtés csak akkor megy, amikor a visszajelzők is működnek - ritkán. A hibám nem a csatlakozóban van... Keresnem kell egy villanyászt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|