fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2010. Május 14. - 21:27:10 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a kocsiban a minap elment a műszerfal világítás, azt gondoltam valamelyik biztosíték éghetett ki. Ma megnéztem, de azt hiszem nagy a baj, mert a nem csak a műszerfal világítás nem ok, de nem világít sem a ködfényszóró, sem a helyzetjelző, sem a hátsó világítás.... Izzók rendben, biztosítékok épek, relék behúznak... Volt már valakinek, hasonló gondja az autóval? Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2010. Május 14. - 21:29:45 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a kocsiban a minap elment a műszerfal világítás, azt gondoltam valamelyik biztosíték éghetett ki. Ma megnéztem, de azt hiszem nagy a baj, mert a nem csak a műszerfal világítás nem ok, de nem világít sem a ködfényszóró, sem a helyzetjelző, sem a hátsó világítás.... Izzók rendben, biztosítékok épek, relék behúznak... Volt már valakinek, hasonló gondja az autóval? Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka? Elégett a műszerfal mögötti csatlakozás, másnak is volt már ilyen, típushiba a HB-nál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2010. Május 14. - 21:33:01 » |
|
És ilyenkor mit lehet tenni? Megoldható házilag, vagy zsebbenyúlós mutatvány lesz? A bajuszkapcsoló nem okozhatja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2010. Május 14. - 21:40:47 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 14. - 21:47:40 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2010. Május 14. - 21:51:52 » |
|
Ok, kösz a tippeket, holnap megnézem! Nem lesz gond, egyszer már eljutottam a csatlakozókig, ugyanis régebben volt bajom a világítással (akkor a tompított ment el egy időre), de a csatlakozók épek voltak (ezért gondoltam a bajuszkapcsolóra).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2010. Május 15. - 07:01:48 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a kocsiban a minap elment a műszerfal világítás, azt gondoltam valamelyik biztosíték éghetett ki. Ma megnéztem, de azt hiszem nagy a baj, mert a nem csak a műszerfal világítás nem ok, de nem világít sem a ködfényszóró, sem a helyzetjelző, sem a hátsó világítás.... Izzók rendben, biztosítékok épek, relék behúznak... Volt már valakinek, hasonló gondja az autóval? Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka? pollenszűrőt nem cseréltetek?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2010. Május 15. - 09:25:03 » |
|
Sziasztok!
Szétszedtem a gépet, és valóban a csatlakozó van szétégve! Az a bajom, hogy olyan szűk helyen van hogy nem nagyon férek hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2010. Május 15. - 09:28:35 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a kocsiban a minap elment a műszerfal világítás, azt gondoltam valamelyik biztosíték éghetett ki. Ma megnéztem, de azt hiszem nagy a baj, mert a nem csak a műszerfal világítás nem ok, de nem világít sem a ködfényszóró, sem a helyzetjelző, sem a hátsó világítás.... Izzók rendben, biztosítékok épek, relék behúznak... Volt már valakinek, hasonló gondja az autóval? Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka? pollenszűrőt nem cseréltetek? De nemrég cseréltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2010. Május 15. - 10:10:02 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a kocsiban a minap elment a műszerfal világítás, azt gondoltam valamelyik biztosíték éghetett ki. Ma megnéztem, de azt hiszem nagy a baj, mert a nem csak a műszerfal világítás nem ok, de nem világít sem a ködfényszóró, sem a helyzetjelző, sem a hátsó világítás.... Izzók rendben, biztosítékok épek, relék behúznak... Volt már valakinek, hasonló gondja az autóval? Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka? pollenszűrőt nem cseréltetek? De nemrég cseréltem. a kesztyűtartót kivetted ha igen és nem megy a világítása a belső világítás a helyzetjelző és a ködlámpa akkor kiveretted a műszerfali táblában a biztosítékját 15A
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2010. Május 15. - 10:16:33 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a kocsiban a minap elment a műszerfal világítás, azt gondoltam valamelyik biztosíték éghetett ki. Ma megnéztem, de azt hiszem nagy a baj, mert a nem csak a műszerfal világítás nem ok, de nem világít sem a ködfényszóró, sem a helyzetjelző, sem a hátsó világítás.... Izzók rendben, biztosítékok épek, relék behúznak... Volt már valakinek, hasonló gondja az autóval? Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka? pollenszűrőt nem cseréltetek? De nemrég cseréltem. a kesztyűtartót kivetted ha igen és nem megy a világítása a belső világítás a helyzetjelző és a ködlámpa akkor kiveretted a műszerfali táblában a biztosítékját 15A így volt, megyek megnézem a biztosítékot (ettől függetlenül a csatlakozót is ki kell cserélnem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2010. Május 15. - 10:32:23 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a kocsiban a minap elment a műszerfal világítás, azt gondoltam valamelyik biztosíték éghetett ki. Ma megnéztem, de azt hiszem nagy a baj, mert a nem csak a műszerfal világítás nem ok, de nem világít sem a ködfényszóró, sem a helyzetjelző, sem a hátsó világítás.... Izzók rendben, biztosítékok épek, relék behúznak... Volt már valakinek, hasonló gondja az autóval? Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba oka? 15A-es kampec! Kösz a tippet! pollenszűrőt nem cseréltetek? De nemrég cseréltem. a kesztyűtartót kivetted ha igen és nem megy a világítása a belső világítás a helyzetjelző és a ködlámpa akkor kiveretted a műszerfali táblában a biztosítékját 15A így volt, megyek megnézem a biztosítékot (ettől függetlenül a csatlakozót is ki kell cserélnem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2010. Május 15. - 10:33:56 » |
|
15A-es biztosíték kampec! Kösz a tippet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2010. Május 15. - 10:37:11 » |
|
Szerintem azért a csatlakozót is csináld/csináltasd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fabi77
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2010. Május 15. - 10:47:51 » |
|
Szerintem azért a csatlakozót is csináld/csináltasd meg. Persze, megcsináltatom, vagy megpróbálom megcsinálni! Ilyen csatit hol lehet venni? Gondolom le kell vágni a vezetékeket és az új csatiba beforrasztani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2010. Május 15. - 11:20:58 » |
|
Szerintem azért a csatlakozót is csináld/csináltasd meg. Persze, megcsináltatom, vagy megpróbálom megcsinálni! Ilyen csatit hol lehet venni? Gondolom le kell vágni a vezetékeket és az új csatiba beforrasztani. Ne akarj ilyen csatit az autódba... Össze kell forrasztani a kábeleket.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|