Stocz
|
|
« Hozzászólás #300 Dátum: 2010. Január 19. - 11:01:08 » |
|
Fejlemény van a légzsák lámpával. Ma gyújtás ráadása után nem aludt el. Elindultam, mentem kb. 3km-t, a lápa kialudt. Újabb 2 km. után megint elkezdet világítani. Azóta is világít. Reggel hívom Rudit, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit. Ma útban a szervibe elaludt a lámpa, azóta sem világít. Rudiék műszere sajnos a légzsákot nem látja, de megígérte, hogy szerez egyet. Hát erről beszéltem. ODB-s műszer nem látja a légzsákot. Az egy másik rendszer. Egyébként leellenőriztem az enyémet. Szépen levillogja a 7-et, ahogy kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #301 Dátum: 2010. Január 19. - 11:04:43 » |
|
Fejlemény van a légzsák lámpával. Ma gyújtás ráadása után nem aludt el. Elindultam, mentem kb. 3km-t, a lápa kialudt. Újabb 2 km. után megint elkezdet világítani. Azóta is világít. Reggel hívom Rudit, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit. Ma útban a szervibe elaludt a lámpa, azóta sem világít. Rudiék műszere sajnos a légzsákot nem látja, de megígérte, hogy szerez egyet. Hát erről beszéltem. ODB-s műszer nem látja a légzsákot. Az egy másik rendszer. Egyébként leellenőriztem az enyémet. Szépen levillogja a 7-et, ahogy kell. Eddig arról volt szó, hogy a légzsáklámpa magától nem alszik ki, csak ha törlik a hibát. Nekem mégis elaludt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #302 Dátum: 2010. Január 19. - 11:08:50 » |
|
Fejlemény van a légzsák lámpával. Ma gyújtás ráadása után nem aludt el. Elindultam, mentem kb. 3km-t, a lápa kialudt. Újabb 2 km. után megint elkezdet világítani. Azóta is világít. Reggel hívom Rudit, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit. Ma útban a szervibe elaludt a lámpa, azóta sem világít. Rudiék műszere sajnos a légzsákot nem látja, de megígérte, hogy szerez egyet. Hát erről beszéltem. ODB-s műszer nem látja a légzsákot. Az egy másik rendszer. Egyébként leellenőriztem az enyémet. Szépen levillogja a 7-et, ahogy kell. Eddig arról volt szó, hogy a légzsáklámpa magától nem alszik ki, csak ha törlik a hibát. Nekem mégis elaludt. Lehet, hogy volt ilyenről szó. Én nem emlélkszem rá. A lényeg úgyis az, hogy van valami gond a légzsák rendszerrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #303 Dátum: 2010. Január 19. - 11:13:36 » |
|
Fejlemény van a légzsák lámpával. Ma gyújtás ráadása után nem aludt el. Elindultam, mentem kb. 3km-t, a lápa kialudt. Újabb 2 km. után megint elkezdet világítani. Azóta is világít. Reggel hívom Rudit, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit. Ma útban a szervibe elaludt a lámpa, azóta sem világít. Rudiék műszere sajnos a légzsákot nem látja, de megígérte, hogy szerez egyet. Hát erről beszéltem. ODB-s műszer nem látja a légzsákot. Az egy másik rendszer. Egyébként leellenőriztem az enyémet. Szépen levillogja a 7-et, ahogy kell. Eddig arról volt szó, hogy a légzsáklámpa magától nem alszik ki, csak ha törlik a hibát. Nekem mégis elaludt. Lehet, hogy volt ilyenről szó. Én nem emlélkszem rá. A lényeg úgyis az, hogy van valami gond a légzsák rendszerrel. Csütörtökön megyek és gyári műszerrel kiolvassák. Majd akkor okosabb leszek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #304 Dátum: 2010. Január 19. - 14:19:06 » |
|
Fejlemény van a légzsák lámpával. Ma gyújtás ráadása után nem aludt el. Elindultam, mentem kb. 3km-t, a lápa kialudt. Újabb 2 km. után megint elkezdet világítani. Azóta is világít. Reggel hívom Rudit, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit. Ma útban a szervibe elaludt a lámpa, azóta sem világít. Rudiék műszere sajnos a légzsákot nem látja, de megígérte, hogy szerez egyet. Hát erről beszéltem. ODB-s műszer nem látja a légzsákot. Az egy másik rendszer. Egyébként leellenőriztem az enyémet. Szépen levillogja a 7-et, ahogy kell. Eddig arról volt szó, hogy a légzsáklámpa magától nem alszik ki, csak ha törlik a hibát. Nekem mégis elaludt. Lehet, hogy volt ilyenről szó. Én nem emlélkszem rá. A lényeg úgyis az, hogy van valami gond a légzsák rendszerrel. Csütörtökön megyek és gyári műszerrel kiolvassák. Majd akkor okosabb leszek. Jani! Csütörtökön mész Rudihoz, és lesz gyári kiolvasó? Akkor mi lenne, ha megint minitaliznánk ott? Mikorra mennél? Megyek én is, mert bogár van a fülemben...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #305 Dátum: 2010. Január 21. - 09:27:36 » |
|
Fejlemény van a légzsák lámpával. Ma gyújtás ráadása után nem aludt el. Elindultam, mentem kb. 3km-t, a lápa kialudt. Újabb 2 km. után megint elkezdet világítani. Azóta is világít. Reggel hívom Rudit, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit. Ma útban a szervibe elaludt a lámpa, azóta sem világít. Rudiék műszere sajnos a légzsákot nem látja, de megígérte, hogy szerez egyet. Hát erről beszéltem. ODB-s műszer nem látja a légzsákot. Az egy másik rendszer. Egyébként leellenőriztem az enyémet. Szépen levillogja a 7-et, ahogy kell. Eddig arról volt szó, hogy a légzsáklámpa magától nem alszik ki, csak ha törlik a hibát. Nekem mégis elaludt. Lehet, hogy volt ilyenről szó. Én nem emlélkszem rá. A lényeg úgyis az, hogy van valami gond a légzsák rendszerrel. Csütörtökön megyek és gyári műszerrel kiolvassák. Majd akkor okosabb leszek. Jani! Csütörtökön mész Rudihoz, és lesz gyári kiolvasó? Akkor mi lenne, ha megint minitaliznánk ott? Mikorra mennél? Megyek én is, mert bogár van a fülemben... És nincs a Május 1 úton orr-fül-gégészeti rendelés??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #306 Dátum: 2010. Január 21. - 09:41:28 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #307 Dátum: 2010. Január 21. - 09:43:42 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen. És mit csináltak vele? Csak kitörölték a hibakódot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #308 Dátum: 2010. Január 21. - 09:52:55 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen. És mit csináltak vele? Csak kitörölték a hibakódot? Igen! Azt mondta az illető, lehet azért van nekem ez a hibakódom, mert amikor cserélték a légzsákátvezető, akkor lett ez a kód, csak nem törölték.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #309 Dátum: 2010. Január 21. - 09:53:58 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen. És mit csináltak vele? Csak kitörölték a hibakódot? Igen! Azt mondta az illető, lehet azért van nekem ez a hibakódom, mert amikor cserélték a légzsákátvezető, akkor lett ez a kód, csak nem törölték. Rudiék olvasták ki? Mert nekem sem villog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #310 Dátum: 2010. Január 21. - 09:56:37 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen. És mit csináltak vele? Csak kitörölték a hibakódot? Igen! Azt mondta az illető, lehet azért van nekem ez a hibakódom, mert amikor cserélték a légzsákátvezető, akkor lett ez a kód, csak nem törölték. Rudiék olvasták ki? Mert nekem sem villog. Nem! Neki még nincs hozzá kiolvasója. Egy ismerőse volt, a 17.ker.ben van. Privátban meg adom a számát, ha kell.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #311 Dátum: 2010. Január 21. - 15:12:31 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen. És mit csináltak vele? Csak kitörölték a hibakódot? Igen! Azt mondta az illető, lehet azért van nekem ez a hibakódom, mert amikor cserélték a légzsákátvezető, akkor lett ez a kód, csak nem törölték. Rudiék olvasták ki? Mert nekem sem villog. Nem! Neki még nincs hozzá kiolvasója. Egy ismerőse volt, a 17.ker.ben van. Privátban meg adom a számát, ha kell. Jani,azt nem kérdezted meg,hogy ha nem villog,akkor még működik rendesen ha kell?Mert végül is a tied jó volt,csak nem volt a hibakód törölve.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #312 Dátum: 2010. Január 21. - 17:09:24 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen. És mit csináltak vele? Csak kitörölték a hibakódot? Igen! Azt mondta az illető, lehet azért van nekem ez a hibakódom, mert amikor cserélték a légzsákátvezető, akkor lett ez a kód, csak nem törölték. Rudiék olvasták ki? Mert nekem sem villog. Nem! Neki még nincs hozzá kiolvasója. Egy ismerőse volt, a 17.ker.ben van. Privátban meg adom a számát, ha kell. Jani,azt nem kérdezted meg,hogy ha nem villog,akkor még működik rendesen ha kell?Mert végül is a tied jó volt,csak nem volt a hibakód törölve. Megkérdeztem, elvileg működik akkor is. De nem biztos! Ki kellet volna próbálni, most már mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #313 Dátum: 2010. Január 21. - 21:09:38 » |
|
Megtörtént a kiolvasás. Gidynek és nekem is a vezetőoldali légzsáknál volt hibajelzés, alacsony feszültség. Most már villog rendesen. És mit csináltak vele? Csak kitörölték a hibakódot? Igen! Azt mondta az illető, lehet azért van nekem ez a hibakódom, mert amikor cserélték a légzsákátvezető, akkor lett ez a kód, csak nem törölték. Rudiék olvasták ki? Mert nekem sem villog. Nem! Neki még nincs hozzá kiolvasója. Egy ismerőse volt, a 17.ker.ben van. Privátban meg adom a számát, ha kell. Jani,azt nem kérdezted meg,hogy ha nem villog,akkor még működik rendesen ha kell?Mert végül is a tied jó volt,csak nem volt a hibakód törölve. Megkérdeztem, elvileg működik akkor is. De nem biztos! Ki kellet volna próbálni, most már mindegy. Ne is mond! Egy ismerősöm épp 2 nappal ezelőtt próbálta ki, egy városőr "segített" neki ebben. Eredmény: totálkáros 3 éves Astra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #314 Dátum: 2010. Január 24. - 16:56:36 » |
|
Sziasztok!
Itt is kérdezek, hátha van ötletetek (visszaolvasva kettőt már találtam erre vonatkozóan itt, mindkettő próbálkozás útján esetleg kiderülne - de hátha valakinek már volt pont ez a hibája).
Az "új" lacsinkat egyetlen látható hibával vettük (ne is legyen több...): a műszerfalon levő kis digitális óra láthatóan meg van hülyülve. Villog, főleg, ha még hideg a motor. Egy idő múlva megáll a villogás és be tudom állítani az időt rajta, aztán működik rendesen. Fél óra-óra mulva kiszállunk, később újból be, és kezdődik az elejéről: teljesen elállítódik addigra (gondolom megáll időközben), és villog. Néha másodpercekre el is tűnik róla a zölden világító szám, aminek köze nincs a pontos időhöz.
A két ötlet, amit itt írtatok régebben: volt, aki kvarcot cserélt benne, és volt, aki a biztosítékokat nézegette, mozgatta meg. Egyelőre még nem jöttünk rá, hogy hogyan lehet vajon szétszedni az órát anélkül, hogy a műszerfalat szétrombolnánk kicsit... és a biztosítékokat se találtuk még meg :-). Ráadásul abban se vagyok biztos, hogy minden lacsiban ugyanolyan óra van. Ez 1.6-os 16V Elite AC, 2006os. Üdv, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|