meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #615 Dátum: 2011. Január 03. - 16:12:06 » |
|
Én már szedtem szét, nem is egyszer. Nem fényképezztem, mert egyszerű kiszedni. Oké, akkor meséld el, hogyan kell kiszedni, de úgy, hogy én is értsem, és meg tudjam csinálni. Előre is köszi. Engem is érdekelne,van egy kis kontakt hibám. A keretével együtt fölfelé ki kell pattintani a műszerfalból. Ugyan az a megoldás mint a közép konzolnál. Ugyan olyan patentok tartják. Mondjuk egy lapos széles késsel nem teszek benne kárt?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #616 Dátum: 2011. Január 03. - 18:52:48 » |
|
Én már szedtem szét, nem is egyszer. Nem fényképezztem, mert egyszerű kiszedni. Oké, akkor meséld el, hogyan kell kiszedni, de úgy, hogy én is értsem, és meg tudjam csinálni. Előre is köszi. Engem is érdekelne,van egy kis kontakt hibám. A keretével együtt fölfelé ki kell pattintani a műszerfalból. Ugyan az a megoldás mint a közép konzolnál. Ugyan olyan patentok tartják. Mondjuk egy lapos széles késsel nem teszek benne kárt? Nem kell semmi szerszám. Megfogod az óra felet levő kiálló peremet és húzzad felfelé.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #617 Dátum: 2011. Január 04. - 13:10:47 » |
|
Én már szedtem szét, nem is egyszer. Nem fényképezztem, mert egyszerű kiszedni. Oké, akkor meséld el, hogyan kell kiszedni, de úgy, hogy én is értsem, és meg tudjam csinálni. Előre is köszi. Engem is érdekelne,van egy kis kontakt hibám. A keretével együtt fölfelé ki kell pattintani a műszerfalból. Ugyan az a megoldás mint a közép konzolnál. Ugyan olyan patentok tartják. Mondjuk egy lapos széles késsel nem teszek benne kárt? Kést, csavarhúzót soha ne használj ilyenre. Strapabíró műanyag a jó megoldás erre. Vonalzó, lejárt bankkártya, helikopter rotor lapát ( ). Vagy egy igazi műhely cucc: http://www.uni-max.hu/belso-burkolat-leszerelo-keszlet5-db-os/d/Jani megoldása még ennél is praktikusabb (nem próbáltam, de ha Ő mondja biztosan működik).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #618 Dátum: 2011. Január 04. - 13:35:08 » |
|
Tetszik ez a kiszedő készlet, nem is drága. Megjegyzem szervizben még nem láttam ilyet, csak csavarhúzót.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #619 Dátum: 2011. Január 04. - 14:01:24 » |
|
Tetszik ez a kiszedő készlet, nem is drága. Megjegyzem szervizben még nem láttam ilyet, csak csavarhúzót. Pont ez az, amiről már olyan sokszor Írtam/beszéltem. Filléres cuccok, és mégsem használják őket a műhelyek. A belinkelt oldalon még nagyon sok ilyen apró csecse-becse van (szerelés és diagnosztika témakörben is). Az a baj, hogy mire összeírom mi mindent rendelnék már magasabb az összeg. Ezért aztán mindig halogatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #620 Dátum: 2011. Január 04. - 14:48:29 » |
|
Ezzel a készlettel már érdemes lenne elindulni kocsikat feltörni Na jó,csak vicc volt!!! De tényleg praktikus dolgok vannak itt. http://www.uni-max.hu/radio-kiszerelo-keszlet-ex-all/d/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #621 Dátum: 2011. Január 06. - 12:49:38 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #622 Dátum: 2011. Január 06. - 13:20:57 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Ugyan ott kell lennie ahol a hb-sw lacsikban.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #623 Dátum: 2011. Január 06. - 13:24:36 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Ugyan ott kell lennie ahol a hb-sw lacsikban. Megnéztem mindkettőnek a biztosítékdobozát a könyvükben már előzőleg, és nem ugyanaz. Amúgy egyikben sincs benne, hogy melyik a hátsó ablakmosó szívattyú biztosítéka.Azért kérdezem most itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #624 Dátum: 2011. Január 06. - 13:30:25 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Ugyan ott kell lennie ahol a hb-sw lacsikban. Megnéztem mindkettőnek a biztosítékdobozát a könyvükben már előzőleg, és nem ugyanaz. Amúgy egyikben sincs benne, hogy melyik a hátsó ablakmosó szívattyú biztosítéka.Azért kérdezem most itt Na akkor kimegyek megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #625 Dátum: 2011. Január 06. - 13:54:33 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Ugyan ott kell lennie ahol a hb-sw lacsikban. Megnéztem mindkettőnek a biztosítékdobozát a könyvükben már előzőleg, és nem ugyanaz. Amúgy egyikben sincs benne, hogy melyik a hátsó ablakmosó szívattyú biztosítéka.Azért kérdezem most itt Na akkor kimegyek megnézem. Sajna nem találom.Gondolkodtam csinálok egy zárlatot neki(hogy megtaláljam),de hideg van bütykölni.Feladtam.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #626 Dátum: 2011. Január 06. - 14:32:59 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Ugyan ott kell lennie ahol a hb-sw lacsikban. Megnéztem mindkettőnek a biztosítékdobozát a könyvükben már előzőleg, és nem ugyanaz. Amúgy egyikben sincs benne, hogy melyik a hátsó ablakmosó szívattyú biztosítéka.Azért kérdezem most itt Na akkor kimegyek megnézem. Sajna nem találom.Gondolkodtam csinálok egy zárlatot neki(hogy megtaláljam),de hideg van bütykölni.Feladtam. Azért el ne rontsd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #627 Dátum: 2011. Január 06. - 16:58:40 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Közös szivattyúja van a hátsó, és első ablakmosónak, úgy hiszem, erről volt már szó. Nem hittem én sem, de meggyőztek anno, valamikor. A forgásirányt változtatva vagy elől, vagy hátul spriccel, amit pólus váltással oldanak meg. Biztositék meg valószínűleg a motortérben, és a bal első sárvédő mellett, belül kéne lennie- gondolom, mint a Lacettiknek.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #628 Dátum: 2011. Január 06. - 17:59:14 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Közös szivattyúja van a hátsó, és első ablakmosónak, úgy hiszem, erről volt már szó. Nem hittem én sem, de meggyőztek anno, valamikor. A forgásirányt változtatva vagy elől, vagy hátul spriccel, amit pólus váltással oldanak meg. Biztositék meg valószínűleg a motortérben, és a bal első sárvédő mellett, belül kéne lennie- gondolom, mint a Lacettiknek. Érdekes az, hogy az első ablakokat lehet mosni, a hátsót nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #629 Dátum: 2011. Január 06. - 18:10:34 » |
|
Kis segítség kéne, igaz nem Lacetti, de testvér márka . Tacuma hátsó ablakmosó szivattyúnak hol található a biztosítéka? Közös szivattyúja van a hátsó, és első ablakmosónak, úgy hiszem, erről volt már szó. Nem hittem én sem, de meggyőztek anno, valamikor. A forgásirányt változtatva vagy elől, vagy hátul spriccel, amit pólus váltással oldanak meg. Biztositék meg valószínűleg a motortérben, és a bal első sárvédő mellett, belül kéne lennie- gondolom, mint a Lacettiknek. Érdekes az, hogy az első ablakokat lehet mosni, a hátsót nem F12-es biztosíték. ez az ablaktörlő. Jól írtam elsőre, mindkettőnek ugyan az a biztije. http://home.booroondook.ru/gmtis/graphic-pool/u/6a/1/u6a19d01.pngJa és 2db spriccni motor van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Január 06. - 18:44:37 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|