Lacetti klub fórum
2025. Január 27. - 20:14:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 438268 alkalommal)
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag
Nem elérhető Nem elérhető

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #600 Dátum: 2010. December 20. - 19:01:20 »

Nekem a középkonzolon először az ablakfűtés világítása ment el, majd nem is műkodött. Komplett csere, igaz garanciában, az ára 55.ezer lett volna,ha ki kell fizetni.
sziasztok,
nekem sem működik az ablakfűtés hátul, illetve most már a belső levegő keringtetés sem. Először csak a kapcsoló lámpák nem világítottak, aztán már semmi sem ment. Nem merem szétszedni és befújni wd-vel, szakszerviz pedig konzol-panel cserét mondott látatlanban csak és az alkatrész 38ezer.
Ismertek megbízható és megfizethető szervizt Újpest környékén, aki szétszedné és megcsinálná?
Köszönöm szépen előre is.
Üdv a fedélzeten! Digit klímás, vagy mechanikus a géped? A digis szétszedheted, nem gond, csak csatlakozók vannak, a másik már zűrösebb. De nem lehetetlen. Krisz mester megcsinálta magának már. Kérj tőle tanácsot, esetleg fotót, ha csinált róla. Ha meg garis, csináltasd meg velük, ha nem, vesztegesd meg Kriszt, hátha megcsinálja Neked is. Vigyorog
Digit klímásoknál szerintem nincs ilyen gond.
Naplózva
zjuhasz
Friss hús
*

« Hozzászólás #601 Dátum: 2010. December 20. - 21:49:00 »

manuális klíma, 2004-es, úgyhogy gar. már nincs. Itt valahol olvastam, hogy pl. régi bankkártyával lehetne kipattintani a konzolt, na én már itt elakadnék. Az összes ilyen esetben törtek a fülek. (pl. mobiltelefon szétszedés Mosolyog )
Eddig még csak az ablakmosó motort mertem cserélni, na ahhoz is le kellett bontanom a fél baloldalt.
Naplózva
eszpero
Friss hús
*

« Hozzászólás #602 Dátum: 2010. December 23. - 08:41:48 »

Sziasztok.
Van egy problémám hátha tudtok segiteni

A lényeg a következő:Ha becsukom akármelyik ajtót,ráadja az egyes gyújtást.Fordítva meg úgy néz ki a dolog,hogy járó motornál elfordítom a kulcsot 0/Lock állásba és nem áll le a motor,ki is vettem a kulcsot,semmi.Fura érzés volt ez...
Kinyitottam az ajtót és leállt a motor....Arra gondolok (hátha) hátha bepárásodott valamely csatlakozó.Be a garázsba,akku saru le,computer csati le,biztosítékdoboz tető le, hajszárítóval fujtam fél óráig:semmi változás.
Most ha valahova megyek és léállok vele aksi saru le ha indulok haza saru fel.
Lehet hogy, valamelyik relé, vagy a gyujtás kapcsi.
Ha valaki tud tippet adni megköszönöm

Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #603 Dátum: 2010. December 23. - 08:47:57 »

Sziasztok.

A lényeg a következő:Ha becsukom akármelyik ajtót,ráadja az egyes gyújtást.Fordítva meg úgy néz ki a dolog,hogy járó motornál elfordítom a kulcsot 0/Lock állásba és nem áll le a motor,ki is vettem a kulcsot,semmi.Fura érzés volt ez...
Kinyitottam az ajtót és leállt a motor....Arra gondolok (hátha) hátha bepárásodott valamely csatlakozó.Be a garázsba,akku saru le,computer csati le,biztosítékdoboz tető le, hajszárítóval fujtam fél óráig:semmi változás.

Gondolom HB vagy SW kiviteled van.

Itt a megoldás!
Naplózva
Sean
Teljes tag

« Hozzászólás #604 Dátum: 2010. December 23. - 13:38:01 »

Sziasztok.

Gondolom HB vagy SW kiviteled van.

Itt a megoldás!
Nálam tegnap fordult elő hasonló!halványan világítottak a jelzések,mintha ráadtam volna a gyújtást,de ha tovább fordítottam a kulcsot,nem indult el a kocsi!ha kinyitottam az ajtót,akkor már rendesn világított az összes jelzés és sikerült elindítani,mintha semmi baj nem lenne!ezt 2x eljátszotta tegnap,de azóta semmi,és zárt ajtóval indul,ahogy illik!
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #605 Dátum: 2010. December 23. - 14:54:59 »

Nekem a középkonzolon először az ablakfűtés világítása ment el, majd nem is műkodött. Komplett csere, igaz garanciában, az ára 55.ezer lett volna,ha ki kell fizetni.
sziasztok,
nekem sem működik az ablakfűtés hátul, illetve most már a belső levegő keringtetés sem. Először csak a kapcsoló lámpák nem világítottak, aztán már semmi sem ment. Nem merem szétszedni és befújni wd-vel, szakszerviz pedig konzol-panel cserét mondott látatlanban csak és az alkatrész 38ezer.
Ismertek megbízható és megfizethető szervizt Újpest környékén, aki szétszedné és megcsinálná?
Köszönöm szépen előre is.
Üdv a fedélzeten! Digit klímás, vagy mechanikus a géped? A digis szétszedheted, nem gond, csak csatlakozók vannak, a másik már zűrösebb. De nem lehetetlen. Krisz mester megcsinálta magának már. Kérj tőle tanácsot, esetleg fotót, ha csinált róla. Ha meg garis, csináltasd meg velük, ha nem, vesztegesd meg Kriszt, hátha megcsinálja Neked is. Vigyorog
Van fent képsorozat (már régóta!) a galériában a konzol szétszedéséről.
Kettő is.
http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=51
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #606 Dátum: 2011. Január 01. - 19:02:56 »

Cartársak!

A chevyklubon van egy új fórumozó, HB tulajdonos, aki az óra megtuningolásán dolgozik. Nem tervez nagy dolgot, hanaem azonos méretű kijelzőt, (LED- est) és csatlakoztatva hozzá egy hőmérséklet érzékelő gombát, ami a külső hőmérsékletet mérné. Fúrni- faragni nem kellene, mert azonos méretű a kijelző az óráéval.

Én be fogok nevezni egyre.

Ja, nem üzleti alapon csinálja.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #607 Dátum: 2011. Január 01. - 19:18:13 »

Cartársak!

A chevyklubon van egy új fórumozó, HB tulajdonos, aki az óra megtuningolásán dolgozik. Nem tervez nagy dolgot, hanaem azonos méretű kijelzőt, (LED- est) és csatlakoztatva hozzá egy hőmérséklet érzékelő gombát, ami a külső hőmérsékletet mérné. Fúrni- faragni nem kellene, mert azonos méretű a kijelző az óráéval.

Ha olvastad a hsz-em, akkor láthatod hogy 12eFt-ért fed.comp. lehet kapni az ukránoknál. Ő kb. 15-20e-ért csak egy órát/hőmérőt csinál.
« Utoljára szerkesztve: 2011. Január 01. - 19:20:01 írta Jani » Naplózva

LPG
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #608 Dátum: 2011. Január 02. - 17:35:46 »

Cartársak!

Ha olvastad a hsz-em, akkor láthatod hogy 12eFt-ért fed.comp. lehet kapni az ukránoknál. Ő kb. 15-20e-ért csak egy órát/hőmérőt csinál.
Az lehet Jani, csakhogy én dolgozom ukránokkal. 12.000 forintért nem biztos hogy lesz münködő fedélzeti computered:

1. Meg sem érkezik.
2. Megérkezik, de egy féltégla van a dobozban.
3. Megérkezik, de egy kupac drót van a dobozban.

Sorolhatnám.
Én megmutattam egy hasonló oldalt idén az ukrán harmadik tisztemnek. Na Ő mondta, hogy ezek a rendelések még nluk, otthon sem érnek célba,  nem hogy hozzánk. Ráadásul előre kell fizetni.
Plussz számold hozzá a termék után kötelezően befizetendő áfát (azt hiszem ekkora árnál az van, nem vám).
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #609 Dátum: 2011. Január 02. - 17:54:51 »

Lehet kapni külső hőmérőt, ami nem is csúnya, és töredéke az ára, a bütykölthöz képest. Óra meg úgyis van már a kocsiban, sőt a telefonodban is, meg a kezeden is, tehát nem probléma. De, ha kell ennyiért, hát a Te dolgod, vedd meg!
Cap!
Ja, és ez az elit pluszban úgyis benne van, Janinak, Meatloafnak, nekem úgysem kellene, tehát nem irigykedünk, ha lesz a tiedben is, legalább közelebb kerülsz hozzánk.

Amúgy meg vett ki már a helyéről valaki órát? (HB, és SW érdekelne csak!). Esetleg kép róla?
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #610 Dátum: 2011. Január 02. - 18:09:11 »

Én már szedtem szét, nem is egyszer. Nem fényképezztem, mert egyszerű kiszedni. Kacsint
Naplózva

LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #611 Dátum: 2011. Január 02. - 18:17:24 »

Cartársak!

Az lehet Jani, csakhogy én dolgozom ukránokkal. 12.000 forintért nem biztos hogy lesz münködő fedélzeti computered:

1. Meg sem érkezik.
2. Megérkezik, de egy féltégla van a dobozban.
3. Megérkezik, de egy kupac drót van a dobozban.

Sorolhatnám.
Én megmutattam egy hasonló oldalt idén az ukrán harmadik tisztemnek. Na Ő mondta, hogy ezek a rendelések még nluk, otthon sem érnek célba,  nem hogy hozzánk. Ráadásul előre kell fizetni.
Plussz számold hozzá a termék után kötelezően befizetendő áfát (azt hiszem ekkora árnál az van, nem vám).
Nem minden ukrán egyforma, mint ahogy a magyar sem mind lop. Kacsint
Ismerek olyant aki rendszeresen vásárol ukrán és orosz oldalakról modelleket  (50-100e nagyságrendben) és még soha nem volt problémája.
Naplózva

LPG
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #612 Dátum: 2011. Január 02. - 18:47:55 »

Én már szedtem szét, nem is egyszer. Nem fényképezztem, mert egyszerű kiszedni. Kacsint
Oké, akkor meséld el, hogyan kell kiszedni, de úgy, hogy én is értsem, és meg tudjam csinálni. Előre is köszi.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #613 Dátum: 2011. Január 03. - 13:29:14 »

Oké, akkor meséld el, hogyan kell kiszedni, de úgy, hogy én is értsem, és meg tudjam csinálni. Előre is köszi.
Engem is érdekelne,van egy kis kontakt hibám.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #614 Dátum: 2011. Január 03. - 15:30:22 »

Engem is érdekelne,van egy kis kontakt hibám.
A keretével együtt fölfelé ki kell pattintani a műszerfalból.
Ugyan az a megoldás mint a közép konzolnál. Ugyan olyan patentok tartják.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 115   Fel

Ugrás: