ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #540 Dátum: 2010. November 21. - 20:08:43 » |
|
Ja, a kontakthiba. Asszony pont panaszkodott, hogy nem ment semmi középen.ű
Vajon Rudiék tudják javítani?
Természetesen, tudják, mint mindig, mindent. De komolyan! Esetleg amikor úgyis viszed, viszem a gépet vizsgára, együtt. Van jó villanyász is, meg hivatalos Lacettis szerelő is, mint tudhatjátok már jó páran. Én 2 hét múlva megyek.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #541 Dátum: 2010. November 21. - 20:43:03 » |
|
Ja, a kontakthiba. Asszony pont panaszkodott, hogy nem ment semmi középen.ű
Vajon Rudiék tudják javítani?
Természetesen, tudják, mint mindig, mindent. De komolyan! Esetleg amikor úgyis viszed, viszem a gépet vizsgára, együtt. Van jó villanyász is, meg hivatalos Lacettis szerelő is, mint tudhatjátok már jó páran. Én 2 hét múlva megyek. Remek. Egyre inkább arra hajlok, hogy Rudiékhoz viszem a vasat... Vagy Te viszed, ha 7- én nem engednek haza.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #542 Dátum: 2010. November 22. - 08:21:08 » |
|
Az enyém ökölütésre működik....
Enyém is... Legutóbb nagyobbat ütöttem, mint eddig. Azóta a klíma-belsőkeringetés-ablakfűtés visszajelzői világítanak, viszont a három kör alakú szabályozó - ventilátor, hová fújjon, hőmérséklet szabályzó - nem világít. Így azonban kevésbé zavar...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #543 Dátum: 2010. November 22. - 20:15:34 » |
|
Enyém is... Legutóbb nagyobbat ütöttem, mint eddig. Azóta a klíma-belsőkeringetés-ablakfűtés visszajelzői világítanak, viszont a három kör alakú szabályozó - ventilátor, hová fújjon, hőmérséklet szabályzó - nem világít. Így azonban kevésbé zavar... Nekem is ezt csinálja kb 2 hete.Vagyis nem megy semmi.Én nem ütöm!Egyik nap elidult egyszer magától de azóta sem.Felmenőztem a servizbe és mondta a szerelő fujjam be vd40-el a kapcsolók mögötti csatit és ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #544 Dátum: 2010. November 22. - 20:21:18 » |
|
Enyém is... Legutóbb nagyobbat ütöttem, mint eddig. Azóta a klíma-belsőkeringetés-ablakfűtés visszajelzői világítanak, viszont a három kör alakú szabályozó - ventilátor, hová fújjon, hőmérséklet szabályzó - nem világít. Így azonban kevésbé zavar... Hmmm... gyógyítás kézrátétellel ?!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #545 Dátum: 2010. November 22. - 20:26:00 » |
|
Enyém is... Legutóbb nagyobbat ütöttem, mint eddig. Azóta a klíma-belsőkeringetés-ablakfűtés visszajelzői világítanak, viszont a három kör alakú szabályozó - ventilátor, hová fújjon, hőmérséklet szabályzó - nem világít. Így azonban kevésbé zavar... Nekem is ezt csinálja kb 2 hete.Vagyis nem megy semmi.Én nem ütöm!Egyik nap elidult egyszer magától de azóta sem.Felmenőztem a servizbe és mondta a szerelő fujjam be vd40-el a kapcsolók mögötti csatit és ennyi. Én nem merem lefeszegetni a panelt a bovdenek miatt... Mit kezdek vele, ha nagyobbat húzok rajta a kelleténél és szétesik úgy, hogy előtte még azt sem láttam, hogy hogyan nézett ki belül eredetileg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #546 Dátum: 2010. November 22. - 20:43:05 » |
|
Enyém is... Legutóbb nagyobbat ütöttem, mint eddig. Azóta a klíma-belsőkeringetés-ablakfűtés visszajelzői világítanak, viszont a három kör alakú szabályozó - ventilátor, hová fújjon, hőmérséklet szabályzó - nem világít. Így azonban kevésbé zavar... Nekem is ezt csinálja kb 2 hete.Vagyis nem megy semmi.Én nem ütöm!Egyik nap elidult egyszer magától de azóta sem.Felmenőztem a servizbe és mondta a szerelő fujjam be vd40-el a kapcsolók mögötti csatit és ennyi. Én nem merem lefeszegetni a panelt a bovdenek miatt... Mit kezdek vele, ha nagyobbat húzok rajta a kelleténél és szétesik úgy, hogy előtte még azt sem láttam, hogy hogyan nézett ki belül eredetileg? A mechanikus klíma, és az egész egység eléggé bonyolult, nem ajánlatos szétszedni, mert az összerakás nem fog menni valószínűleg. Én láttam a Nubirámon ezt a műveletet szakemberrel, és ő is megfeszült míg összetette. Azon vákuumos beállítások voltak (hová fújjon a kondi), no meg a bowdenes dolog is meredek, ha nem csinált még ilyet az ember, ráfázhat könnyen. Szerviz meg gondolom sokért vállalná. Nem könnyű döntés...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #547 Dátum: 2010. November 23. - 08:40:48 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #548 Dátum: 2010. November 23. - 08:51:51 » |
|
Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok! Én ma kipattintom a konzolt és a csatikig be tudok nyúlni, hogy lehuzzam majd wd40-el befujjam.Annyit enged a bowden.Rádiót is ki lehet cserélni a boedenek kiakasztása nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #549 Dátum: 2010. November 23. - 21:36:48 » |
|
Nekem a középkonzolon először az ablakfűtés világítása ment el, majd nem is műkodött. Komplett csere, igaz garanciában, az ára 55.ezer lett volna,ha ki kell fizetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #550 Dátum: 2010. November 24. - 08:36:24 » |
|
Nekem a középkonzolon először az ablakfűtés világítása ment el, majd nem is műkodött. Komplett csere, igaz garanciában, az ára 55.ezer lett volna,ha ki kell fizetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #551 Dátum: 2010. November 25. - 20:42:56 » |
|
Ahogy irtam szétkaptam a középkonzolt és befujtam a csatit hátul.Azóta faca mindig müxik szoktam nyomogatni menet közben hogy jó-e még.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #552 Dátum: 2010. November 25. - 20:46:35 » |
|
Ahogy irtam szétkaptam a középkonzolt és befujtam a csatit hátul.Azóta faca mindig müxik szoktam nyomogatni menet közben hogy jó-e még.
Elötte nem ment? Csak annyi volt,hogy befújtad semmi más és jó lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #553 Dátum: 2010. November 25. - 20:59:43 » |
|
Elötte nem ment? Csak annyi volt,hogy befújtad semmi más és jó lett? Teljesen kuka volt az összes gomb hiába nyomkodtam.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #554 Dátum: 2010. November 25. - 21:01:53 » |
|
Elötte nem ment? Csak annyi volt,hogy befújtad semmi más és jó lett? Teljesen kuka volt az összes gomb hiába nyomkodtam. Képeket nem csináltál lehet nálam is el kellene ezt végezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|