Lacetti klub fórum
2025. Január 26. - 08:30:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 438058 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #540 Dátum: 2010. November 21. - 20:08:43 »

Ja, a kontakthiba. Asszony pont panaszkodott, hogy nem ment semmi középen.ű

Vajon Rudiék tudják javítani?
Természetesen, tudják, mint mindig, mindent. De komolyan! Esetleg amikor úgyis viszed, viszem a gépet vizsgára, együtt. Van jó villanyász is, meg hivatalos Lacettis szerelő is, mint tudhatjátok már jó páran. Én 2 hét múlva megyek.
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #541 Dátum: 2010. November 21. - 20:43:03 »

Ja, a kontakthiba. Asszony pont panaszkodott, hogy nem ment semmi középen.ű

Vajon Rudiék tudják javítani?
Természetesen, tudják, mint mindig, mindent. De komolyan! Esetleg amikor úgyis viszed, viszem a gépet vizsgára, együtt. Van jó villanyász is, meg hivatalos Lacettis szerelő is, mint tudhatjátok már jó páran. Én 2 hét múlva megyek.
Remek. Egyre inkább arra hajlok, hogy Rudiékhoz viszem a vasat... Vagy Te viszed, ha 7- én nem  engednek haza. 
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #542 Dátum: 2010. November 22. - 08:21:08 »

Az enyém ökölütésre működik....
Enyém is...
Legutóbb nagyobbat ütöttem, mint eddig. Azóta a klíma-belsőkeringetés-ablakfűtés visszajelzői világítanak, viszont a három kör alakú szabályozó - ventilátor, hová fújjon, hőmérséklet szabályzó - nem világít.  Így azonban kevésbé zavar... 
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #543 Dátum: 2010. November 22. - 20:15:34 »

Enyém is...
Legutóbb nagyobbat ütöttem, mint eddig. Azóta a klíma-belsőkeringetés-ablakfűtés visszajelzői világítanak, viszont a három kör alakú szabályozó - ventilátor, hová fújjon, hőmérséklet szabályzó - nem világít.  Így azonban kevésbé zavar... 
Nekem is ezt csinálja kb 2 hete.Vagyis nem megy semmi.Én nem ütöm!Egyik nap elidult egyszer magától de azóta sem.Felmenőztem a servizbe és mondta a szerelő fujjam be vd40-el a kapcsolók mögötti csatit és ennyi.
Naplózva

06 70/22 11 222
hawer
Ezredes

Lacetti 1.6 sedan Elite lpg.

« Hozzászólás #544 Dátum: 2010. November 22. - 20:21:18 »

Enyém is...
Hmmm... gyógyítás kézrátétellel ?! Mosolyog
Naplózva

A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
Yanee
Teljes tag

SW 1,6 Elite

« Hozzászólás #545 Dátum: 2010. November 22. - 20:26:00 »

Enyém is...
Nekem is ezt csinálja kb 2 hete.Vagyis nem megy semmi.Én nem ütöm!Egyik nap elidult egyszer magától de azóta sem.Felmenőztem a servizbe és mondta a szerelő fujjam be vd40-el a kapcsolók mögötti csatit és ennyi.
Én nem merem lefeszegetni a panelt a bovdenek miatt... Mit kezdek vele, ha nagyobbat húzok rajta a kelleténél és szétesik úgy, hogy előtte még azt sem láttam, hogy hogyan nézett ki belül eredetileg?  He Zavart
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #546 Dátum: 2010. November 22. - 20:43:05 »

Enyém is...
Én nem merem lefeszegetni a panelt a bovdenek miatt... Mit kezdek vele, ha nagyobbat húzok rajta a kelleténél és szétesik úgy, hogy előtte még azt sem láttam, hogy hogyan nézett ki belül eredetileg?  He Zavart

A mechanikus klíma, és az egész egység eléggé bonyolult, nem ajánlatos szétszedni, mert az összerakás nem fog menni valószínűleg. Én láttam a Nubirámon ezt a műveletet szakemberrel, és ő is megfeszült míg összetette. Azon vákuumos beállítások voltak (hová fújjon a kondi), no meg a bowdenes dolog is meredek, ha nem csinált még ilyet az ember, ráfázhat könnyen. Szerviz meg gondolom sokért vállalná. Nem könnyű döntés...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Döme
Ezredes

Daewoo Nubira 1.6 SX Sedan designed by pininfarina

« Hozzászólás #547 Dátum: 2010. November 23. - 08:40:48 »

Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok!  Mosolyog
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #548 Dátum: 2010. November 23. - 08:51:51 »

Érdekes, nálam is egy hete megszűnt a középkonzol világítás. Ez csak valami járvány lehet! Volt már ilyen máskor is, de 1-2 nap alatt megjavult magától. Most is erre várok!  Mosolyog
Én ma kipattintom a konzolt és a csatikig be tudok nyúlni, hogy lehuzzam majd wd40-el befujjam.Annyit enged a bowden.Rádiót is ki lehet cserélni a boedenek kiakasztása nélkül.
Naplózva

06 70/22 11 222
cupika
Teljes tag

2.0 D Elite

« Hozzászólás #549 Dátum: 2010. November 23. - 21:36:48 »

Nekem a középkonzolon először az ablakfűtés világítása ment el, majd nem is műkodött. Komplett csere, igaz garanciában, az ára 55.ezer lett volna,ha ki kell fizetni.
Naplózva
Döme
Ezredes

Daewoo Nubira 1.6 SX Sedan designed by pininfarina

« Hozzászólás #550 Dátum: 2010. November 24. - 08:36:24 »

Nekem a középkonzolon először az ablakfűtés világítása ment el, majd nem is műkodött. Komplett csere, igaz garanciában, az ára 55.ezer lett volna,ha ki kell fizetni.
Naplózva
Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #551 Dátum: 2010. November 25. - 20:42:56 »

Ahogy irtam szétkaptam a középkonzolt és befujtam a csatit hátul.Azóta faca mindig müxik szoktam nyomogatni menet közben hogy jó-e még.
Naplózva

06 70/22 11 222
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #552 Dátum: 2010. November 25. - 20:46:35 »

Ahogy irtam szétkaptam a középkonzolt és befujtam a csatit hátul.Azóta faca mindig müxik szoktam nyomogatni menet közben hogy jó-e még.
Elötte nem ment?
Csak annyi volt,hogy befújtad semmi más és jó lett?
Naplózva

Krisz
Ezredes

1.4 16v STAR AC HB

« Hozzászólás #553 Dátum: 2010. November 25. - 20:59:43 »

Elötte nem ment?
Teljesen kuka volt az összes gomb hiába nyomkodtam.
Naplózva

06 70/22 11 222
hawer
Ezredes

« Hozzászólás #554 Dátum: 2010. November 25. - 21:01:53 »

Elötte nem ment?
Teljesen kuka volt az összes gomb hiába nyomkodtam.
Képeket nem csináltál lehet nálam is el kellene ezt végezni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 115   Fel

Ugrás: