Lacetti klub fórum
2025. Január 25. - 02:09:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 115   Le

Szerző Téma: Egyéb (elektromos) hibák  (Megtekintve 437819 alkalommal)
guszesz
Teljes tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #525 Dátum: 2010. Október 27. - 15:45:18 »

Köszönöm az infókat! Ezek alapján inkább nem centizgetem az üzemanyagot ,hogy meglássam a sárgaságot. Vigyorog
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #526 Dátum: 2010. Október 27. - 19:39:38 »

Sziasztok! Remélem jó helyre írom a kérdésemet! A következőt szeretném megtudni hogy az üzemanyag szintjelzőnél a tankolásra figyelmeztető lámpa milyen állásnál kezd el világítani? Mert ''sajna'' nekem (na persze nem azért mert mindig tele van a tank Mosolyog) soha nem világít, pedig kúszott már a mutató a pirosba is. Lehet hogy ki van égve az izzó vagy valami más okból nem működik?
Nekem is már a pirosat nyaldossa, amikor világítani kezd a lámpa.
Nem vagy egyedül ezzel!Én 1,5 éves korában láttam elősször a sárga szegénységjelzőt. Vigyorog Addig azt hittem nincs is.Elősször halványan kezd világitani majd erősödik.De akik többet látták jobban tudják.Ja!-és a mutató már egy ideje fexik mikor kivillan.
Nekem mikor lefekszik a mutató,akkor még megyek 100 km-t és utána villan csak fel a lámpa.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #527 Dátum: 2010. November 02. - 11:38:20 »

... Gondolom, akkoriban még nem műanyag tartály volt, úgy hogy bele sem merek gondolni hogyan nézhetett ki belülről a tartály. 
Most sem műanyag. Legalább is a Lacsiban nem. Kacsint
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #528 Dátum: 2010. November 03. - 16:14:49 »

... Gondolom, akkoriban még nem műanyag tartály volt, úgy hogy bele sem merek gondolni hogyan nézhetett ki belülről a tartály. 
akkor mi az anyaga? 
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
gatsy
Vén róka

Gat$y

« Hozzászólás #529 Dátum: 2010. November 04. - 12:52:38 »

akkor mi az anyaga? 
Öntömítő gumi versenytartály Vigyorog
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #530 Dátum: 2010. November 09. - 15:27:24 »

akkor mi az anyaga? 
Fém. Ennél pontosabbat nem tudok. Mosolyog
Nem elemeztem.
Naplózva
csviktor
Friss hús
*

« Hozzászólás #531 Dátum: 2010. November 21. - 14:57:59 »

Sziasztok!

Mindenekelőtt örülök, hogy ráakadtam a fórumra  Mosolyog
Mindjárt van egy számomra bosszantó problémám - biztos tudnátok segíteni (ezt előre is ksözi)
Egy hete éves szervizen volt a Lacettim és ma sikeresen kiszúrtam, hogy - felteszem - azóta nem reagál semmit a légkondi-kapcsoló, a belső keringés-kapcsoló és a hátsó szélvédő fűtés-kapcsoló sem... előtte nagyobb úton voltam és használtam mind3at.
Hol álljak neki a dolognak? A biztosítékokat megnéztem - ott nincs kiégés.

előre is köszi a választ
üdv
Viktor
Naplózva
sebijoe
Ezredes

« Hozzászólás #532 Dátum: 2010. November 21. - 15:49:20 »

Sziasztok!

Mindjárt van egy számomra bosszantó problémám - biztos tudnátok segíteni (ezt előre is ksözi)
Egy hete éves szervizen volt a Lacettim és ma sikeresen kiszúrtam, hogy - felteszem - azóta nem reagál semmit a légkondi-kapcsoló, a belső keringés-kapcsoló és a hátsó szélvédő fűtés-kapcsoló sem... előtte nagyobb úton voltam és használtam mind3at.

előre is köszi a választ
üdv
Viktor
Ez pedig biztosíték probléma gyanús, már többen jártak így és a bizti csere megoldotta a problémát.
Naplózva

csviktor
Friss hús
*

« Hozzászólás #533 Dátum: 2010. November 21. - 16:29:30 »

Sziasztok!

előre is köszi a választ
üdv
Viktor
Ez pedig biztosíték probléma gyanús, már többen jártak így és a bizti csere megoldotta a problémát.

Szia
köszi a gyors választ.
megnézem a biiztosítékokat, s csak hogy jót nézzek és lássam is amit kell :-)... ezekehez a kapcsolókhoz melyik biztosíték tartozik?

köszi
Viktor
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #534 Dátum: 2010. November 21. - 16:44:44 »

CsViktor! Először is üdv itt a fedélzeten- köztünk! A kezelési könyvben megtalálod a biztosítékok rajzát, és azt, hogy melyik, mit véd. Ne feledd, két helyen van biztosíték tábla! Azt nem említetted, hogy a klímád mechanikus, vagy digites, mert egy esetleges kezelőszervi (panel) kontakt hiba is lehetséges hibaforrás, azt is meg kéne lesned. A szervizen mi volt javítva, ha volt? Ha ezeket végig böngészted, és továbbra is fenn ál a hiba, akkor folytatjuk a próbálkozást, de azt sem árt tudni, hogy garis-e még a géped, vagy nem, mert garis esetén, menj vissza, és csináltasd meg, ne szenvedj!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
csviktor
Friss hús
*

« Hozzászólás #535 Dátum: 2010. November 21. - 17:16:28 »

CsViktor! Először is üdv itt a fedélzeten- köztünk! A kezelési könyvben megtalálod a biztosítékok rajzát, és azt, hogy melyik, mit véd. Ne feledd, két helyen van biztosíték tábla! Azt nem említetted, hogy a klímád mechanikus, vagy digites, mert egy esetleges kezelőszervi (panel) kontakt hiba is lehetséges hibaforrás, azt is meg kéne lesned. A szervizen mi volt javítva, ha volt? Ha ezeket végig böngészted, és továbbra is fenn ál a hiba, akkor folytatjuk a próbálkozást, de azt sem árt tudni, hogy garis-e még a géped, vagy nem, mert garis esetén, menj vissza, és csináltasd meg, ne szenvedj!

Szia!
köszi a választ. Manuális klíma van a gépben - és most egy hete járt le a garancia :-)))) (mikor máskor...)
megnézem a biztosítékokat - van ami az útmutató szerint elég homályos, de ha jó akkor az egyértelmű.
próbáltam valahogy bejutni a három kapcsoló mögötti részhez, hátha valami szétjött, de még ha laokoón csoportos fanatista lennék, akkor is feladná a leckét :-)... a műszerfal szétbontásnak meg így randoom nem mertem nekifeszülni.
Ha nem jutok előre akkor még fárasztalak Benneteket.
előre is köszi
v
Naplózva
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes

1.4 16v LPG

« Hozzászólás #536 Dátum: 2010. November 21. - 17:25:53 »

Szia!
köszi a választ. Manuális klíma van a gépben - és most egy hete járt le a garancia :-)))) (mikor máskor...)
megnézem a biztosítékokat - van ami az útmutató szerint elég homályos, de ha jó akkor az egyértelmű.
próbáltam valahogy bejutni a három kapcsoló mögötti részhez, hátha valami szétjött, de még ha laokoón csoportos fanatista lennék, akkor is feladná a leckét :-)... a műszerfal szétbontásnak meg így randoom nem mertem nekifeszülni.
előre is köszi
v

Üdv a klubban Mosolyog ha a profilodba megadnád h merre laksz (település szinten)akár egy jó megbízható szerelővel vagy egy segítő klubtaggal biztos sikerülne a javítás. Kacsint
Naplózva

06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #537 Dátum: 2010. November 21. - 17:28:54 »

Szia!
előre is köszi
v

Ha egy hete járt le a gari, akkor még meg fogják csinálni gariban, csak nem asztaldöngetve kell odamenni. Szerintem minden szervíz van ennyire korrekt. Ha mégsem menne, középkonzol szétszedési leírás fotókkal van a honlapunkon, ott láthatod a menetét.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
georgbob
Teljes tag

« Hozzászólás #538 Dátum: 2010. November 21. - 18:15:34 »

Az enyém ökölütésre működik....
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #539 Dátum: 2010. November 21. - 19:41:33 »

Ja, a kontakthiba. Asszony pont panaszkodott, hogy nem ment semmi középen.ű

Vajon Rudiék tudják javítani?
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 115   Fel

Ugrás: