Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2010. április 17. - 12:11:03 » |
|
Múltkor használni akartam a hátsó ablakmosót, de alig jön belőle a mosófolyadék. Van esetleg a fórumon fent képes riport arról, hogyan kell szétbombázni? Megnézném, hogy nincs e megtörve.
Valami volt pedig de most nem talaltam meg en sem. Kulomben nincsen nagy hime-hanva, eloszor is kiveszed a kalaptartot, majd a baloldali polcit lecsavarozod, kihuzod az ajto es csomagtartogedert, ovatosan lepattintod az oszlop burkolatot es ott lessz elotted a bunhodo csatlakozo a spriccelo csovevel egyutt. Na de ha vizes vagy nyirkos a terep akkor tovabb kell menned es meg kell bontani a csomagtartoajto burkolatat is. Köszi, megpróbálom. Azért ha találsz "pikcsört" linkeld be ide légyszi Ma megpróbáltam meglesni a dolgot, de csak a csavarokig jutottam. Nem mertem feszegetni a műanyagot tovább
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2010. április 18. - 05:25:29 » |
|
Múltkor használni akartam a hátsó ablakmosót, de alig jön belőle a mosófolyadék. Van esetleg a fórumon fent képes riport arról, hogyan kell szétbombázni? Megnézném, hogy nincs e megtörve.
Valami volt pedig de most nem talaltam meg en sem. Kulomben nincsen nagy hime-hanva, eloszor is kiveszed a kalaptartot, majd a baloldali polcit lecsavarozod, kihuzod az ajto es csomagtartogedert, ovatosan lepattintod az oszlop burkolatot es ott lessz elotted a bunhodo csatlakozo a spriccelo csovevel egyutt. Na de ha vizes vagy nyirkos a terep akkor tovabb kell menned es meg kell bontani a csomagtartoajto burkolatat is. Köszi, megpróbálom. Azért ha találsz "pikcsört" linkeld be ide légyszi Ma megpróbáltam meglesni a dolgot, de csak a csavarokig jutottam. Nem mertem feszegetni a műanyagot tovább Ezen a képen látszik a mosó cső (a fölső nyíl mellett jobbra, az a zöldes cső). Igaz ez kombié. A takaró műanyag feszegetésre jön le, más lehetőség nincs. Az enyémet úgy javította meg a szerelő cimborám, hogy a kaszni és az ajtó közötti gumi burkolatot pattintotta ki a kocsi vázából, és ott tett bele egy toldást a törött csőbe (nem kell burkolatot bontani!). Azóta is tökéletes. Ez a leggyorsabb javítás. Toldásnak egy darab rézcső is megteszi (ráhúzod az egyik oldalára a törött csővéget, aztán a másik oldalára a másik felét a törött csőnek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2010. április 18. - 08:50:36 » |
|
Valami volt pedig de most nem talaltam meg en sem. Kulomben nincsen nagy hime-hanva, eloszor is kiveszed a kalaptartot, majd a baloldali polcit lecsavarozod, kihuzod az ajto es csomagtartogedert, ovatosan lepattintod az oszlop burkolatot es ott lessz elotted a bunhodo csatlakozo a spriccelo csovevel egyutt. Na de ha vizes vagy nyirkos a terep akkor tovabb kell menned es meg kell bontani a csomagtartoajto burkolatat is. Köszi, megpróbálom. Azért ha találsz "pikcsört" linkeld be ide légyszi Ma megpróbáltam meglesni a dolgot, de csak a csavarokig jutottam. Nem mertem feszegetni a műanyagot tovább Ezen a képen látszik a mosó cső (a fölső nyíl mellett jobbra, az a zöldes cső). Igaz ez kombié. A takaró műanyag feszegetésre jön le, más lehetőség nincs. Az enyémet úgy javította meg a szerelő cimborám, hogy a kaszni és az ajtó közötti gumi burkolatot pattintotta ki a kocsi vázából, és ott tett bele egy toldást a törött csőbe (nem kell burkolatot bontani!). Azóta is tökéletes. Ez a leggyorsabb javítás. Toldásnak egy darab rézcső is megteszi (ráhúzod az egyik oldalára a törött csővéget, aztán a másik oldalára a másik felét a törött csőnek). Köszi, de melyik képen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2010. április 20. - 09:07:05 » |
|
Valami volt pedig de most nem talaltam meg en sem. Kulomben nincsen nagy hime-hanva, eloszor is kiveszed a kalaptartot, majd a baloldali polcit lecsavarozod, kihuzod az ajto es csomagtartogedert, ovatosan lepattintod az oszlop burkolatot es ott lessz elotted a bunhodo csatlakozo a spriccelo csovevel egyutt. Na de ha vizes vagy nyirkos a terep akkor tovabb kell menned es meg kell bontani a csomagtartoajto burkolatat is. Köszi, megpróbálom. Azért ha találsz "pikcsört" linkeld be ide légyszi Ma megpróbáltam meglesni a dolgot, de csak a csavarokig jutottam. Nem mertem feszegetni a műanyagot tovább Ezen a képen látszik a mosó cső (a fölső nyíl mellett jobbra, az a zöldes cső). Igaz ez kombié. A takaró műanyag feszegetésre jön le, más lehetőség nincs. Az enyémet úgy javította meg a szerelő cimborám, hogy a kaszni és az ajtó közötti gumi burkolatot pattintotta ki a kocsi vázából, és ott tett bele egy toldást a törött csőbe (nem kell burkolatot bontani!). Azóta is tökéletes. Ez a leggyorsabb javítás. Toldásnak egy darab rézcső is megteszi (ráhúzod az egyik oldalára a törött csővéget, aztán a másik oldalára a másik felét a törött csőnek). Köszi, de melyik képen Hová lett a link? Itt van: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&id=612&catid=103&limitstart=11De ezen még jobban látszik: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&catid=103&id=612&limit=1&limitstart=10
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2010. április 20. - 09:18:29 » |
|
Igen, jól meg kell húzni. Elöször én is nem mertem, de határozottan kell húzni és kifelé. Nem felfelé, vagy lefelé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #380 Dátum: 2010. április 20. - 15:51:25 » |
|
Igen, jól meg kell húzni. Elöször én is nem mertem, de határozottan kell húzni és kifelé. Nem felfelé, vagy lefelé.
Köszi! A képeket is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2010. április 30. - 04:06:42 » |
|
A kollégám ölébe hullót 5db gyertya csak nem tudja mibe való ilyennek: NGK bp6efS (vadi ujjak és Japán termékek) Hozzá értök válaszát előre is köszi. Balázs
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Viper
Friss hús
Nem elérhető
Nexia1.5 16V(96')by H&H & Lanos1.6 16V(00')Bp
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2010. április 30. - 15:57:53 » |
|
A kollégám ölébe hullót 5db gyertya csak nem tudja mibe való ilyennek: NGK bp6efS (vadi ujjak és Japán termékek) Hozzá értök válaszát előre is köszi. Balázs hali! ITT található az összes tipus, amibe jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2010. április 30. - 16:33:56 » |
|
A kollégám ölébe hullót 5db gyertya csak nem tudja mibe való ilyennek: NGK bp6efS (vadi ujjak és Japán termékek) Hozzá értök válaszát előre is köszi. Balázs hali! ITT található az összes tipus, amibe jó. Üdv Viper nálunk!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #384 Dátum: 2010. április 30. - 18:20:56 » |
|
A kollégám ölébe hullót 5db gyertya csak nem tudja mibe való ilyennek: NGK bp6efS (vadi ujjak és Japán termékek) Hozzá értök válaszát előre is köszi. Balázs hali! ITT található az összes tipus, amibe jó. Üdv Viper nálunk!!! Köszi Viper!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #385 Dátum: 2010. Május 09. - 09:53:34 » |
|
1 hete megint égve maradt a légzsáklámpám. Tegnap Sebike kiolvasta (Köszi!), most az utasoldali légzsáknak volt magas a felszültsége.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
pino30
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2010. Május 12. - 09:56:15 » |
|
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni abban, hogyan jön szét a műszerfal az SW-ben, mert kiégett a műszerfal világítás, és a biztonsági öv visszajelző.
Köszi szépen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2010. Május 12. - 10:26:25 » |
|
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni abban, hogyan jön szét a műszerfal az SW-ben, mert kiégett a műszerfal világítás, és a biztonsági öv visszajelző.
Köszi szépen!!!
Műszeregység fölötti árnyékolóból 2 v. 3 csavar kiteker, műanyag keret kiszed. A vezetőoldali műszerfal díszcsíkot több helyen ki kell pattintani, ehhez alá kell óvatosan feszíteni több helyen, hogy a patentok kiengedjék. Vigyázz, mert a díszcsík széle és a szürke műszerfal műanyag is elnyalódik, csúnya lesz ha megnyomódik. A legjobb valami nagyon széles, de vékony lapos csavarhúzó vagy ilyesmi. Az árnyékoló keretet műbőr porvédő köti össze a kormányoszloppal. Azt úgy tudod kiszedni, hogy a kormányoszlopba egy kis hajlékony lapon lévő 4-5 patenttal be van nyomkodva. A két szélét simán kiveszed a kormányoszlopból, majd a patentokat óvatosan kihúzogatod, hogy a műanyaglap ne törjön el. Ha ez megvan a keretet a díszcsíkkal ki tudod venni. A műszeregység 3 v. 4 csavarját kitekered, majd kiveheted. 2db csatlakozót lehúzod és kész. Az izzókat simán a tokkal kiveszed (elfordít, kihúz). A visszajelzőké (és a km számlálóé) W1W, a háttérvilágítás W3W vagy W5W (helyzetjelző izzó). Arra figyelj, hogy a háttérvilágítás izzóit ha cseréled, mindet cseréld (asszem 4db), mert ha különböző típusú (és teljesítményű 3W/5W) izzókat teszel be a háttered foltos lesz. A háttérvilágítás izzókon kék gumibugyi van, ami tapasztalatom szerint ráég az izzóra, nem lehet egyben leszedni. Ezért csere után ha nem tudsz olyat szerezni (én nem tudtam) akkor más színe lesz a műszerfalnak. Ledet is lehet beszerelni, de az macerás, meg azokat csiszolgatni kell, hogy szórják a fényt, különben csak foltot világítanak és mindenképp nagy fényerejű kell, a sima nem világítja át a háttérlapot.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
pino30
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW Elite
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2010. Május 12. - 11:22:14 » |
|
Pittike! Köszi a a teljesmértékben kimerítő választ, nekem igazából csak a fránya díszléc a bajom a többit már megoldottam volna csak nem szeretnék semmit eltörni. Köszi még1szer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2010. Május 12. - 15:55:37 » |
|
Pittike! Köszi a a teljesmértékben kimerítő választ, nekem igazából csak a fránya díszléc a bajom a többit már megoldottam volna csak nem szeretnék semmit eltörni. Köszi még1szer! Nm
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
|