Krisz
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2009. November 18. - 20:33:18 » |
|
Sziasztok!
Nem tudom, ide vág-e a téma, mert ez igazából nem hiba. Kombi Lacettim van, amiben a hátsó ablaktörlő bekapcsolt állapotban folyamatosan töröl. Viszont láttam már olyan kombi Lacettit, amiben a hátsó ablaktörlő szakaszosan töröl. Esetleg tudja valaki, hogy mi az az alkatrész, relé, kapcsoló, amit ha kicserélnék, az én autóm hátsó ablaktörlője is szakaszosan működne?
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán. Az enyem Platinum, igaz hogy HB es nem kombi de az biztos hogy csak az elso torol szakaszosan es automat, a hatso viszont folytonosan Nekem szakaszosan töröl hátul és csak ha ablakmosót nyomok hátra akkor folyamatosan kb 5-öt megy majd szakaszosra vált.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2009. November 18. - 23:22:00 » |
|
Nekem is ugyan ez a helyzet. Szakaszos és csak spricninél folyamatos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2009. November 19. - 08:47:10 » |
|
Ilyennel találkoztatok e már? Ha kinyitom a kesztyűtartót, világít a lámpa. Becsukom, újra kinyitom, de akkor már nem. Ha legközelebb megyek vele, és megint kinyitom, szintén jó. De ha becsukom, és újra kinyitom, megint nem Tipp? Nem lehet, hogy amikor próbálgattad egyszer sötét volt máskor világos és a tiédben van fényérzékelő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2009. November 19. - 09:39:40 » |
|
Sziasztok!
Nem tudom, ide vág-e a téma, mert ez igazából nem hiba. Kombi Lacettim van, amiben a hátsó ablaktörlő bekapcsolt állapotban folyamatosan töröl. Viszont láttam már olyan kombi Lacettit, amiben a hátsó ablaktörlő szakaszosan töröl. Esetleg tudja valaki, hogy mi az az alkatrész, relé, kapcsoló, amit ha kicserélnék, az én autóm hátsó ablaktörlője is szakaszosan működne?
Zsombi
Ez a dolog engem is zavar, már a kezdetek óta. Időnként jó lenne a folyamatos, szakaszos törlés. De mint olvasható, van akit meg pont az zavar. Ez leginkább szituációtól függ. A végleges (és mindenki számára tökéletes) megoldáshoz ugyan olyan két pozíciós kapcsolóra lenne szükség, mint ami az elsőket vezérli. + az időzítő áramkörre. Ez nyilván drágítaná az autót, és a legtöbb embert csak zavarná (még egy plusz funkció, amit meg kellene ismerni). Saját magadnak nem túl nagy kihívás beépíteni egy ilyet (azért 1-2 nap rámegy ). Bontóból veszel egy időzítő automatikát (nem kell Lacsiét. Pl. a Nexiákban is van ilyen), és bekötöd a hátra menő vezetékbe. Azt kell még eldöntened, hogy fix időzítést használsz, vagy változtathatót. Mert ebben az esetben a szabályzó gombot is be kell szerezni/építeni. Ráadásul szépen, és könnyen elérhető helyre. Hogy pontosan hol van az időzítő áramkör a kocsijainkban, mi a cikkszáma azt nem tudom sajnos (de a fentiek miatt nem is lényeges). Kapcsolási rajzot találsz a weblap linkjei között: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_weblinks&catid=17&Itemid=34Szervizkönyv. Kérdés, hogy megér-e ennyi munkát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2009. November 19. - 17:13:06 » |
|
Ilyennel találkoztatok e már? Ha kinyitom a kesztyűtartót, világít a lámpa. Becsukom, újra kinyitom, de akkor már nem. Ha legközelebb megyek vele, és megint kinyitom, szintén jó. De ha becsukom, és újra kinyitom, megint nem Tipp? Szorul a kapcsolója és ezért lassan áll vissza alap helyzetbe. Adjál neki WD40-et.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2009. November 19. - 17:59:09 » |
|
Ilyennel találkoztatok e már? Ha kinyitom a kesztyűtartót, világít a lámpa. Becsukom, újra kinyitom, de akkor már nem. Ha legközelebb megyek vele, és megint kinyitom, szintén jó. De ha becsukom, és újra kinyitom, megint nem Tipp? Szorul a kapcsolója és ezért lassan áll vissza alap helyzetbe. Adjál neki WD40-et. Ez már nekem is megfordult a fejemben, csak még nem jártam utána, hogy érintkezős, vagy kapcsolós. De akkor már tudom Köszi
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
bareszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2009. November 20. - 17:53:17 » |
|
Sziasztok!
Újabb problémával jelentkezem... Vasárnap 6 km megtétele után kigyulladt az üzemzavar-jelző lámpám. Először csak villogott, azután folyamatosan égett. Leálltam az út szélén..kézikönyv...telefon az autószerelőnek....hazamentem,majd 2 óra múlva megint el kellett mennem,viszont ekkor már nem világított a lámpa. Hétfőn megint kigyulladt 6 km után, kedd reggel (ekkor megint nem égett) mentem hibakódot kiolvastatni, ott azt mondták, hogy gyújtáskimaradás! Kiütötték a hibakódot és azt javasolták hogy más benzinkúton tankoljak. Ha ez mégsem válik be akkor gyertya csere. Most nem világít. Még csak két hete van nálam az autó,de ha jól emlékszem.......ha leveszem a gyújtást,akkor a benzinmutatónak, a vízhőfoknak és a fordulatszám-mérőnek is alapállapotban kellene lennie...nem? Mert nekem nem megy vissza! Mi lehet a probléma? Előre is köszi a válaszokat.
Nekem is gyújtáskimaradásom volt nyár elején, cseklámpával, autópályán. Gyertyacsere segített a dolgon. Viszont az új gyertyákkal (NGK BKR6E11) már nem is rángat, a régi **** gyáriakkal, meg rángatott előtte hónapokig. Szia! Ezeket a gyertyákat bármilyen autósboltban be lehet szerezni? Ma megint kigyulladt a lámpám de most megint nem ég. Úgy gondoltam hogy először a gyertyákat cserélném ki. Ezek szerint a kihúzatás és a benzinkútváltás nem jött be...kb mennyi darabja? És mennyit kell vennem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2009. November 20. - 18:13:18 » |
|
Sziasztok!
Újabb problémával jelentkezem... Vasárnap 6 km megtétele után kigyulladt az üzemzavar-jelző lámpám. Először csak villogott, azután folyamatosan égett. Leálltam az út szélén..kézikönyv...telefon az autószerelőnek....hazamentem,majd 2 óra múlva megint el kellett mennem,viszont ekkor már nem világított a lámpa. Hétfőn megint kigyulladt 6 km után, kedd reggel (ekkor megint nem égett) mentem hibakódot kiolvastatni, ott azt mondták, hogy gyújtáskimaradás! Kiütötték a hibakódot és azt javasolták hogy más benzinkúton tankoljak. Ha ez mégsem válik be akkor gyertya csere. Most nem világít. Még csak két hete van nálam az autó,de ha jól emlékszem.......ha leveszem a gyújtást,akkor a benzinmutatónak, a vízhőfoknak és a fordulatszám-mérőnek is alapállapotban kellene lennie...nem? Mert nekem nem megy vissza! Mi lehet a probléma? Előre is köszi a válaszokat.
Nekem is gyújtáskimaradásom volt nyár elején, cseklámpával, autópályán. Gyertyacsere segített a dolgon. Viszont az új gyertyákkal (NGK BKR6E11) már nem is rángat, a régi **** gyáriakkal, meg rángatott előtte hónapokig. Szia! Ezeket a gyertyákat bármilyen autósboltban be lehet szerezni? Ma megint kigyulladt a lámpám de most megint nem ég. Úgy gondoltam hogy először a gyertyákat cserélném ki. Ezek szerint a kihúzatás és a benzinkútváltás nem jött be...kb mennyi darabja? És mennyit kell vennem? Itt regisztrálj: http://www.olajport.hu/index2.phpÉs meg is tudod rendelni a klubon keresztül házhozszállítással, kedvezménnyel.(egyeztess velük,hogy arra Barcika felé is házhoz viszik e)4db kell és kb 700 ft Ha esetleg valamilyen boltban vennél,mindenféleképpen NGK gyertyákat vegyél,ne hagyd magad rábeszélni másra.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
bareszka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2009. November 20. - 18:27:06 » |
|
Sziasztok!
Nekem is gyújtáskimaradásom volt nyár elején, cseklámpával, autópályán. Gyertyacsere segített a dolgon. Viszont az új gyertyákkal (NGK BKR6E11) már nem is rángat, a régi **** gyáriakkal, meg rángatott előtte hónapokig. Szia! Ezeket a gyertyákat bármilyen autósboltban be lehet szerezni? Ma megint kigyulladt a lámpám de most megint nem ég. Úgy gondoltam hogy először a gyertyákat cserélném ki. Ezek szerint a kihúzatás és a benzinkútváltás nem jött be...kb mennyi darabja? És mennyit kell vennem? Itt regisztrálj: http://www.olajport.hu/index2.phpÉs meg is tudod rendelni a klubon keresztül házhozszállítással, kedvezménnyel.(egyeztess velük,hogy arra Barcika felé is házhoz viszik e)4db kell és kb 700 ft Ha esetleg valamilyen boltban vennél,mindenféleképpen NGK gyertyákat vegyél,ne hagyd magad rábeszélni másra. Köszönöm a gyors választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2009. November 22. - 20:13:10 » |
|
Sziasztok!
Nekem is gyújtáskimaradásom volt nyár elején, cseklámpával, autópályán. Gyertyacsere segített a dolgon. Viszont az új gyertyákkal (NGK BKR6E11) már nem is rángat, a régi **** gyáriakkal, meg rángatott előtte hónapokig. Szia! Ezeket a gyertyákat bármilyen autósboltban be lehet szerezni? Ma megint kigyulladt a lámpám de most megint nem ég. Úgy gondoltam hogy először a gyertyákat cserélném ki. Ezek szerint a kihúzatás és a benzinkútváltás nem jött be...kb mennyi darabja? És mennyit kell vennem? Itt regisztrálj: http://www.olajport.hu/index2.phpÉs meg is tudod rendelni a klubon keresztül házhozszállítással, kedvezménnyel.(egyeztess velük,hogy arra Barcika felé is házhoz viszik e)4db kell és kb 700 ft Ha esetleg valamilyen boltban vennél,mindenféleképpen NGK gyertyákat vegyél,ne hagyd magad rábeszélni másra. Köszönöm a gyors választ. Oda is kipostázzuk természetesen Klubkedvezménnyel 765,-Ft/db. Regisztráció után dobj egy levelet az olajport@olajport.hu-ra (vagy itt privit nekem), hogy Lacettiklub-tag vagy, ezután beállítjuk a kedvezményedet. Ezt nem kell megvárnod, ha rendelsz utólag is rátesszük a kedvezményt. üdv.: István
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2009. November 22. - 20:24:54 » |
|
Javaslom ám, hogy rendelj.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2009. November 23. - 09:38:37 » |
|
Javaslom ám, hogy rendelj. Felveszünk marketingesnek
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2009. November 23. - 10:58:54 » |
|
Javaslom ám, hogy rendelj. Felveszünk marketingesnek Jó. Vállalom!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2009. November 23. - 11:01:30 » |
|
A kesztyűtartóban hol találom annak világításának a gombját?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2009. November 23. - 11:02:12 » |
|
A kesztyűtartóban hol találom annak világításának a gombját?
kiveszed a kesztyűtartót, és az mögött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|