cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2009. November 14. - 21:47:55 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm....... Cápa, szerintem nyithatnál magadnak egy "Depis vagyok" elnevezésü topicot. Nem semmi amit panaszkodsz.... ...csak az igazat írom....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2009. November 14. - 21:54:26 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm....... Cápa, szerintem nyithatnál magadnak egy "Depis vagyok" elnevezésü topicot. Nem semmi amit panaszkodsz.... ...csak az igazat írom.... Jó, de ide?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2009. November 14. - 22:17:26 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm....... Cápa, szerintem nyithatnál magadnak egy "Depis vagyok" elnevezésü topicot. Nem semmi amit panaszkodsz.... ...csak az igazat írom.... Jó, de ide? ide...merthogy az balakmosó csőtől indultunk és rögtön eszembe jutott pár dolog, ami már megvolt, úgyhogy most a cső következik....szerintem De tényleg túl lett lihegve, hogy kicsit kipanaszkodtam magam a meghibásodásokról...zárnám is ezt a témát, inkább most várom, hogy Ti többiek utolérjetek, mert lassan nekem lesz "hétfői autóm" csak!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2009. November 14. - 22:28:13 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm....... Cápa, szerintem nyithatnál magadnak egy "Depis vagyok" elnevezésü topicot. Nem semmi amit panaszkodsz.... ...csak az igazat írom.... Jó, de ide? ide...merthogy az balakmosó csőtől indultunk és rögtön eszembe jutott pár dolog, ami már megvolt, úgyhogy most a cső következik....szerintem De tényleg túl lett lihegve, hogy kicsit kipanaszkodtam magam a meghibásodásokról...zárnám is ezt a témát, inkább most várom, hogy Ti többiek utolérjetek, mert lassan nekem lesz "hétfői autóm" csak! Nekem is vannak hülyeségei!Pl egész nyáron csak másodikra indult most hogy hidegebb van,meg elsőre.És az uj dilije a hejzetjélzők felváltva mem égnek.Hol az egyik hol a másik kontaktos.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2009. November 15. - 15:43:59 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm....... Cápa, szerintem nyithatnál magadnak egy "Depis vagyok" elnevezésü topicot. Nem semmi amit panaszkodsz.... ...csak az igazat írom.... Jó, de ide? ide...merthogy az balakmosó csőtől indultunk és rögtön eszembe jutott pár dolog, ami már megvolt, úgyhogy most a cső következik....szerintem De tényleg túl lett lihegve, hogy kicsit kipanaszkodtam magam a meghibásodásokról...zárnám is ezt a témát, inkább most várom, hogy Ti többiek utolérjetek, mert lassan nekem lesz "hétfői autóm" csak! Nekem is vannak hülyeségei!Pl egész nyáron csak másodikra indult most hogy hidegebb van,meg elsőre.És az uj dilije a hejzetjélzők felváltva mem égnek.Hol az egyik hol a másik kontaktos. Csak a Cápát akarod vigasztalni- gondolom. Egyébként tudjuk, hogy az indexről írtad a "felváltva nem égnek", hogy Cápának ne legyen rossz élete.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zsombi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2009. November 18. - 03:37:04 » |
|
Sziasztok!
Nem tudom, ide vág-e a téma, mert ez igazából nem hiba. Kombi Lacettim van, amiben a hátsó ablaktörlő bekapcsolt állapotban folyamatosan töröl. Viszont láttam már olyan kombi Lacettit, amiben a hátsó ablaktörlő szakaszosan töröl. Esetleg tudja valaki, hogy mi az az alkatrész, relé, kapcsoló, amit ha kicserélnék, az én autóm hátsó ablaktörlője is szakaszosan működne?
Zsombi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2009. November 18. - 13:23:30 » |
|
Sziasztok!
Nem tudom, ide vág-e a téma, mert ez igazából nem hiba. Kombi Lacettim van, amiben a hátsó ablaktörlő bekapcsolt állapotban folyamatosan töröl. Viszont láttam már olyan kombi Lacettit, amiben a hátsó ablaktörlő szakaszosan töröl. Esetleg tudja valaki, hogy mi az az alkatrész, relé, kapcsoló, amit ha kicserélnék, az én autóm hátsó ablaktörlője is szakaszosan működne?
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2009. November 18. - 15:42:54 » |
|
Sziasztok!
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán. MNT?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2009. November 18. - 16:05:04 » |
|
Sziasztok!
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán. A környzetbarát bioelektromos megoldás :D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2009. November 18. - 17:05:51 » |
|
Sziasztok!
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán. Első olvasatban nem figyeltem, melyik ujjról is beszéltál és mást láttam a szemem előtt... Na de a lényeg...eredetileg nem szakaszosan kell működnie? Mert én úgy emlékszem, hogy nekem is szakaszos, ha bekapcsolva hagyom, csupán az intenzítását nem lehet úgy szabályozni, mint az elsőnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2009. November 18. - 17:27:20 » |
|
Nekem HB-m van és a hátsó törlő, az folyamatosan megy. Eddig én is az "ujj" megoldást használtam. Olyan sokáig nem ment, hogy megtudjam, kikapcsol-e magától. Ha lesz eső, kitapasztalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2009. November 18. - 17:58:39 » |
|
Sziasztok!
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán. Ha bekapcsolom megy folyamatosan, ha ki akkor nem. Nincs rajta intervallum kapcsoló, nincs automata állása sem. Csak az elsőnek van ez a kiváltsága.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 18. - 19:52:39 írta Giovanni »
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2009. November 18. - 18:49:02 » |
|
Sziasztok!
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán. Az enyem Platinum, igaz hogy HB es nem kombi de az biztos hogy csak az elso torol szakaszosan es automat, a hatso viszont folytonosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2009. November 18. - 19:55:33 » |
|
Ilyennel találkoztatok e már? Ha kinyitom a kesztyűtartót, világít a lámpa. Becsukom, újra kinyitom, de akkor már nem. Ha legközelebb megyek vele, és megint kinyitom, szintén jó. De ha becsukom, és újra kinyitom, megint nem Tipp?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2009. November 18. - 20:26:55 » |
|
Sziasztok!
Zsombi
Igen! Jobb kéz, mutató ujj! (Ki-, be!). Talán, ha egy platinumos hozzászólna, akkor kiderülne, hogy van-e szakaszosan működő egyáltalán. Az enyem Platinum, igaz hogy HB es nem kombi de az biztos hogy csak az elso torol szakaszosan es automat, a hatso viszont folytonosan Nekem ha ablaksprcnit használok akkor kb 5-öt töröl majd szakaszosra vált.de ha csak simán bekapcsolom szakaszosan megy.Minden reggel muszály vagyok használni és idegesit is hogy ki-be kell kapcsolgatnom hogy folyamatosan mennyen.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|