|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2009. November 13. - 11:31:21 » |
|
Lehet hogy tényleg használati tárgynak kellene kezelni, nem pedig barátnőnek:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2009. November 13. - 12:11:24 » |
|
Csatlakozom. Az autó (hétköznapi értelemben vett, sorozat gyártott gépjármű, nem egyedi ritkaságok és sosem látott különlegességek) arraa van, hogy szállítson. Persze a karbantartás fontos, de észszerű keretek között. Minden kis sárfoltot nem törlünk le, de lefürünk, ha bele esünk a sárba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2009. November 13. - 14:31:05 » |
|
Csatlakozom. Az autó (hétköznapi értelemben vett, sorozat gyártott gépjármű, nem egyedi ritkaságok és sosem látott különlegességek) arraa van, hogy szállítson. Persze a karbantartás fontos, de észszerű keretek között. Minden kis sárfoltot nem törlünk le, de lefürünk, ha bele esünk a sárba. Csak kihasznál! Mutasd meg neki, hogy ki a férfi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2009. November 13. - 18:00:51 » |
|
Csatlakozom. Az autó (hétköznapi értelemben vett, sorozat gyártott gépjármű, nem egyedi ritkaságok és sosem látott különlegességek) arraa van, hogy szállítson. Persze a karbantartás fontos, de észszerű keretek között. Minden kis sárfoltot nem törlünk le, de lefürünk, ha bele esünk a sárba. Csak kihasznál! Mutasd meg neki, hogy ki a férfi! És legyen mindig a tied az utolsó szó.De ne az ,hogy "igen drágám",hanem ahogy Uri Geller mondja "múkodj".
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2009. November 13. - 19:58:23 » |
|
Csatlakozom. Az autó (hétköznapi értelemben vett, sorozat gyártott gépjármű, nem egyedi ritkaságok és sosem látott különlegességek) arraa van, hogy szállítson. Persze a karbantartás fontos, de észszerű keretek között. Minden kis sárfoltot nem törlünk le, de lefürünk, ha bele esünk a sárba. Csak kihasznál! Mutasd meg neki, hogy ki a férfi! És legyen mindig a tied az utolsó szó.De ne az ,hogy "igen drágám",hanem ahogy Uri Geller mondja "múkodj". c Azt hiszem egy új betegség alakult ki, amit Cápában felfedeztem, és róla neveztem el: ez pedig a "Cápa- féle autóhipochonder".
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2009. November 13. - 20:29:05 » |
|
Jó, ezt kitárgyaltuk már a helyén. és most térjünk vissza az eredeti témához! Oké igazad van. Azért arra kíváncsi leszek mi lesz a hibás műszerjelzések sorsa. Szerintem neki is eltörött az ablakmosócsöve... Igen. Az nekünk is felgyújtott különféle műszerfal fényeket, az ajtókban zümmögött a kp.zár motor, a műszerfal háttérvilágítása pulzált, mindezt kulcs nélkül... A motor meg nem indult utána. Már várom, nekem mikor produkálja ezt....ez még nem volt, de minden máson már túlestem....kormányszerkezet csere, szelepek cseréje, kilincsek kopása, EGR-miatti rángatózás, hátsó ülástámlából szivacskibújás, vezetőülés ülőlaptörés, tükörburkolat nyakszalagrepedés, hátsó Hankook gumik fürészfogas kopása, teleszkópszorulás, hátsó kipuffdob rozsdásodás, hátsó fékek nyekegése, stb...most hirtelen ennyi jutott eszembe. Lassan elérek oda, hogy elveszti vonzerejét, egy sima használati tárgy lesz belőle, aztán húzza ameddig húzza. Nem érdekel. Ha törődök vele és vigyázok rá, akkor ennyire gonosz velem...akkor majd nem kímélem...legalább lesz miért ledöglenie!!!! Vagy megjön az esze és megbecsüli magát, ha nem akar egy másik (esetleg nem ennyire odafigyelő) gazdihoz kerülni! De tényleg...mindent megadok neki....legjobb olajat, időben lecserélt folyadékokat (pl hűtővíz, fékolaj 25000 km-nél, amit nem minden autó kap meg), garázsban van, télen inkább én fázom benne, de nem kapcsolom be rövid távon a fűtést, hogy előbb melegedjen a motor, vagy elmegyek még két körre a városban, hogy rendesen felmelegedjen, levaxolom évente min. kétszer, hogy védjem a fényezést a sótól, portól, tél utéán első dologm lemosatni alaposan az alját, leápolom a gumikat, kerekeket cserénél, rendszeresen tiszta, leápolt a műszerfal, és minden a belsejében, stb...és erre ****ozik velem!! Szerintem ez a törödés kevés neki!Ha talin összefutunk nem is merek a te autód mellé állni hisz ha megbeszélik egymással melyikükkel hogyan törődnek haza sem fog vinni.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2009. November 13. - 21:34:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2009. November 13. - 22:16:33 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2009. November 14. - 00:16:20 » |
|
Feküdtem a nevetéstől, amíg elolvastam ezt a fél oldalt (Bocs Cápa) Remélem az én "drágám" nem olvassa a fórumot, mert én is pucolom kívülről belülről, polír(kézi) gumi ápolás (Barátnőm néha a szememre veti, hogy többet törődök az autóval, mint vele ), szóval én is hasonló módon kényesztetem mint Cápa. Igaz az enyémben még csak 18 ezer km van, de eddig (hangos kopp-kopp) egy két fura "nem elindulástól" eltekintve az ég világon semmi baja. Nem nyekereg, torpan, rángat, kopog,stb... nincs hiba-lámpa, semmi baja nincs, ezért is furcsállottam legelőször, hogy sokaknak mennyi baja van kívül-belül a géppel... Nekem csak annyi, hogy baromi drága a táp, amit igényel egy-egy út után...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2009. November 14. - 13:02:01 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm.......
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2009. November 14. - 13:13:19 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm....... Hát....talán mégis csak elkényeztetted őkelmét..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2009. November 14. - 21:17:14 » |
|
Benzint szoktál bele rakni??? -Merhogy azt nem írtad egyedül... Az tényleg kimaradt....98-assal járok, mert ezen sem spórolok ha a lacsiról van szó...csekély 325 Ft-ért, amiből nyáron 8, télen 10 litert kér itt városban.....csupa olcsóság!!! Hmmmmmmm....... Cápa, szerintem nyithatnál magadnak egy "Depis vagyok" elnevezésü topicot. Nem semmi amit panaszkodsz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|