ladlac
|
|
« Hozzászólás #1695 Dátum: 2018. November 05. - 12:28:27 » |
|
Első ablaktörlő intervallum állásba és 1 törléses állásban nem mindig működik. Leginkább ablakmosatás után csinálja. Van, hogy 8 intervallum után már nem töröl. Valakinek hasonló probléma esetleg? Kapcsoló, vagy ablaktörlő motor vezérlő elektronika hiba lehet? Építő jellegű hozzászólásokat előre is köszi...
A kérdésemre a válasz: ablaktörlő motor vezérlő elektronika hiba, ami a motorra van szerelve...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1696 Dátum: 2018. December 25. - 10:27:09 » |
|
Üdv! Kellemes karácsonyt! Az úgy kezdődött: megállás után pár perccel bekapcsoltak a mennyezeti lámpák maguktól, gyújtás nélkül is. Az elsőt off-ba tettem a csomagtér (kombi) feletti izzót kivettem. Két napra rá kigyúlt a nyitott ajtóra figyelmeztető vörös lámpa a műszerfalon és azóta is folyamatosan világít, ha van gyújtás, ha nincs. A mikrokapcsolókat ellenőriztem, szerintem jók, ablakmosó cső nincs eltörve. Eddig jutottam, keresek villamos szerelőt. Addig van valami ötlet, megköszönném! Ja, azt vettem észre, ha a távirányítóval zárok csak elöl villannak fel az indexlámpák, úgy rémlik hátul is működött régebben. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1697 Dátum: 2018. December 25. - 17:29:18 » |
|
Üdv! Kellemes karácsonyt! Az úgy kezdődött: megállás után pár perccel bekapcsoltak a mennyezeti lámpák maguktól, gyújtás nélkül is. Az elsőt off-ba tettem a csomagtér (kombi) feletti izzót kivettem. Két napra rá kigyúlt a nyitott ajtóra figyelmeztető vörös lámpa a műszerfalon és azóta is folyamatosan világít, ha van gyújtás, ha nincs. A mikrokapcsolókat ellenőriztem, szerintem jók, ablakmosó cső nincs eltörve. Eddig jutottam, keresek villamos szerelőt. Addig van valami ötlet, megköszönném! Ja, azt vettem észre, ha a távirányítóval zárok csak elöl villannak fel az indexlámpák, úgy rémlik hátul is működött régebben. Köszi
Kombi hátsó ajtó átvezetésénél a kábelek nincsenek kirepedezve? (harmónika gumi alatt)
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1698 Dátum: 2018. December 25. - 17:59:50 » |
|
Üdv, Azt nem néztem még, holnap megejtem, de a hátsó ajtóban lévő csatlakozókat épen találtam. Köszi az ötletet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1699 Dátum: 2018. December 28. - 16:13:48 » |
|
Üdv! Mindent átnéztem, de nem jöttem rá a hibára. Bármelyik ajtót nyitom picit halványodik egy pillanatra a műszerfalon. Remélem egy hozzáértő gyorsan megtalálja a hiba forrását. A hátsó ajtó zárjában is van érintkező belül, azt rövidre zártam, de az sem az ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #1700 Dátum: 2018. December 28. - 18:26:39 » |
|
A hátsó ablakmosó csöve is ép a gumi harmónikába illetve annak környékén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1701 Dátum: 2018. December 28. - 19:26:47 » |
|
Igen, azzal nincs gond. Most vettem észre a riasztó ledje is folyamatosan világít, mert eddig villogott. Azt gyanítom a riasztó zavar be valahol. Persze csak feltevés, az a baj nehéz ilyenkor villanyszerelőt szerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsozsi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1702 Dátum: 2018. December 29. - 18:59:45 » |
|
Üdv! A csomagtér bal oldalán az oldalburkolat alatti két csatlakozó közül az egyik volt a bűnös. Kontakt hiba. Hátha segít valakinek majd. BÚÉK!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1703 Dátum: 2019. Január 20. - 20:22:36 » |
|
Elég rég nem szóltam hozzá semmihez, most kérdezek. Hol vannak a testpontok a Lacetti SW-n? Lehet, hogy meg kellene pucolnom őket....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #1704 Dátum: 2019. Március 29. - 18:39:19 » |
|
Sziasztok. Azt nem tudja valaki, hogy a lacettihez adtak ki valaha frissített ecu szoftvert? Én autóm 2004 es euro3 köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1705 Dátum: 2019. április 03. - 06:13:52 » |
|
A kérdés jó, Sebike biztos tudja a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cucogany
|
|
« Hozzászólás #1706 Dátum: 2019. Május 20. - 14:59:19 » |
|
Sziasztok! Nem világít a klíma, a belső keringetés és a hátsó ablak fűtés visszajelző led. Azt szeretném megkérdezni, hogy a hiba házilag javítható-e, vagy azt az egységet kompletten ki kell cserélni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1707 Dátum: 2019. Május 20. - 20:22:28 » |
|
Volt, aki átforrasztotta a panelt és jó lett. Van, akinek ez nem jött be, és rendelt az ebay-ről új klímapanelt Kínából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cucogany
|
|
« Hozzászólás #1708 Dátum: 2019. Május 20. - 22:12:24 » |
|
Volt, aki átforrasztotta a panelt és jó lett. Van, akinek ez nem jött be, és rendelt az ebay-ről új klímapanelt Kínából.
Azt hiszem, megpróbálkozom a forrasztással, mert a külföldről történő rendelés nekem nem megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1709 Dátum: 2019. Május 21. - 06:33:10 » |
|
Azt hiszem, megpróbálkozom a forrasztással, mert a külföldről történő rendelés nekem nem megy. Aki rendelt eddig, annak rendben megjött és működik is. Ha van érzéked a forrasztáshoz, akkor az is működhet (bár többeknek utána csak pár hónapig működött).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|