sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #315 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 21:44:26 » |
|
és pontosan hol kell befújni? a kormánykerék alá ahol elfordul? mármint a légzsák alatt van egy kis rés a kormánykerék meg a burkolat között. vagy akkoz bontani is kell? pl a burkolatot?
tudod mi az hogy kormánymű? ?!!!!?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #316 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 22:24:41 » |
|
mért ne tudnám mi az a kormánymű? csak én a kormánykerék alól hallom a nyiszogást füttyögést nem pedig a kormánymű részről az meg ugye a motortérben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #317 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 23:07:10 » |
|
mért ne tudnám mi az a kormánymű? csak én a kormánykerék alól hallom a nyiszogást füttyögést nem pedig a kormánymű részről az meg ugye a motortérben van. Ettől még az nyávog, csak te ott hallod.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #318 Dátum: 2012. Augusztus 16. - 06:39:30 » |
|
mért ne tudnám mi az a kormánymű? csak én a kormánykerék alól hallom a nyiszogást füttyögést nem pedig a kormánymű részről az meg ugye a motortérben van. tudod a hangokat vannak dolgok amik erősítik vezetik a kormányoszlop is ilyen!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #319 Dátum: 2012. Augusztus 16. - 21:41:55 » |
|
na ma befújtam a gumiharang alá ahol a kormányműbe megy. volt a gumiharangon egy picike repedés ott pont befért a sprey vékony csöve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #320 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 15:09:35 » |
|
nem használt a gumi kupak alá fujás ugyan ugy füttyög tekeréskor. mintha a légzsák gyürüje alol jönne a hang
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #321 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 16:31:46 » |
|
nem használt a gumi kupak alá fujás ugyan ugy füttyög tekeréskor. mintha a légzsák gyürüje alol jönne a hang
a légzsák alól nem jön jobban járna az a szerencsétlen autó ha elvinnéd egy tisztességes szerelőhöz!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #322 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 16:49:19 » |
|
hát egy kis nyöszögés miatt bizti nem fogom elvinni mert a független szervizekben annyira nem értenek hozzá hogy mi a nyügje tipusra jellemző hibák stb. márkaszervizben meg egy hibakód olvasás is 8000 pénz és még ki se nyitották a motorháztetőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #323 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 17:33:04 » |
|
hát egy kis nyöszögés miatt bizti nem fogom elvinni mert a független szervizekben annyira nem értenek hozzá hogy mi a nyügje tipusra jellemző hibák stb. márkaszervizben meg egy hibakód olvasás is 8000 pénz és még ki se nyitották a motorháztetőt.
nem muszály kinyitni a gépháztetőt egy hibatárolóolvasásért... amikor fennt voltam pesten 2x sem éltél a felkínált lehetőséggel
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #324 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 19:10:55 » |
|
ezt átvitt értelemben irtam hogy legombolnak a szakszervizben egy csomó pénzt az emberről és szinte a kocsihoz még hozzá sem nyúlnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #325 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 19:24:22 » |
|
ezt átvitt értelemben irtam hogy legombolnak a szakszervizben egy csomó pénzt az emberről és szinte a kocsihoz még hozzá sem nyúlnak.
Az általánosítás rossz dolog, vannak jó szervizek, és rosszak. Mindkettőből van márka és független is. Itt is van pár független szervíz a fórumon, akik ráadásul olcsók, és megbízhatók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #326 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 19:32:01 » |
|
Nem biztos, hogy elég szilikonspray jutott a harang alá. amúgy nekem két éve nyüszög, azóta lusta vagyok behajolni a motortérbe (a pocak miatt nem megy ).
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #327 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 20:21:42 » |
|
Nem biztos, hogy elég szilikonspray jutott a harang alá. amúgy nekem két éve nyüszög, azóta lusta vagyok behajolni a motortérbe (a pocak miatt nem megy ). Hallgatni kell a rádiót non-stop, aztán nem lehet hallani a nyisszogást! Nagybátyám '87-es Skoda 120-asában ütközéstől-ütközésig 2-szer is nyávogott a kormánymű, kb. mint két bagzó macska bunyó közben. Legalább megvolt a feeling!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #328 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 20:57:37 » |
|
Nem biztos, hogy elég szilikonspray jutott a harang alá. amúgy nekem két éve nyüszög, azóta lusta vagyok behajolni a motortérbe (a pocak miatt nem megy ). szilikonspry wd40 és társai semmit sem érnek !
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #329 Dátum: 2012. Szeptember 12. - 16:16:11 » |
|
Nem biztos, hogy elég szilikonspray jutott a harang alá. amúgy nekem két éve nyüszög, azóta lusta vagyok behajolni a motortérbe (a pocak miatt nem megy ). szilikonspry wd40 és társai semmit sem érnek ! Én zsírt kentem alá az kb. egy évig bírta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|