Lacetti klub fórum
2025. Január 19. - 18:43:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 27   Le

Szerző Téma: Kormánymű, avagy "Lehet-e tenni valamit a zenélő Lacsi ellen ?:)"  (Megtekintve 161324 alkalommal)
sebike
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Hozzászólás #315 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 21:44:26 »

és pontosan hol kell befújni? a kormánykerék alá ahol elfordul? mármint a légzsák alatt van egy kis rés a kormánykerék meg a burkolat között. vagy akkoz bontani is kell? pl a burkolatot?

tudod mi az hogy kormánymű?He?!!!!?He
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #316 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 22:24:41 »

mért ne tudnám mi az a kormánymű?He csak én a kormánykerék alól hallom a nyiszogást füttyögést nem pedig a kormánymű részről az meg ugye a motortérben van.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #317 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 23:07:10 »

mért ne tudnám mi az a kormánymű?He csak én a kormánykerék alól hallom a nyiszogást füttyögést nem pedig a kormánymű részről az meg ugye a motortérben van.
Ettől még az nyávog, csak te ott hallod.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #318 Dátum: 2012. Augusztus 16. - 06:39:30 »

tudod a hangokat vannak dolgok amik erősítik vezetik a kormányoszlop is ilyen!
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #319 Dátum: 2012. Augusztus 16. - 21:41:55 »

na ma befújtam a gumiharang alá ahol a kormányműbe megy. volt a gumiharangon egy picike repedés ott pont befért a sprey vékony csöve
Naplózva
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #320 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 15:09:35 »

nem használt a gumi kupak alá fujás ugyan ugy füttyög tekeréskor. mintha a légzsák gyürüje alol jönne a hang
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #321 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 16:31:46 »

nem használt a gumi kupak alá fujás ugyan ugy füttyög tekeréskor. mintha a légzsák gyürüje alol jönne a hang

a légzsák alól nem jön
jobban járna az a szerencsétlen autó ha elvinnéd egy tisztességes szerelőhöz!
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #322 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 16:49:19 »

hát egy kis nyöszögés miatt bizti nem fogom elvinni mert a független szervizekben annyira nem értenek hozzá hogy mi a nyügje tipusra jellemző hibák stb. márkaszervizben meg egy hibakód olvasás is 8000 pénz és még ki se nyitották a motorháztetőt.
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #323 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 17:33:04 »

hát egy kis nyöszögés miatt bizti nem fogom elvinni mert a független szervizekben annyira nem értenek hozzá hogy mi a nyügje tipusra jellemző hibák stb. márkaszervizben meg egy hibakód olvasás is 8000 pénz és még ki se nyitották a motorháztetőt.

nem muszály kinyitni a gépháztetőt egy hibatárolóolvasásért...
amikor fennt voltam pesten 2x sem éltél a felkínált lehetőséggel
Naplózva

70/4334431
szediati
Teljes tag

« Hozzászólás #324 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 19:10:55 »

ezt átvitt értelemben irtam hogy legombolnak a szakszervizben egy csomó pénzt az emberről és szinte a kocsihoz még hozzá sem nyúlnak.
Naplózva
Yeti
Vén róka

Lacetti Sedan Elite 1.6 LPG + Radar (Csolnok)

« Hozzászólás #325 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 19:24:22 »

ezt átvitt értelemben irtam hogy legombolnak a szakszervizben egy csomó pénzt az emberről és szinte a kocsihoz még hozzá sem nyúlnak.
Az általánosítás rossz dolog, vannak jó szervizek, és rosszak. Mindkettőből van márka és független is. Itt is van pár független szervíz a fórumon, akik ráadásul olcsók, és megbízhatók.
Naplózva

captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #326 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 19:32:01 »

Nem biztos, hogy elég szilikonspray jutott a harang alá. amúgy nekem két éve nyüszög, azóta lusta vagyok behajolni a motortérbe (a pocak miatt nem megy Zavart ).
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
kubu87
Teljes tag

« Hozzászólás #327 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 20:21:42 »

Nem biztos, hogy elég szilikonspray jutott a harang alá. amúgy nekem két éve nyüszög, azóta lusta vagyok behajolni a motortérbe (a pocak miatt nem megy Zavart ).

Hallgatni kell a rádiót non-stop, aztán nem lehet hallani a nyisszogást!  Mosolyog Nagybátyám '87-es Skoda 120-asában ütközéstől-ütközésig 2-szer is nyávogott a kormánymű, kb. mint két bagzó macska bunyó közben. Legalább megvolt a feeling! Vigyorog
Naplózva
sebike
Törzstag
*

« Hozzászólás #328 Dátum: 2012. Szeptember 11. - 20:57:37 »

szilikonspry wd40 és társai semmit sem érnek !
Naplózva

70/4334431
guszesz
Teljes tag

« Hozzászólás #329 Dátum: 2012. Szeptember 12. - 16:16:11 »

szilikonspry wd40 és társai semmit sem érnek !
Én zsírt kentem alá az kb. egy évig bírta.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 27   Fel

Ugrás: