Zsombi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #270 Dátum: 2010. Március 06. - 00:18:37 » |
|
Ma vílágított a műszerfalon a kormány ikon (SSPS). Levettem a gyújtást, újra indítottam, és ahogy kell, 3 mp múlva elaludt. Azóta sem láttam. Volt már valakinek hasonló jelenséggel tapasztalata?
A kormányszög jeladó szokott tönkremenni, nem okoz problémát, csak karácsonyfát csinál a műszerfalból. 20-22e HUF + szerelés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #271 Dátum: 2010. Március 20. - 13:20:47 » |
|
Ma vílágított a műszerfalon a kormány ikon (SSPS). Levettem a gyújtást, újra indítottam, és ahogy kell, 3 mp múlva elaludt. Azóta sem láttam. Volt már valakinek hasonló jelenséggel tapasztalata?
A kormányszög jeladó szokott tönkremenni, nem okoz problémát, csak karácsonyfát csinál a műszerfalból. 20-22e HUF + szerelés. Így van, pontosan ez a hiba. Annyi csak a gond, hogy ilyenkor nem változtatja a szervó erősségét, hanem állandó. Viszont most abban kéne a segítség, hogy honnan tudnék ilyet rendelni, és mi is a pontos neve, vagy cikkszáma.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #272 Dátum: 2010. Március 20. - 14:51:49 » |
|
A kormányszög jeladó szokott tönkremenni, nem okoz problémát, csak karácsonyfát csinál a műszerfalból. 20-22e HUF + szerelés. Így van, pontosan ez a hiba. Annyi csak a gond, hogy ilyenkor nem változtatja a szervó erősségét, hanem állandó. Viszont most abban kéne a segítség, hogy honnan tudnék ilyet rendelni, és mi is a pontos neve, vagy cikkszáma. Sebike a Kaposvári márkaszervizes keresd meg őt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #273 Dátum: 2010. Május 25. - 21:00:30 » |
|
Utólért a kormánymű kopogás ördöge!Elvileg még garis az autó de szervizben nem volt csak egyszer.Érdekes dolog lessz igy a garis csere? na majd az asztalra csapok ha másképp nem megy hiszen szériahiba.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #274 Dátum: 2010. Május 26. - 00:11:40 » |
|
Utólért a kormánymű kopogás ördöge!Elvileg még garis az autó de szervizben nem volt csak egyszer.Érdekes dolog lessz igy a garis csere? na majd az asztalra csapok ha másképp nem megy hiszen szériahiba. esélytelen vagy ha nincs vezetett könyved akkor a szervíznek el kell utasítania mert a javítás mellé dokumentálni kell a szervízkönyv másolatát ha nem teszi később visszavonhatják tőle a javítás teljes összegét esetleg a területi igazgató engedélyezheti
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #275 Dátum: 2010. Május 26. - 05:55:06 » |
|
Utólért a kormánymű kopogás ördöge!Elvileg még garis az autó de szervizben nem volt csak egyszer.Érdekes dolog lessz igy a garis csere? na majd az asztalra csapok ha másképp nem megy hiszen szériahiba. esélytelen vagy ha nincs vezetett könyved akkor a szervíznek el kell utasítania mert a javítás mellé dokumentálni kell a szervízkönyv másolatát ha nem teszi később visszavonhatják tőle a javítás teljes összegét esetleg a területi igazgató engedélyezheti Voltam bent és megoldják a szervizesek. Képzeljétek azt mondták ez nem tipushiba!Majd elmondtam a klubbon nem egyedüli eset stb.és még ekkor is nem tipushiba szerintük.Aztám megkérdeztem a gm miért adott ki modositott kormányművet 2007szep.-ben ha ez nem tipushiba.Amire válasz nem volt és megoldható lett a dolog rögtön.Érdekes. Vehettem volna az autót egy hónappal később gyártottat és akkor nem lenne ez a gond.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 26. - 10:04:50 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #276 Dátum: 2010. Május 26. - 17:56:54 » |
|
Utólért a kormánymű kopogás ördöge!Elvileg még garis az autó de szervizben nem volt csak egyszer.Érdekes dolog lessz igy a garis csere? na majd az asztalra csapok ha másképp nem megy hiszen szériahiba. esélytelen vagy ha nincs vezetett könyved akkor a szervíznek el kell utasítania mert a javítás mellé dokumentálni kell a szervízkönyv másolatát ha nem teszi később visszavonhatják tőle a javítás teljes összegét esetleg a területi igazgató engedélyezheti Érdekes,én akárhányszor vittem garis javításra,egyszersem kérték a szervízkönyvet,és mindig szólni kellett,hogy jegyezzék bele a javítást.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #277 Dátum: 2010. Május 26. - 20:45:12 » |
|
Utólért a kormánymű kopogás ördöge!Elvileg még garis az autó de szervizben nem volt csak egyszer.Érdekes dolog lessz igy a garis csere? na majd az asztalra csapok ha másképp nem megy hiszen szériahiba. esélytelen vagy ha nincs vezetett könyved akkor a szervíznek el kell utasítania mert a javítás mellé dokumentálni kell a szervízkönyv másolatát ha nem teszi később visszavonhatják tőle a javítás teljes összegét esetleg a területi igazgató engedélyezheti Érdekes,én akárhányszor vittem garis javításra,egyszersem kérték a szervízkönyvet,és mindig szólni kellett,hogy jegyezzék bele a javítást. Itt a könyvel kell menni leadni a kulcsal együtt majd vagy megvárod vagy visszamégy érte és mindem bejegyezve stb
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #278 Dátum: 2010. Május 27. - 17:26:10 » |
|
Utólért a kormánymű kopogás ördöge!Elvileg még garis az autó de szervizben nem volt csak egyszer.Érdekes dolog lessz igy a garis csere? na majd az asztalra csapok ha másképp nem megy hiszen szériahiba. esélytelen vagy ha nincs vezetett könyved akkor a szervíznek el kell utasítania mert a javítás mellé dokumentálni kell a szervízkönyv másolatát ha nem teszi később visszavonhatják tőle a javítás teljes összegét esetleg a területi igazgató engedélyezheti Érdekes,én akárhányszor vittem garis javításra,egyszersem kérték a szervízkönyvet,és mindig szólni kellett,hogy jegyezzék bele a javítást. egy audit során elég keményen megüthetik a bokályukat ahol találnak szabálytalanságot az a javítást visszavonják!/anyag+munkadíj/
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #279 Dátum: 2010. Június 01. - 08:06:54 » |
|
Nekem ebben a trutyis időben nem zenél. Keni az eső.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
fidó
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #280 Dátum: 2010. Július 20. - 17:44:58 » |
|
nekem is zenél, de olajos is kormánymü ez nagy hiba ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #281 Dátum: 2010. Július 21. - 13:33:51 » |
|
nekem is zenél, de olajos is kormánymü ez nagy hiba ??
Igen. Ha valóban a kormányműből jön az olaj. Elsőként ezt kell kideríteni. Ha folyik a kormánymű akkor az hamar cserés lesz. Nézd meg a tartályban a szintet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fidó
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #282 Dátum: 2010. Július 21. - 20:54:20 » |
|
a szint rendbe van. de nem látom frisnek az olajat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #283 Dátum: 2011. Július 15. - 15:22:53 » |
|
Utólért a kormánymű kopogás ördöge!Elvileg még garis az autó de szervizben nem volt csak egyszer.Érdekes dolog lessz igy a garis csere? na majd az asztalra csapok ha másképp nem megy hiszen szériahiba. esélytelen vagy ha nincs vezetett könyved akkor a szervíznek el kell utasítania mert a javítás mellé dokumentálni kell a szervízkönyv másolatát ha nem teszi később visszavonhatják tőle a javítás teljes összegét esetleg a területi igazgató engedélyezheti Voltam bent és megoldják a szervizesek. Képzeljétek azt mondták ez nem tipushiba!Majd elmondtam a klubbon nem egyedüli eset stb.és még ekkor is nem tipushiba szerintük.Aztám megkérdeztem a gm miért adott ki modositott kormányművet 2007szep.-ben ha ez nem tipushiba.Amire válasz nem volt és megoldható lett a dolog rögtön.Érdekes. Vehettem volna az autót egy hónappal később gyártottat és akkor nem lenne ez a gond. Sziasztok! Érdekelne hogy ha nekem is előjön a krománymű kopogás hiba (kb 4 hete ha lassan döcögök kavicsos úton akkor a bal elejétől kopogás hallható folyamatosan) akkor szervízben javítják akkor is ingyen ha már nem garis a kicsikém? A szériahiba miatt gondoltam. Most 5 éves - 47000km. A szervízkönyvem a szervíz és utánna a szerelőm is rendesen vezette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #284 Dátum: 2011. Július 15. - 16:07:03 » |
|
Sziasztok! Érdekelne hogy ha nekem is előjön a krománymű kopogás hiba (kb 4 hete ha lassan döcögök kavicsos úton akkor a bal elejétől kopogás hallható folyamatosan) akkor szervízben javítják akkor is ingyen ha már nem garis a kicsikém? A szériahiba miatt gondoltam. Most 5 éves - 47000km. A szervízkönyvem a szervíz és utánna a szerelőm is rendesen vezette.
Szerintem nem fogják ingyen kicserélni. Nem is biztos, hogy a kormányműved kopog. Lehet csak egy szillent vagy egy gömbfej van kiverődve.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|