sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #255 Dátum: 2010. Február 19. - 22:57:51 » |
|
A kormány nyöszörgése a kormánymű porvédő gumijának köszönhető!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #256 Dátum: 2010. Február 26. - 11:42:55 » |
|
Ma vílágított a műszerfalon a kormány ikon (SSPS). Levettem a gyújtást, újra indítottam, és ahogy kell, 3 mp múlva elaludt. Azóta sem láttam. Volt már valakinek hasonló jelenséggel tapasztalata?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #257 Dátum: 2010. Február 26. - 16:53:11 » |
|
Ma vílágított a műszerfalon a kormány ikon (SSPS). Levettem a gyújtást, újra indítottam, és ahogy kell, 3 mp múlva elaludt. Azóta sem láttam. Volt már valakinek hasonló jelenséggel tapasztalata?
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #258 Dátum: 2010. Február 26. - 17:03:44 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #259 Dátum: 2010. Február 26. - 18:05:35 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #260 Dátum: 2010. Február 26. - 22:06:33 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #261 Dátum: 2010. Február 26. - 22:33:56 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #262 Dátum: 2010. Február 26. - 22:50:29 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #263 Dátum: 2010. Március 01. - 12:35:08 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása! Na, tegnap Salzburgban egy ütközésig eltekert kormány után ismét előjött a lámpa. Leállítottam, újra indítottam, és 3mp után elmúlt. Ma felhívom a volt chevy szervízfőnököt, mit mond rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #264 Dátum: 2010. Március 02. - 20:12:28 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása! Na, tegnap Salzburgban egy ütközésig eltekert kormány után ismét előjött a lámpa. Leállítottam, újra indítottam, és 3mp után elmúlt. Ma felhívom a volt chevy szervízfőnököt, mit mond rá. Felhívtad a szervízt? Mondtak valamit a hibára?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #265 Dátum: 2010. Március 02. - 20:36:58 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása! Na, tegnap Salzburgban egy ütközésig eltekert kormány után ismét előjött a lámpa. Leállítottam, újra indítottam, és 3mp után elmúlt. Ma felhívom a volt chevy szervízfőnököt, mit mond rá. Felhívtad a szervízt? Mondtak valamit a hibára? Kellett nektek platinum,csak rettegjetek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #266 Dátum: 2010. Március 02. - 20:45:23 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása! Na, tegnap Salzburgban egy ütközésig eltekert kormány után ismét előjött a lámpa. Leállítottam, újra indítottam, és 3mp után elmúlt. Ma felhívom a volt chevy szervízfőnököt, mit mond rá. Felhívtad a szervízt? Mondtak valamit a hibára? Én a márkaszervízbe nem viszem. Mióta az Opel átvette, és a régi Chevys csapatot szélnekeresztették, nem tudtak semmit megcsinálni. Így hát a volt Chevys szervízfőnökhöz járok Olcsóbb, és ért is hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #267 Dátum: 2010. Március 02. - 20:46:42 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása! Na, tegnap Salzburgban egy ütközésig eltekert kormány után ismét előjött a lámpa. Leállítottam, újra indítottam, és 3mp után elmúlt. Ma felhívom a volt chevy szervízfőnököt, mit mond rá. Felhívtad a szervízt? Mondtak valamit a hibára? Kellett nektek platinum,csak rettegjetek. Miért rettegnék? Működésben semmi változás. Amúgy meg kényelmesebb, mint a fapados
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #268 Dátum: 2010. Március 02. - 20:46:55 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása! Na, tegnap Salzburgban egy ütközésig eltekert kormány után ismét előjött a lámpa. Leállítottam, újra indítottam, és 3mp után elmúlt. Ma felhívom a volt chevy szervízfőnököt, mit mond rá. Felhívtad a szervízt? Mondtak valamit a hibára? Én a márkaszervízbe nem viszem. Mióta az Opel átvette, és a régi Chevys csapatot szélnekeresztették, nem tudtak semmit megcsinálni. Így hát a volt Chevys szervízfőnökhöz járok Olcsóbb, és ért is hozzá. Csak azt írtad felhívod a volt szervízfőnököt. Én arra gondoltam, hogy beszéltél-e vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #269 Dátum: 2010. Március 02. - 20:49:48 » |
|
Még nem. Mondjuk ez csak Platinumnál fordulhat elő, abból meg kevés van. A platinumban sebességfüggő a szervókormány. Itt lehetett valami fura dolog. Esetleg jeladó? Km/h-ról? Mit szóltok ehhez kaposváriak? Azóta nem jött elő a dolog. Csak azért idegesít, mert holnap reggel megyek Flachauba, és így bennem van a zizi Maximum nem lesz sebességfüggő, legalábbis gondolom nagyobb baj nem lehet belőle, bár lehet hogy igen. Opel Merivánál már találkoztam olyan szervo problémával, hogy váratlanul, kiszámíthatatlanul elmúlt-visszajött a rásegítés (akár másodpercenként). Na az kb. olyan volt mint fék nélkül vezetni. A tulaj is alig mert vele begurulni a szervizbe... Az opel-t ne keverd a Chevi vel teljesen más rendszer itt max csak elmegy a sebeségfüggő szabályzása! Na, tegnap Salzburgban egy ütközésig eltekert kormány után ismét előjött a lámpa. Leállítottam, újra indítottam, és 3mp után elmúlt. Ma felhívom a volt chevy szervízfőnököt, mit mond rá. Felhívtad a szervízt? Mondtak valamit a hibára? Én a márkaszervízbe nem viszem. Mióta az Opel átvette, és a régi Chevys csapatot szélnekeresztették, nem tudtak semmit megcsinálni. Így hát a volt Chevys szervízfőnökhöz járok Olcsóbb, és ért is hozzá. Csak azt írtad felhívod a volt szervízfőnököt. Én arra gondoltam, hogy beszéltél-e vele. Persze, beszéltem vele, mondta, hogy van benne valami kapcsoló. Én őszintén megmondom, egy szót sem értettem az egészből A lényeg, megoldja Mellette megejtjük a nagy szervízt is. Vízpumpa, vezérműszíj, feszítőgörgők, szűrők, olaj, gyertyák, fékek, stb stb stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|