cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2007. December 08. - 19:58:33 » |
|
Nagyon élvezem az uj kormányművemet. Senki más nem szánja rá magát? Én még egy kicsit várok. Fütyülés megvan meleg motornál, de egy fél év alatt kiderül, hogy az új kormány beválik-e nálad. Na meg ide vidékre "később érnek le" az új kormányok fejben is. Van még másfél évem a gariból, nem sietem el. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2007. December 09. - 09:11:09 » |
|
Nagyon élvezem az uj kormányművemet. Senki más nem szánja rá magát? Én még egy kicsit várok. Fütyülés megvan meleg motornál, de egy fél év alatt kiderül, hogy az új kormány beválik-e nálad. Na meg ide vidékre "később érnek le" az új kormányok fejben is. Van még másfél évem a gariból, nem sietem el. Üdv! Hi. Nekem igy , hogy kicserélték éreztem rá, hogy nem csak nyekergett, de nyekergésnél egy kicsit szorult is a nyavajás. Hidegen meg könnyebb volt kormányozni, melegen egy kicsit vis****úgott is. Gondolom a gumi berágódott...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2007. December 09. - 20:13:41 » |
|
Továbbra is jókedvű az enyém, mert vígan fütyörészik ha már meleg a motor. Megvárom tapasztalataidat, na meg hogy elmúlik-e tavasszal, nyáron a melegebb időben, mert a telet átvészelem vele mindig, ha más baja nincs. Ha ilyen marad jobb időben is, akkor legkésőbb ősszel két és félévesen csere!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2007. December 10. - 11:49:07 » |
|
Lassan két hónapja élvezem az új kormányt és kopp-kopp semmi gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2007. December 10. - 14:01:49 » |
|
Lassan két hónapja élvezem az új kormányt és kopp-kopp semmi gond.
...és csak a rádió zenél, zenél, zenél, ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2007. December 10. - 18:58:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2007. December 10. - 21:31:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2007. December 11. - 11:54:11 » |
|
Ha gyorsan tekerem a kormányt pl. parkolásnál nekem is nyekereg egy kicsit a kormány. Az sem vészes mert elég halkan csinálja, ha szól a rádió akkor meg se hallom. A forgalomban viszont teljesen csöndes. Nálatok hogyan jelentkeztek a tünetek, állandóan nyekereg? Erősödni fog vagy ígymarad?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11. - 11:58:42 írta hicar »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2007. December 11. - 13:54:15 » |
|
Ha gyorsan tekerem a kormányt pl. parkolásnál nekem is nyekereg egy kicsit a kormány. Az sem vészes mert elég halkan csinálja, ha szól a rádió akkor meg se hallom. A forgalomban viszont teljesen csöndes. Nálatok hogyan jelentkeztek a tünetek, állandóan nyekereg? Erősödni fog vagy ígymarad?
Gyors kormányzásnál nem nyekereg, csak lassan. Viszont nekem erősödött./jó, lehet hogy figyeltem is.../ Rádióval nem hallható, de ha kikapcsolod és pl. balra 90 fokkal parkolsz akkor nagyon nyivog. Nekem könnyebb is volt kormányozni hidegen, mint ha melegen tekertem. Melegen szorult is egy picit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2007. December 11. - 16:35:27 » |
|
Nekem nem szorult meg, de a nyiszogás először csak 1 ponton majd folyamatosan mindenhol és ha minimálisan is de erősödött a hangja. A teljes hangorgánumot nem vártam meg, csere lett a vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skorpio
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2007. December 22. - 20:31:16 » |
|
Nekem is nyikorog a kormány de csak hideh párás idöben. A szervizben azt mondták hogy a légzsák elektonikája a hibás. Sajna kormánycsere a megoldás de sajna 50%-hogy az is nyikorogni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2007. December 22. - 20:37:14 » |
|
Skorpio! Üdv a csapatban! Többnek megoldották a problémáját, ha visszaolvasod a régi oldalakat, tán megvigasztalódsz! Ne add fel!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2007. December 23. - 20:38:28 » |
|
Nekem is nyikorog a kormány de csak hideh párás idöben. A szervizben azt mondták hogy a légzsák elektonikája a hibás. Sajna kormánycsere a megoldás de sajna 50%-hogy az is nyikorogni fog.
A hibás elektronika nyikorog nedves időben??? Ez így elég viccesen hangzik. Az elektronika zárlatos lesz a párától (ez légzsáknál különösen nem jelent jót), de hogy hangot adjon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2007. December 23. - 22:40:55 » |
|
A hibás elektronika nyikorog nedves időben??? Ez így elég viccesen hangzik. Az elektronika zárlatos lesz a párától (ez légzsáknál különösen nem jelent jót), de hogy hangot adjon? Ezen gondolkodtam én is, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz. De ha ez igaz, akkor már dobom is el a kocsit így lejárt garancia után :/ Nehogy a pofámba lőjje a lufit...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|