jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2009. November 03. - 15:17:17 » |
|
Köszönöm, ha nem múlik el, újra megnézetem a centírozást, jártam sárban , és hepe-hupás úton is. köszönöm a segítséget.
Lehet hogy patkáztak vagy gyors tempónál gödröt fogtak az autóval.A gumis nem említette meg,hogy "üt" vmelyik felni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2009. November 03. - 19:22:37 » |
|
Nézzenek oda! A nyöszörgés hőfokfüggő! Amíg hideg a motor, nem hallani, üzemmelegen jön elő.
Igen. Hideg időben, de már meleg motornál volt csak nyöszörgős a kormánymű.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2009. November 04. - 12:21:24 » |
|
Nekem alaphelyzetben (egyenes és normál méretű kanyarok) nem muzsikál a kormány. Viszont ha teljesen kitekerem, akkor elég furcsa hangja van, de nem a kormáyn irányából, hanem inkább hátulról, a futműfelől. Tipp, okosság?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2009. November 04. - 14:42:12 » |
|
Nekem alaphelyzetben (egyenes és normál méretű kanyarok) nem muzsikál a kormány. Viszont ha teljesen kitekerem, akkor elég furcsa hangja van, de nem a kormáyn irányából, hanem inkább hátulról, a futműfelől. Tipp, okosság? Olyan súrlódás szerű hang? Nekem is van. Kézifék.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2009. November 04. - 16:41:52 » |
|
Nekem alaphelyzetben (egyenes és normál méretű kanyarok) nem muzsikál a kormány. Viszont ha teljesen kitekerem, akkor elég furcsa hangja van, de nem a kormáyn irányából, hanem inkább hátulról, a futműfelől. Tipp, okosság? Ha ütközésig tekered a kormányt, akkor a szervo "sír". Ez normális (jelzi, hogy ennyire azért nem kéne ). Bár ez a hang a motor térből kell hogy jöjjön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2009. November 04. - 21:52:16 » |
|
Nézzenek oda! A nyöszörgés hőfokfüggő! Amíg hideg a motor, nem hallani, üzemmelegen jön elő.
Igen.Viszont nálam huhog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2009. November 04. - 22:26:11 » |
|
Igen.Viszont nálam huhog. Vazze. A Te motortered kész zenekar! Lehet, Hogy Bagolyon befészkelt hozzád egy bagoly?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2009. November 05. - 08:41:00 » |
|
Nekem alaphelyzetben (egyenes és normál méretű kanyarok) nem muzsikál a kormány. Viszont ha teljesen kitekerem, akkor elég furcsa hangja van, de nem a kormáyn irányából, hanem inkább hátulról, a futműfelől. Tipp, okosság? Olyan súrlódás szerű hang? Nekem is van. Kézifék. Inkább olyan nyökörgés szerű, valszeg a Stocz által írt szervós dolog. Igazából az irányt csak tippelem, mert nagyon faján betölti az utasteret.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2009. November 05. - 08:56:56 » |
|
Igen.Viszont nálam huhog. Vazze. A Te motortered kész zenekar! Lehet, Hogy Bagolyon befészkelt hozzád egy bagoly? Az hagyján,de újabban,mikor leállítom egy szusszanás szerű hang jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2009. November 05. - 14:03:12 » |
|
Igen.Viszont nálam huhog. Vazze. A Te motortered kész zenekar! Lehet, Hogy Bagolyon befészkelt hozzád egy bagoly? Az hagyján,de újabban,mikor leállítom egy szusszanás szerű hang jön. Vagy Te sóhajtasz, hogy gond nélkül megvan , vagy a légfék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2009. November 18. - 10:19:25 » |
|
Na, tegnap megjött a nyikorgás a kormányból. Eddig semmi nem volt, most viszont nagyon szépen. Olyan gumis-fémes nyikogás, gondolom a légzsák vezetéke. Ez nem az én hónapom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2009. November 19. - 12:22:51 » |
|
Na, tegnap megjött a nyikorgás a kormányból. Eddig semmi nem volt, most viszont nagyon szépen. Olyan gumis-fémes nyikogás, gondolom a légzsák vezetéke. Ez nem az én hónapom... Dehogy. Nekem is van. Egy kis gumi baz a kormanyon, a motorterben. De jol behallatszik, mint amikor egy strandlabdat dogonyozol. Meatloafnak mar evek ota megvan, ladlacnak mar 2x csereltek miatta a kormanymuvet. Egyutt lehet elni vele. En mondjuk fujtam oda egy kis szilikonsprayt, akkor 3 hetig jo volt, most nem tudom milyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2009. November 19. - 12:31:50 » |
|
Na, tegnap megjött a nyikorgás a kormányból. Eddig semmi nem volt, most viszont nagyon szépen. Olyan gumis-fémes nyikogás, gondolom a légzsák vezetéke. Ez nem az én hónapom... Dehogy. Nekem is van. Egy kis gumi baz a kormanyon, a motorterben. De jol behallatszik, mint amikor egy strandlabdat dogonyozol. Meatloafnak mar evek ota megvan, ladlacnak mar 2x csereltek miatta a kormanymuvet. Egyutt lehet elni vele. En mondjuk fujtam oda egy kis szilikonsprayt, akkor 3 hetig jo volt, most nem tudom milyen. Én is nyikorogva vettem, elvittem a kerepesi úti Chevihez, aszonták 2000-ért megcsinálják. (Valami gumi a ludas valahol ) Azután voltam Gödöllőn és ingyen elévgezték a javítást, ráfújtak valamit valahová , nem láttam. Azóta csendben van, eltelt 40 000 km. Néha mintha hallanám, de csak nagyon-nagyon halványan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2009. November 19. - 14:08:17 » |
|
Na, tegnap megjött a nyikorgás a kormányból. Eddig semmi nem volt, most viszont nagyon szépen. Olyan gumis-fémes nyikogás, gondolom a légzsák vezetéke. Ez nem az én hónapom... Dehogy. Nekem is van. Egy kis gumi baz a kormanyon, a motorterben. De jol behallatszik, mint amikor egy strandlabdat dogonyozol. Meatloafnak mar evek ota megvan, ladlacnak mar 2x csereltek miatta a kormanymuvet. Egyutt lehet elni vele. En mondjuk fujtam oda egy kis szilikonsprayt, akkor 3 hetig jo volt, most nem tudom milyen. Én is nyikorogva vettem, elvittem a kerepesi úti Chevihez, aszonták 2000-ért megcsinálják. (Valami gumi a ludas valahol ) Azután voltam Gödöllőn és ingyen elévgezték a javítást, ráfújtak valamit valahová , nem láttam. Azóta csendben van, eltelt 40 000 km. Néha mintha hallanám, de csak nagyon-nagyon halványan. Mondjuk hallani én sem hallom szinte, csak ha direkt rákoncentrálok. A kesztyűtartós nyekes sokkal rosszabb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2009. November 28. - 21:26:46 » |
|
Na, tegnap megjött a nyikorgás a kormányból. Eddig semmi nem volt, most viszont nagyon szépen. Olyan gumis-fémes nyikogás, gondolom a légzsák vezetéke. Ez nem az én hónapom... Dehogy. Nekem is van. Egy kis gumi baz a kormanyon, a motorterben. De jol behallatszik, mint amikor egy strandlabdat dogonyozol. Meatloafnak mar evek ota megvan, ladlacnak mar 2x csereltek miatta a kormanymuvet. Egyutt lehet elni vele. En mondjuk fujtam oda egy kis szilikonsprayt, akkor 3 hetig jo volt, most nem tudom milyen. Én is nyikorogva vettem, elvittem a kerepesi úti Chevihez, aszonták 2000-ért megcsinálják. (Valami gumi a ludas valahol ) Azután voltam Gödöllőn és ingyen elévgezték a javítást, ráfújtak valamit valahová , nem láttam. Azóta csendben van, eltelt 40 000 km. Néha mintha hallanám, de csak nagyon-nagyon halványan. Mondjuk hallani én sem hallom szinte, csak ha direkt rákoncentrálok. A kesztyűtartós nyekes sokkal rosszabb... A kormányű tetjén van egy gumi porvédő ő zenél ha kiszáradt a gumi megfelelő kenőanyíag a gumi alá és kész a javítás:)
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|