Lacetti klub fórum
2025. Január 20. - 00:05:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 27   Le

Szerző Téma: Kormánymű, avagy "Lehet-e tenni valamit a zenélő Lacsi ellen ?:)"  (Megtekintve 161399 alkalommal)
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #225 Dátum: 2009. Október 07. - 17:16:52 »

Az enyém is nyöszörög új kora óta(4,5év).De a kor előrehaladtával ahogy kezdek nagyot hallani,mintha új volna. Vigyorog
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #226 Dátum: 2009. Október 16. - 19:19:42 »

Örömmel jelentem, hogy ma délután nekem is megjött a nyöszörgés!
Hurrá!
Mivel ladlacnál a kettő csere sem segített, meg mert nem mechanikai hiba, + kedd óta nem garanciális a gép, hát xarok rá!!!
Alig hallani, ha gázt adok, már a kipuffogó is elnyomja. A rádió meg közvetlenükl a világítás után kapcsolom fel.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #227 Dátum: 2009. Október 16. - 21:38:53 »

Szivárog a kormánymű.
Aszonta a szerelő,hogy nem igazán lehet vele sok mindent okozni,magyarázott valamit 2 szimmeringről és ott szivárog.De mondtam neki,hogy folt nincs a kocsi alatt,tehát nem csöpög.A csere az halálos pénz,a javítószett nincs,állítolag javítják,de 60.000-nél kezdődik.Remélem sokáig kihúzza még... 
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #228 Dátum: 2009. Október 17. - 20:41:34 »

Szivárog a kormánymű.
Aszonta a szerelő,hogy nem igazán lehet vele sok mindent okozni,magyarázott valamit 2 szimmeringről és ott szivárog.De mondtam neki,hogy folt nincs a kocsi alatt,tehát nem csöpög.A csere az halálos pénz,a javítószett nincs,állítolag javítják,de 60.000-nél kezdődik.Remélem sokáig kihúzza még... 
Horváth Rudinak van kormányművet javító embere. Hívd fel, és meséld el a gondot, és akkor talán tudnak segíteni kisebb pénzért, mint cserélni vagyonért.
(Horváth Autóklinika Kft. Googlében megtalálod.).  Hivatkozz rám, és a klubra! Ha kell, elmegyek Veled hozzá. Mikor jársz Pesten? Baglyon megbeszéljük...
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #229 Dátum: 2009. Október 17. - 21:17:51 »

Oh!Köszönöm,OK,Baglyon megbeszéljük.
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #230 Dátum: 2009. Október 18. - 08:40:45 »

nekem 90 ezret mondtak a felújításra. 140-ért az új, módosított kormányművet kaptam, 2 év garival.
Naplózva
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #231 Dátum: 2009. Október 20. - 14:14:21 »

nekem 90 ezret mondtak a felújításra. 140-ért az új, módosított kormányművet kaptam, 2 év garival.
Nekem nem mondott az újra összeget,csak hogy iszonyat.De én 300-500ezer közé lőttem az iszonyatot.Jó,a 140 is nagyon sok pénz..
Naplózva
becuka84
Friss hús
*

« Hozzászólás #232 Dátum: 2009. Október 27. - 19:53:31 »

Bocsi, hogy ide írok, de nem tudom hová tartozik a következő hiba: 120 km-es sebességnél a lacettin elkezd remegni a kormány
Mi okozhatja? 4 éves, de nekem új, most vettem 57 000 km-t futott. A segítséget előre is köszönöm! egy tudatlan nő
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 27. - 19:55:21 írta becuka84 » Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #233 Dátum: 2009. Október 27. - 19:54:32 »

Bocsi, hogy ide írok, de nem tudom hová tartozik a következő hiba: 120 km-es sebességnél a lacettin elkezd remegni a kormány
Mi okozhatja? 4 éves, de nekem új, most vettem 57 000 km-t. A segítséget előre is köszönöm! egy tudatlan nő
Kerékcentírozás...mint elsődlegesen ellenőrizendő.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #234 Dátum: 2009. Október 27. - 20:02:36 »

Mi okozhatja? 4 éves, de nekem új, most vettem 57 000 km-t. A segítséget előre is köszönöm! egy tudatlan nő
Kerékcentírozás...mint elsődlegesen ellenőrizendő.
Gratula az autódhoz, használd sok örömmel egészséggel. Egy gumi szerelő valóban segíthet a bajon nem kell megijedni ez nem egy nagy probléma. Cápa Neked is remegett (nekem is, de nem olyan nagy mértékben, hogy foglalkozzam vele) 110-es tempónál megoldódott a centírozással.
Naplózva
becuka84
Friss hús
*

« Hozzászólás #235 Dátum: 2009. Október 27. - 20:19:26 »

Köszönöm a gyors választ! Újból nekifutok a kérdésnek. Kapott két új első gumit, / a márkát már elfelejtettem /, centírozáson túlvagyunk, majd a biztonság kedvéért voltam egy futómű beállításon / mivel a gumis azt mondta nem árt megnézetni/ állítólag a kerékösszetartáson kellett állítani. Majd ezek után kb. 100 km-ert menve jött ki a kormány remegés.
Naplózva
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #236 Dátum: 2009. Október 27. - 20:26:05 »

Köszönöm a gyors választ! Újból nekifutok a kérdésnek. Kapott két új első gumit, / a márkát már elfelejtettem /, centírozáson túlvagyunk, majd a biztonság kedvéért voltam egy futómű beállításon / mivel a gumis azt mondta nem árt megnézetni/ állítólag a kerékösszetartáson kellett állítani. Majd ezek után kb. 100 km-ert menve jött ki a kormány remegés.
Én minden féleképp javasolnám az újra centírozást az első kerekeken.Lehet hogy leesett a súly,vagy trehányúl csinálták meg.Csak még egy gondolat a végére,nem jártál véletlenül sáros terepen?Én már jártam úgy,hogy felragadt a sár a kerék belső felére,és attól rázott a kormány.
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
becuka84
Friss hús
*

« Hozzászólás #237 Dátum: 2009. Október 27. - 20:28:03 »

Köszönöm a gyors választ! Újból nekifutok a kérdésnek. Kapott két új első gumit, / a márkát már elfelejtettem /, centírozáson túlvagyunk, majd a biztonság kedvéért voltam egy futómű beállításon / mivel a gumis azt mondta nem árt megnézetni/ állítólag a kerékösszetartáson kellett állítani /egy picit /. Majd ezek után kb. 100 km-ert menve jött ki a kormány remegés.
Naplózva
becuka84
Friss hús
*

« Hozzászólás #238 Dátum: 2009. Október 27. - 20:31:54 »

Köszönöm, ha nem múlik el, újra megnézetem a centírozást, jártam sárban , és hepe-hupás úton is. köszönöm a segítséget.
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #239 Dátum: 2009. November 03. - 10:59:24 »

Nézzenek oda! A nyöszörgés hőfokfüggő! Amíg hideg a motor, nem hallani, üzemmelegen jön elő.
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 27   Fel

Ugrás: