meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #225 Dátum: 2009. Október 07. - 17:16:52 » |
|
Az enyém is nyöszörög új kora óta(4,5év).De a kor előrehaladtával ahogy kezdek nagyot hallani,mintha új volna.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #226 Dátum: 2009. Október 16. - 19:19:42 » |
|
Örömmel jelentem, hogy ma délután nekem is megjött a nyöszörgés! Hurrá! Mivel ladlacnál a kettő csere sem segített, meg mert nem mechanikai hiba, + kedd óta nem garanciális a gép, hát xarok rá!!! Alig hallani, ha gázt adok, már a kipuffogó is elnyomja. A rádió meg közvetlenükl a világítás után kapcsolom fel.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #227 Dátum: 2009. Október 16. - 21:38:53 » |
|
Szivárog a kormánymű. Aszonta a szerelő,hogy nem igazán lehet vele sok mindent okozni,magyarázott valamit 2 szimmeringről és ott szivárog.De mondtam neki,hogy folt nincs a kocsi alatt,tehát nem csöpög.A csere az halálos pénz,a javítószett nincs,állítolag javítják,de 60.000-nél kezdődik.Remélem sokáig kihúzza még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #228 Dátum: 2009. Október 17. - 20:41:34 » |
|
Szivárog a kormánymű. Aszonta a szerelő,hogy nem igazán lehet vele sok mindent okozni,magyarázott valamit 2 szimmeringről és ott szivárog.De mondtam neki,hogy folt nincs a kocsi alatt,tehát nem csöpög.A csere az halálos pénz,a javítószett nincs,állítolag javítják,de 60.000-nél kezdődik.Remélem sokáig kihúzza még... Horváth Rudinak van kormányművet javító embere. Hívd fel, és meséld el a gondot, és akkor talán tudnak segíteni kisebb pénzért, mint cserélni vagyonért. (Horváth Autóklinika Kft. Googlében megtalálod.). Hivatkozz rám, és a klubra! Ha kell, elmegyek Veled hozzá. Mikor jársz Pesten? Baglyon megbeszéljük...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #229 Dátum: 2009. Október 17. - 21:17:51 » |
|
Oh!Köszönöm,OK,Baglyon megbeszéljük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #230 Dátum: 2009. Október 18. - 08:40:45 » |
|
nekem 90 ezret mondtak a felújításra. 140-ért az új, módosított kormányművet kaptam, 2 év garival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #231 Dátum: 2009. Október 20. - 14:14:21 » |
|
nekem 90 ezret mondtak a felújításra. 140-ért az új, módosított kormányművet kaptam, 2 év garival.
Nekem nem mondott az újra összeget,csak hogy iszonyat.De én 300-500ezer közé lőttem az iszonyatot.Jó,a 140 is nagyon sok pénz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
becuka84
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #232 Dátum: 2009. Október 27. - 19:53:31 » |
|
Bocsi, hogy ide írok, de nem tudom hová tartozik a következő hiba: 120 km-es sebességnél a lacettin elkezd remegni a kormány Mi okozhatja? 4 éves, de nekem új, most vettem 57 000 km-t futott. A segítséget előre is köszönöm! egy tudatlan nő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 27. - 19:55:21 írta becuka84 »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #233 Dátum: 2009. Október 27. - 19:54:32 » |
|
Bocsi, hogy ide írok, de nem tudom hová tartozik a következő hiba: 120 km-es sebességnél a lacettin elkezd remegni a kormány Mi okozhatja? 4 éves, de nekem új, most vettem 57 000 km-t. A segítséget előre is köszönöm! egy tudatlan nő
Kerékcentírozás...mint elsődlegesen ellenőrizendő.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #234 Dátum: 2009. Október 27. - 20:02:36 » |
|
Bocsi, hogy ide írok, de nem tudom hová tartozik a következő hiba: 120 km-es sebességnél a lacettin elkezd remegni a kormány Mi okozhatja? 4 éves, de nekem új, most vettem 57 000 km-t. A segítséget előre is köszönöm! egy tudatlan nő
Kerékcentírozás...mint elsődlegesen ellenőrizendő. Gratula az autódhoz, használd sok örömmel egészséggel. Egy gumi szerelő valóban segíthet a bajon nem kell megijedni ez nem egy nagy probléma. Cápa Neked is remegett (nekem is, de nem olyan nagy mértékben, hogy foglalkozzam vele) 110-es tempónál megoldódott a centírozással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
becuka84
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #235 Dátum: 2009. Október 27. - 20:19:26 » |
|
Köszönöm a gyors választ! Újból nekifutok a kérdésnek. Kapott két új első gumit, / a márkát már elfelejtettem /, centírozáson túlvagyunk, majd a biztonság kedvéért voltam egy futómű beállításon / mivel a gumis azt mondta nem árt megnézetni/ állítólag a kerékösszetartáson kellett állítani. Majd ezek után kb. 100 km-ert menve jött ki a kormány remegés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #236 Dátum: 2009. Október 27. - 20:26:05 » |
|
Köszönöm a gyors választ! Újból nekifutok a kérdésnek. Kapott két új első gumit, / a márkát már elfelejtettem /, centírozáson túlvagyunk, majd a biztonság kedvéért voltam egy futómű beállításon / mivel a gumis azt mondta nem árt megnézetni/ állítólag a kerékösszetartáson kellett állítani. Majd ezek után kb. 100 km-ert menve jött ki a kormány remegés.
Én minden féleképp javasolnám az újra centírozást az első kerekeken.Lehet hogy leesett a súly,vagy trehányúl csinálták meg.Csak még egy gondolat a végére,nem jártál véletlenül sáros terepen?Én már jártam úgy,hogy felragadt a sár a kerék belső felére,és attól rázott a kormány.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
becuka84
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #237 Dátum: 2009. Október 27. - 20:28:03 » |
|
Köszönöm a gyors választ! Újból nekifutok a kérdésnek. Kapott két új első gumit, / a márkát már elfelejtettem /, centírozáson túlvagyunk, majd a biztonság kedvéért voltam egy futómű beállításon / mivel a gumis azt mondta nem árt megnézetni/ állítólag a kerékösszetartáson kellett állítani /egy picit /. Majd ezek után kb. 100 km-ert menve jött ki a kormány remegés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
becuka84
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #238 Dátum: 2009. Október 27. - 20:31:54 » |
|
Köszönöm, ha nem múlik el, újra megnézetem a centírozást, jártam sárban , és hepe-hupás úton is. köszönöm a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #239 Dátum: 2009. November 03. - 10:59:24 » |
|
Nézzenek oda! A nyöszörgés hőfokfüggő! Amíg hideg a motor, nem hallani, üzemmelegen jön elő.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|