ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2008. November 05. - 16:19:41 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2008. November 05. - 16:41:36 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Nono. Még bkiverhet. Elvégre csak egy hónap...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #197 Dátum: 2008. November 05. - 19:45:32 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Már hallottad volna úgyis, ha gond lenne vele. Azért írtam, hogy mindenkit bátorítsak gari időn belüli cserére, nehogy Athee Cartárs sorsára jusson.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2008. November 05. - 19:46:40 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Nono. Még bkiverhet. Elvégre csak egy hónap... Majd holnap meghallgatom a Tiédet, nem-e utolért már Téged is a Rosszsors...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2008. November 10. - 21:00:00 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Már hallottad volna úgyis, ha gond lenne vele. Azért írtam, hogy mindenkit bátorítsak gari időn belüli cserére, nehogy Athee Cartárs sorsára jusson. Nekem a 3. is nyikorog . No para. A dudálástól úgysem hallani .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2008. November 11. - 07:19:29 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Már hallottad volna úgyis, ha gond lenne vele. Azért írtam, hogy mindenkit bátorítsak gari időn belüli cserére, nehogy Athee Cartárs sorsára jusson. Nekem a 3. is nyikorog . No para. A dudálástól úgysem hallani . ...hát nem nyugtattál meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2008. November 11. - 17:46:18 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Már hallottad volna úgyis, ha gond lenne vele. Azért írtam, hogy mindenkit bátorítsak gari időn belüli cserére, nehogy Athee Cartárs sorsára jusson. Nekem a 3. is nyikorog . No para. A dudálástól úgysem hallani . ...hát nem nyugtattál meg... Nyugi. Te Stoczét kaptad, Stocz meg a tiédet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2008. November 11. - 18:48:17 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Már hallottad volna úgyis, ha gond lenne vele. Azért írtam, hogy mindenkit bátorítsak gari időn belüli cserére, nehogy Athee Cartárs sorsára jusson. Nekem a 3. is nyikorog . No para. A dudálástól úgysem hallani . ...hát nem nyugtattál meg... Nyugi. Te Stoczét kaptad, Stocz meg a tiédet. Kösssz! Drága vagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2008. November 12. - 10:48:42 » |
|
Egy hónap elteltével még mindig tökéletesen működik az új /3./ kormányművem. Remélem több meghibásodás, nyikorgás nem lesz. Kivert a verejték, amikor megláttam, hogy ismét ebbe a topicba írtál. Azután elolvasva megnyugodtam. Ne hozd ránk a frászt! Már hallottad volna úgyis, ha gond lenne vele. Azért írtam, hogy mindenkit bátorítsak gari időn belüli cserére, nehogy Athee Cartárs sorsára jusson. Nekem a 3. is nyikorog . No para. A dudálástól úgysem hallani . ...hát nem nyugtattál meg... Nyugi. Te Stoczét kaptad, Stocz meg a tiédet. Kösssz! Drága vagy... Sóhaj! Tudom. És pótolhatatlan. Meg őszinte is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2008. December 07. - 20:35:35 » |
|
Új vagyok a Lacetti terén, előtte nubirám volt. Olvasgatom a kormányműről írtakat, és az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom, ha baj van vele? Mik az árulkodó jelek? Álóhelyzetben a nubira is kopogott balra- jobbra forgatásnál, de terhelésnél nem és a szakszervízben sem találtak hibát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 07. - 20:42:19 írta cupika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2008. December 07. - 20:39:52 » |
|
Új vagyok a Lacetti terén, előtte nubirám volt. Olvasgatom a kormányműről írtakat, és az lenn a kérdésem, hogy honnan tudom, ha baj van vele? Mik az árulkodó jelek? Álohelyzetben a nubira is kopogott balra- jobbra forgatásnál, de terhelsénél nem és a szakszervízben sem találtak hibát.
Hidegebb időben elkezd nyikorogni, és van akinél kicsit nehezebben is jár. Nálam is előjött 1x, befújták, azóta csend van. A kocsi már több, mint 4 éves.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2008. December 07. - 20:48:35 » |
|
Új vagyok a Lacetti terén, előtte nubirám volt. Olvasgatom a kormányműről írtakat, és az lenn a kérdésem, hogy honnan tudom, ha baj van vele? Mik az árulkodó jelek? Álohelyzetben a nubira is kopogott balra- jobbra forgatásnál, de terhelsénél nem és a szakszervízben sem találtak hibát.
Hidegebb időben elkezd nyikorogni, és van akinél kicsit nehezebben is jár. Nálam is előjött 1x, befújták, azóta csend van. A kocsi már több, mint 4 éves. Ezek szerint a nubirával már gond volt, mert nyikorgott hidegben, de az már más gondja lesz. A Lacettinél nem tapasztalok semmi ilyet, bár még másfél éves 7500 km-el. Akkor nyugiba lehetek, mert még garanciás a gép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2009. Február 09. - 20:13:50 » |
|
Hidegebb időben elkezd nyikorogni, és van akinél kicsit nehezebben is jár. Nálam is előjött 1x, befújták, azóta csend van. A kocsi már több, mint 4 éves. Ezek szerint a nubirával már gond volt, mert nyikorgott hidegben, de az már más gondja lesz. A Lacettinél nem tapasztalok semmi ilyet, bár még másfél éves 7500 km-el. Akkor nyugiba lehetek, mert még garanciás a gép. nálam 35.000 körül kezdődött a nyikorgás. De alig hallani, szinte egyátalán nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2009. Július 02. - 18:03:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2009. Július 02. - 19:33:09 » |
|
Nagyon minimális nyöszörgés van új kora óta nekem is,de nagyon kell fülelni hogy meghalld.Tulajdonképpen csak én hallom a kocsiba.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|