Lacetti klub fórum
2025. Január 20. - 12:59:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 27   Le

Szerző Téma: Kormánymű, avagy "Lehet-e tenni valamit a zenélő Lacsi ellen ?:)"  (Megtekintve 161506 alkalommal)
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

R+

« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. Július 17. - 11:05:04 »

Köszi srácok! rendesek vagytok. Volt ma egy kisebb vitám a GM ügyfélszolgálattal. eredménytelenül. Így fizuig szabira ment a lacsi.
Meddig lehet így járni vele? (Ha lehet egyáltalán)
Kornélékkal beszéltél ez ügyben? Hátha tudnak valami bíztatót mondani. Vagy vedd fel sebijoe fiával a kapcsolatot, ő profi chevy-szervizes. A chevyklubbon sebike néven található.
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. Július 17. - 11:12:20 »

Köszi srácok! rendesek vagytok. Volt ma egy kisebb vitám a GM ügyfélszolgálattal. eredménytelenül. Így fizuig szabira ment a lacsi.
Kornélékkal beszéltél ez ügyben? Hátha tudnak valami bíztatót mondani. Vagy vedd fel sebijoe fiával a kapcsolatot, ő profi chevy-szervizes. A chevyklubbon sebike néven található.

Még nem, de szerintem kerülöm a márkaszervizeket. Ha csak a felújítást kérem az 80 ezer. Várna15 tudna hozni teljesen újat 100-ért. Tegnap beszéltem vele. Keresem a megoldást.
Naplózva
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. Július 17. - 13:02:32 »

Még nem, de szerintem kerülöm a márkaszervizeket. Ha csak a felújítást kérem az 80 ezer. Várna15 tudna hozni teljesen újat 100-ért. Tegnap beszéltem vele. Keresem a megoldást.
Teljesen igazad van. Bőven jobban jársz így!
Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
kripic
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)

« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. Július 18. - 16:40:54 »

Ma begurultam a szervizbe és elmondtam hogy kopog, sípol, nyikorog a kormány és nézzék meg.
Amíg nézegették, addig szereztem chevys sapkát. Vigyorog
A diagnózis: Nem nyikorog,nem sípol, kopogás is csak akkor hallható ha rángatják a kormányt.
Így nem engedélyezné a cserét a GM, de mivel szivárog ezért megrendelik az újat! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Ma begurultam a szervizbe és elmondtam hogy kopog, sípol, nyikorog a kormány és nézzék meg.
Chevi Gombos - Szabó István megnézte (mondjuk Stocz mester már előre felkészítette... Vigyorog Vigyorog Vigyorog) Amíg nézegették, addig Stocz-al elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól, viszont nincs is chevys sapkám...
A diagnózis: tényleg nyikorog, tényleg sípol, a kopogás is hallható.
A GM simán engedélyezni fogja (remélem is, most van benne 36600 km!!!) a cserét, ha hivatalosan is rendelheti, rendeli. Kicsit elutazom észak felé, ha visszatérek, az amúgy is esedékes 45 (42) ezres szerviz keretében elvégzik a cserét.

Szóval majdnem minden úgy volt/van/lesz nekem is, mint ahogy Janinak... Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Ma hívott Szabó Pisti a Gombosból, megvan az engedély, rendelik a kormányművet...
Egészen őszintén: örülök, hogy nem kell rinyálnom, mint Janinak, hogy mi lesz, hátmég, hogy nem járok abban a strandpapucsban, amiben Athee...
Visszatérek vakációról, és a 45 (42)-ezres kötelezővel egy füst alatt kicserélik...
Naplózva
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. Július 21. - 09:52:20 »

Nos, kis utánjárást követően rájöttem, hogy sehogy nem jövök ki olcsóbban a dologból, csak úgy, ha felújíttatom.
Várna utcában 140 ezer+23 munkadíj jön rá. Gomboséknál kapok még 10% kedvezményt és így 170-be áll meg. Asszem nem variálok tovább, bár fizuig így is ki kell neki bírnia.
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. Július 21. - 11:44:24 »

Nos, kis utánjárást követően rájöttem, hogy sehogy nem jövök ki olcsóbban a dologból, csak úgy, ha felújíttatom.
Várna utcában 140 ezer+23 munkadíj jön rá. Gomboséknál kapok még 10% kedvezményt és így 170-be áll meg. Asszem nem variálok tovább, bár fizuig így is ki kell neki bírnia.
Nem irigyellek! Az ember pont azért vesz új autót, hogy ilyenekre ne kelljen költeni.
Naplózva

LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. Július 22. - 15:16:37 »

Megjött az új kormányművem, csütörtökön 10-re megyek a cserére. Mosolyog
Naplózva

LPG
athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. Július 24. - 14:50:07 »

Kedden reggel 7-re megyek cserére.  Kacsint Valaki esetleg nem jár Gombosék felé szervizbe? Ott leszek kb. 4 órát.
Naplózva
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. Július 24. - 14:57:04 »

Én meg most jöttem meg szervizből.
10-15:30-ig vártam, hogy elkészüljön a kormánymű cserém.
Ebből kb. 2 óra a semmivel telt el.
De most már legalább nem kopog és nyikorog, és még tekerni is könnyebb a kormányt. Vigyorog
Viszont mehetek vissza, mert az autó egy picit jobbra húz.
Naplózva

LPG
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. Július 24. - 15:57:03 »

De most már legalább nem kopog és nyikorog, és még tekerni is könnyebb a kormányt. Vigyorog
Grat az új kormányhoz.  Vigyorog
Nekem anno sikerült beállítani, hogy ne húzzon félre, csak a kormány nem áll teljesen vízszintesen egyenes menetnél. 
Majd ha megyek legközelebb kötelező szervízre, akkor orvosoltatom... 
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. Július 24. - 19:41:00 »

Grat az új kormányhoz.  Vigyorog
Nekem anno sikerült beállítani, hogy ne húzzon félre, csak a kormány nem áll teljesen vízszintesen egyenes menetnél. 
Majd ha megyek legközelebb kötelező szervízre, akkor orvosoltatom... 
Köszi!
Szerintem én inkább elviszem normális futóműveshez, azok tuti jól beállítják, nem úgy mint ezek.
Naplózva

LPG
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. Július 24. - 23:16:53 »

Erre is csak azt tudom mondani, hogy a jó munkához idő kell........a rosszhoz meg.....
Visszavinni, javíttatni!
(Nem tudom, hány óra volt lekapni a hengerfejet az enyémben, de amikor utazott a hengerfej szelepezésre, már az új kormányszerkezettel lett kitolva az udvarra kaparószelepes várakozásra a kocsi. Amikor pár nap múlva visszakerült a hengerfej, akkor ment futóműállításra is, aztán azóta is teszia  dolgát "szótlanul", ahogy eredetileg is kellett volna egy új autónak!)
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. Július 25. - 19:17:52 »

Ma visszamentem a szervizbe, nem a jobbra húzás miatt, hanem mert azt hittem ki fog gyulladni az autó.
Reggel hazaérek és miközben beállok az udvarba füst és büdös jön ki a motortérből.
Leállítottam és megnéztem kezemben a poroltóval, de csak a füstöt láttam,de semmit ami égne!
Miután a füst abbamaradt lefeküdtem aludni. Délután motor beindítottam és járattam vagy 15 percig, de nem füstölt.
Irány a szerviz, mikor ott megállok megint füstöl. Kiderül a kormánymű cserénél belefolyt az olaj a kipufogó flexibilis csövébe és az füstöl.
Naplózva

LPG
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. Július 26. - 14:06:18 »

Ma visszamentem a szervizbe, nem a jobbra húzás miatt, hanem mert azt hittem ki fog gyulladni az autó.
Reggel hazaérek és miközben beállok az udvarba füst és büdös jön ki a motortérből.
Leállítottam és megnéztem kezemben a poroltóval, de csak a füstöt láttam,de semmit ami égne!
Miután a füst abbamaradt lefeküdtem aludni. Délután motor beindítottam és járattam vagy 15 percig, de nem füstölt.
Irány a szerviz, mikor ott megállok megint füstöl. Kiderül a kormánymű cserénél belefolyt az olaj a kipufogó flexibilis csövébe és az füstöl.

Igényes munka lehetett.
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. Július 26. - 14:29:08 »

SZAKszervíz.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 27   Fel

Ugrás: