WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2008. Július 17. - 11:05:04 » |
|
Köszi srácok! rendesek vagytok. Volt ma egy kisebb vitám a GM ügyfélszolgálattal. eredménytelenül. Így fizuig szabira ment a lacsi. Meddig lehet így járni vele? (Ha lehet egyáltalán)
Kornélékkal beszéltél ez ügyben? Hátha tudnak valami bíztatót mondani. Vagy vedd fel sebijoe fiával a kapcsolatot, ő profi chevy-szervizes. A chevyklubbon sebike néven található.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2008. Július 17. - 11:12:20 » |
|
Köszi srácok! rendesek vagytok. Volt ma egy kisebb vitám a GM ügyfélszolgálattal. eredménytelenül. Így fizuig szabira ment a lacsi. Meddig lehet így járni vele? (Ha lehet egyáltalán)
Kornélékkal beszéltél ez ügyben? Hátha tudnak valami bíztatót mondani. Vagy vedd fel sebijoe fiával a kapcsolatot, ő profi chevy-szervizes. A chevyklubbon sebike néven található. Még nem, de szerintem kerülöm a márkaszervizeket. Ha csak a felújítást kérem az 80 ezer. Várna15 tudna hozni teljesen újat 100-ért. Tegnap beszéltem vele. Keresem a megoldást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2008. Július 17. - 13:02:32 » |
|
Kornélékkal beszéltél ez ügyben? Hátha tudnak valami bíztatót mondani. Vagy vedd fel sebijoe fiával a kapcsolatot, ő profi chevy-szervizes. A chevyklubbon sebike néven található. Még nem, de szerintem kerülöm a márkaszervizeket. Ha csak a felújítást kérem az 80 ezer. Várna15 tudna hozni teljesen újat 100-ért. Tegnap beszéltem vele. Keresem a megoldást. Teljesen igazad van. Bőven jobban jársz így!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2008. Július 18. - 16:40:54 » |
|
Ma begurultam a szervizbe és elmondtam hogy kopog, sípol, nyikorog a kormány és nézzék meg. Amíg nézegették, addig szereztem chevys sapkát. A diagnózis: Nem nyikorog,nem sípol, kopogás is csak akkor hallható ha rángatják a kormányt. Így nem engedélyezné a cserét a GM, de mivel szivárog ezért megrendelik az újat! Ma begurultam a szervizbe és elmondtam hogy kopog, sípol, nyikorog a kormány és nézzék meg. Chevi Gombos - Szabó István megnézte (mondjuk Stocz mester már előre felkészítette... ) Amíg nézegették, addig Stocz-al elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól, viszont nincs is chevys sapkám... A diagnózis: tényleg nyikorog, tényleg sípol, a kopogás is hallható. A GM simán engedélyezni fogja (remélem is, most van benne 36600 km!!!) a cserét, ha hivatalosan is rendelheti, rendeli. Kicsit elutazom észak felé, ha visszatérek, az amúgy is esedékes 45 (42) ezres szerviz keretében elvégzik a cserét. Szóval majdnem minden úgy volt/van/lesz nekem is, mint ahogy Janinak... Ma hívott Szabó Pisti a Gombosból, megvan az engedély, rendelik a kormányművet... Egészen őszintén: örülök, hogy nem kell rinyálnom, mint Janinak, hogy mi lesz, hátmég, hogy nem járok abban a strandpapucsban, amiben Athee... Visszatérek vakációról, és a 45 (42)-ezres kötelezővel egy füst alatt kicserélik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2008. Július 21. - 09:52:20 » |
|
Nos, kis utánjárást követően rájöttem, hogy sehogy nem jövök ki olcsóbban a dologból, csak úgy, ha felújíttatom. Várna utcában 140 ezer+23 munkadíj jön rá. Gomboséknál kapok még 10% kedvezményt és így 170-be áll meg. Asszem nem variálok tovább, bár fizuig így is ki kell neki bírnia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2008. Július 21. - 11:44:24 » |
|
Nos, kis utánjárást követően rájöttem, hogy sehogy nem jövök ki olcsóbban a dologból, csak úgy, ha felújíttatom. Várna utcában 140 ezer+23 munkadíj jön rá. Gomboséknál kapok még 10% kedvezményt és így 170-be áll meg. Asszem nem variálok tovább, bár fizuig így is ki kell neki bírnia.
Nem irigyellek! Az ember pont azért vesz új autót, hogy ilyenekre ne kelljen költeni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2008. Július 22. - 15:16:37 » |
|
Megjött az új kormányművem, csütörtökön 10-re megyek a cserére.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2008. Július 24. - 14:50:07 » |
|
Kedden reggel 7-re megyek cserére. Valaki esetleg nem jár Gombosék felé szervizbe? Ott leszek kb. 4 órát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2008. Július 24. - 14:57:04 » |
|
Én meg most jöttem meg szervizből. 10-15:30-ig vártam, hogy elkészüljön a kormánymű cserém. Ebből kb. 2 óra a semmivel telt el. De most már legalább nem kopog és nyikorog, és még tekerni is könnyebb a kormányt. Viszont mehetek vissza, mert az autó egy picit jobbra húz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2008. Július 24. - 15:57:03 » |
|
Én meg most jöttem meg szervizből. 10-15:30-ig vártam, hogy elkészüljön a kormánymű cserém. Ebből kb. 2 óra a semmivel telt el. De most már legalább nem kopog és nyikorog, és még tekerni is könnyebb a kormányt. Viszont mehetek vissza, mert az autó egy picit jobbra húz. Grat az új kormányhoz. Nekem anno sikerült beállítani, hogy ne húzzon félre, csak a kormány nem áll teljesen vízszintesen egyenes menetnél. Majd ha megyek legközelebb kötelező szervízre, akkor orvosoltatom...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2008. Július 24. - 19:41:00 » |
|
Én meg most jöttem meg szervizből. 10-15:30-ig vártam, hogy elkészüljön a kormánymű cserém. Ebből kb. 2 óra a semmivel telt el. De most már legalább nem kopog és nyikorog, és még tekerni is könnyebb a kormányt. Viszont mehetek vissza, mert az autó egy picit jobbra húz. Grat az új kormányhoz. Nekem anno sikerült beállítani, hogy ne húzzon félre, csak a kormány nem áll teljesen vízszintesen egyenes menetnél. Majd ha megyek legközelebb kötelező szervízre, akkor orvosoltatom... Köszi! Szerintem én inkább elviszem normális futóműveshez, azok tuti jól beállítják, nem úgy mint ezek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2008. Július 24. - 23:16:53 » |
|
Én meg most jöttem meg szervizből. 10-15:30-ig vártam, hogy elkészüljön a kormánymű cserém. Ebből kb. 2 óra a semmivel telt el. De most már legalább nem kopog és nyikorog, és még tekerni is könnyebb a kormányt. Viszont mehetek vissza, mert az autó egy picit jobbra húz. Erre is csak azt tudom mondani, hogy a jó munkához idő kell........a rosszhoz meg..... Visszavinni, javíttatni! (Nem tudom, hány óra volt lekapni a hengerfejet az enyémben, de amikor utazott a hengerfej szelepezésre, már az új kormányszerkezettel lett kitolva az udvarra kaparószelepes várakozásra a kocsi. Amikor pár nap múlva visszakerült a hengerfej, akkor ment futóműállításra is, aztán azóta is teszia dolgát "szótlanul", ahogy eredetileg is kellett volna egy új autónak!)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2008. Július 25. - 19:17:52 » |
|
Ma visszamentem a szervizbe, nem a jobbra húzás miatt, hanem mert azt hittem ki fog gyulladni az autó. Reggel hazaérek és miközben beállok az udvarba füst és büdös jön ki a motortérből. Leállítottam és megnéztem kezemben a poroltóval, de csak a füstöt láttam,de semmit ami égne! Miután a füst abbamaradt lefeküdtem aludni. Délután motor beindítottam és járattam vagy 15 percig, de nem füstölt. Irány a szerviz, mikor ott megállok megint füstöl. Kiderül a kormánymű cserénél belefolyt az olaj a kipufogó flexibilis csövébe és az füstöl.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2008. Július 26. - 14:06:18 » |
|
Ma visszamentem a szervizbe, nem a jobbra húzás miatt, hanem mert azt hittem ki fog gyulladni az autó. Reggel hazaérek és miközben beállok az udvarba füst és büdös jön ki a motortérből. Leállítottam és megnéztem kezemben a poroltóval, de csak a füstöt láttam,de semmit ami égne! Miután a füst abbamaradt lefeküdtem aludni. Délután motor beindítottam és járattam vagy 15 percig, de nem füstölt. Irány a szerviz, mikor ott megállok megint füstöl. Kiderül a kormánymű cserénél belefolyt az olaj a kipufogó flexibilis csövébe és az füstöl.
Igényes munka lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2008. Július 26. - 14:29:08 » |
|
SZAKszervíz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|