kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #210 Dátum: 2009. Július 02. - 20:10:12 » |
|
akkor megnyugotam köszi szépen
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #211 Dátum: 2009. Július 03. - 04:22:23 » |
|
Nekem is volt ilyen, még gariban cserélték a kormányművet,ugyanis azt mondák, hogy abban valamelyik szimering okozza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #212 Dátum: 2009. Július 03. - 11:07:59 » |
|
Olvasd vissza ezt a topicot. Sok variáció volt már erre a hangra. Valóban volt kormánymű csere is belőle (nekem is ), de olyan is volt ahol csak meg kellett kenni a nyöszörgő alkatrészt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #213 Dátum: 2009. Július 03. - 12:43:43 » |
|
...de olyan is volt ahol csak meg kellett kenni a nyöszörgő alkatrészt.
Olyanról is hallottatok, ahol ez a kencefice segített? Ha jól emlékszem, ez senkinek sem orvosolta hosszú távra a problémát....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #214 Dátum: 2009. Július 03. - 13:54:55 » |
|
Olyanról is hallottatok, ahol ez a kencefice segített? Ha jól emlékszem, ez senkinek sem orvosolta hosszú távra a problémát.... Nálam megoldotta a problémát a kence, másfél éve nem hallottam a nyüsszögést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #215 Dátum: 2009. Július 03. - 14:50:20 » |
|
Olyanról is hallottatok, ahol ez a kencefice segített? Ha jól emlékszem, ez senkinek sem orvosolta hosszú távra a problémát.... Nálam megoldotta a problémát a kence, másfél éve nem hallottam a nyüsszögést. Nálam meg ahogy telnek az évek egyre kevésbé hallom.Elkezdett romlani a hallásom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #216 Dátum: 2009. Július 03. - 16:54:09 » |
|
Olyanról is hallottatok, ahol ez a kencefice segített? Ha jól emlékszem, ez senkinek sem orvosolta hosszú távra a problémát.... Nálam megoldotta a problémát a kence, másfél éve nem hallottam a nyüsszögést. Nálam meg ahogy telnek az évek egyre kevésbé hallom.Elkezdett romlani a hallásom. Nekem meg a pénztárcám hallotta meg a nyöszörgést! Először a kormányműét, utána meg az enyémet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #217 Dátum: 2009. Július 03. - 18:11:13 » |
|
Akkor marad a hangos rádió az legalább változatós
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #218 Dátum: 2009. Október 06. - 18:40:05 » |
|
Egyre jóban idegesit a kormány mozdulatra "nyeszetelö"hang áradat :(szerintem még az idén csere éret KB mibe kerül ez ???nem garis már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #219 Dátum: 2009. Október 06. - 21:58:54 » |
|
Egyre jóban idegesit a kormány mozdulatra "nyeszetelö"hang áradat :(szerintem még az idén csere éret KB mibe kerül ez ???nem garis már.
Rohadt sokba.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #220 Dátum: 2009. Október 06. - 22:33:18 » |
|
Nekem is nyöszörög a kormányom. Nem mindig, nem túl hangosan, de hallhatóan. Megmutattam sógoromnak, aki elég tapasztalt ember autók terén. Neki egy Ignise van, ami szintén produkálta ezt a hangot. Ott, a toronyban lévő gumi bak forgott el, szép fényesre csiszolva a torony belsejét. Szétszedte, megköszörülte, szilikonos zsírral bekente, azóta csendben van. A kormányzása is könnyebb lett, illetve gyorsabban visszapörög kanyar után. Már kezdettől fogva érzem, hogy nem úgy fordul vissza a kormányom, ahogy azt más autóknál megszoktam. Csak egy "ezred-másodpercig" gondolkodik, mielőtt visszaállna. Most fűzöm sógoromat, hogy nézzük meg valamikor az én autómat is, de elég nehéz rávenni bármiféle munkára. Nagyon kíváncsi vagyok, mert a kenegetés nem használ, csak néhány óráig. Ha sikerül kideríteni az okot és elhárítani a hibát, beírom. Egyébként, egész kellemes kis gép ez a Lacetti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #221 Dátum: 2009. Október 06. - 22:59:29 » |
|
Az ok egyszerű és itt az elején szó is van róla. Egy elkopó vagy eldeformálódó gumi okozza.Semmi komoly, de ezt csak a kormánymúvel együtt lehet cserélni. Na az a sok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #222 Dátum: 2009. Október 07. - 06:51:04 » |
|
Ha nem garis, akkor az újra cserélés valóban drága. De beszélj Hortváth Rudival, nekik van "kormányosuk", akik garanciával javítják a kormányműveket, gondolom olcsóbban, mint a gyári új ára. Nem magával a kormányművel van baj, hanem egy gumi nyavalyával azt kell benne kicserélni. Utána olyan lesz, mint az új. Ha pedig csak az "átvezetésnél" van súrlódás, akkor azt kell csak orvosolni. Vagy megnézni a gömbfejeket, mert ott is lehet gond. Akinek garis, cseréltesse le, akinek meg nem, az javíttassa meg, nem ördöngösség. Ráadásul nyilván olcsóbb!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #223 Dátum: 2009. Október 07. - 08:00:46 » |
|
Ha nem garis, akkor az újra cserélés valóban drága. De beszélj Hortváth Rudival, nekik van "kormányosuk", akik garanciával javítják a kormányműveket, gondolom olcsóbban, mint a gyári új ára. Nem magával a kormányművel van baj, hanem egy gumi nyavalyával azt kell benne kicserélni. Utána olyan lesz, mint az új. Ha pedig csak az "átvezetésnél" van súrlódás, akkor azt kell csak orvosolni. Vagy megnézni a gömbfejeket, mert ott is lehet gond. Akinek garis, cseréltesse le, akinek meg nem, az javíttassa meg, nem ördöngösség. Ráadásul nyilván olcsóbb! Az azért okolásul elárulom a tisztelt cartársaknak, hogy bár nekem - még garanciában - kicserélték a komplett kormányművet, de a nyöszörgés azóta (a csere után kb. 8 hónap után) újra előjött. Ergo a kormányműcsere ezen a problémán nekem nem segített.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #224 Dátum: 2009. Október 07. - 11:02:42 » |
|
Na nekem is nyöszörög. De az offtopik technikában, ami 12 év után nem is csoda. Először én is a kasztnin történő átvezetésnél kerestem, de rájöttem, hogy szimplán a kormányt leburkoló műanyag nyüszög!!! Lehet, hogya Lacsiban is ott ereszkedik meg valami?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|