Lacetti klub fórum
2025. Január 20. - 12:56:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27   Le

Szerző Téma: Kormánymű, avagy "Lehet-e tenni valamit a zenélő Lacsi ellen ?:)"  (Megtekintve 161501 alkalommal)
akidobos
Ezredes
Nem elérhető Nem elérhető

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008. Június 11. - 20:40:03 »

Ide írom,de lehet nem ide való és akkor bocsesz mindenkitől:
Mostanában ez nagyon idegesít http://www.wlan2k.hu/~akidobos/jaj.mp4 ,csak nagyon melegben jön elő,szerintem nem a kormánymű,legalábbis szeretném azt hinni. He Zavart :-\Megtekergetem,akkor elmúlik majd kis idő múlva előjön megint."Bólintásnál(indulás-megállás) is nyekeg,meg ha ráállok(video),de aztán elmúlik,majd megint előjön.Bocs a hosszért.
Befújom szilikonnal a rúgókat,a kesztyűtartónál bevált... Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Ha valakinek van valami épkézláb 5lete,szívesen olvasom.
Köszi!
Naplózva
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008. Június 11. - 20:48:11 »

Hány 100 ezer pénz egy ilyen kormányizé csere?
Olvasgattam,lehet nekm is cseréltetni kéne...?
Sípol üzemmelegen,meg kopog-nyekeg (valami) nagyon melegben...lsd előző hsz/video..
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008. Június 11. - 21:25:46 »

Mostanában ez nagyon idegesít http://www.wlan2k.hu/~akidobos/jaj.mp4 ,csak nagyon melegben jön elő,szerintem nem a kormánymű,legalábbis szeretném azt hinni. He Zavart :-\Megtekergetem,akkor elmúlik majd kis idő múlva előjön megint."Bólintásnál(indulás-megállás) is nyekeg,meg ha ráállok(video),de aztán elmúlik,majd megint előjön.Bocs a hosszért.
Befújom szilikonnal a rúgókat,a kesztyűtartónál bevált... Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Köszi!
Nem kormányműnek tűnik, inkább toronycsapágyas! Mindenképpen javaslom a szervízt, mert ez a hang nagyon nem jó!!!
Ami a ráállásos hangot illeti, az szintén eredhet innen, de lehet egy egyszerű  megkeményedett stabilizátor-rúd szilent is. Ez a kisebbik baj.
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #108 Dátum: 2008. Június 11. - 21:34:17 »

Köszi!
Nem kormányműnek tűnik, inkább toronycsapágyas! Mindenképpen javaslom a szervízt, mert ez a hang nagyon nem jó!!!
Ami a ráállásos hangot illeti, az szintén eredhet innen, de lehet egy egyszerű  megkeményedett stabilizátor-rúd szilent is. Ez a kisebbik baj.
Nekem is toronycsapágynak tűnik. A sípoló hangot nem hallottam a videón, de ha sípol akkor az meg  kormánymű lesz. Szerintem.
Naplózva

LPG
Jani
Kábelbarát
Törzstag
*

2005 SW Elite+ 1.6 LPG

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008. Június 11. - 21:37:09 »

Az enyém is sípol, vagy inkább nyekereg. Ezzel a hibával már voltam szervizben és akkor kicserélték a kormányoszlopot, de másnap megint kezdte a nyikorgást. Egyre erősödik, és most már a rádió sem nyomja el 7-es hangerőn.
Naplózva

LPG
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008. Június 12. - 13:57:52 »

Az enyém is sípol, vagy inkább nyekereg. Ezzel a hibával már voltam szervizben és akkor kicserélték a kormányoszlopot, de másnap megint kezdte a nyikorgást. Egyre erősödik, és most már a rádió sem nyomja el 7-es hangerőn.
Nem az oszlopot kell cseréltetni, hanem a kormányművet!
Ha ők nem tudják, hát mond meg nekik!
Naplózva
Jopek
Globális moderátor
Ezredes

1.4 HB Star AC+LPG

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008. Június 12. - 14:37:23 »

Köszi!
Egyetértek Cápa kolléga "diagnózisával".
Volt már "szerencsém" hasonlóhoz, ott a stabiszilent volt a hunyó.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008. Június 12. - 18:03:23 »

Köszi!
Egyetértek Cápa kolléga "diagnózisával".
Volt már "szerencsém" hasonlóhoz, ott a stabiszilent volt a hunyó.
A stabilszilent egyenes menetben is hallható és nem kopog mint a kormánymű. 
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #113 Dátum: 2008. Június 13. - 18:49:21 »

Nnah...2 napig nem engedett be a rendszer...
Szóval:
ok.utána olvastam - http://www.telostudor.hu/toronycsap.html -,de miért csak nagy melegben hallaható a tünet???
Legutóbb tavaly nyáron volt.Most sincs semmi hangja,hogy hűvösebb az idő...
Naplózva
Dundi500
Bejáratós
**

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008. Június 14. - 19:26:11 »

Hali!

Én a helyedben, mikor jelentkezik ez a hang, végeznék az autón egy alsómosást. Ha a mosás után a hang megszünik, akkor tutti, hogy a gumiszilentek csinálják a hangot. Ha így van, akkor finom fúróolaj sprével befujnám a gumiszilenteket. A meleg is ezt a híbát támasztja alá.

.
Naplózva

.

Üdvözlettel:   Dundi
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008. Június 14. - 19:57:35 »

Alsó mosás után is maradt a dolog.Bár most,hogy picit hűvösebb az idő,csendben van.Most Miskolcon vagyok,néma volt,mint a Levente.(pff,de rossz...)
Ami az én csekély értelmű autós felfogásomnak nem passzol,az a gumi szilent,mert fémes kattogás a hang.Kicsit visszább linkeltem egy videot a dologról.Barátomnak az a véleménye,hogy ahogy a rugó forog,felül pattog a tányérban,vagy miben.Nem autó szerelő Mosolyog
Majd ha lesz egy kis időm úgyis elviszem egy szakihoz,ami nem a márka lesz..
Naplózva
cápaFeri
Törzstag
*

cettim

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008. Június 14. - 20:20:56 »

Alsó mosás után is maradt a dolog.Bár most,hogy picit hűvösebb az idő,csendben van.Most Miskolcon vagyok,néma volt,mint a Levente.(pff,de rossz...)
Ami az én csekély értelmű autós felfogásomnak nem passzol,az a gumi szilent,mert fémes kattogás a hang.Kicsit visszább linkeltem egy videot a dologról.Barátomnak az a véleménye,hogy ahogy a rugó forog,felül pattog a tányérban,vagy miben.Nem autó szerelő Mosolyog
Majd ha lesz egy kis időm úgyis elviszem egy szakihoz,ami nem a márka lesz..

Te kevered adolgokat, mi két külön dologról beszéltünk!
Az első hangnál, ahol tekergeted a kormányt, arra mondtuk, hogy toronycsapágyas! A másodiknál, ahol ugrálsz a küszöbön, arra a hangra meg azt, hogy stabilizátorszilent! Az utóbbi nem nagy eset, de majd nem árt megcsinálni. Viszont a toronycsapágynak innen olyan hagját hallani, mintha pár golyó már nem is lenne gömbölyű, vagy darabokban heverne a kosárban! Szerintem ne játsz vele!
Naplózva

"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
Dundi500
Bejáratós
**

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008. Június 14. - 20:56:46 »

Hali!

Idézet
ahogy a rugó forog,felül pattog a tányérban,vagy miben.Nem autó szerelő

A rugo nem forog. Együtt mozog ott minden. Viszont lehet törött, és az adhat pattogó hangot. Szerintem se húzd sokáig, nézze meg valami hozzáértő. Ha miskolcon vagy, gyere be vele a Sajoba. Hátha látni valamit, persze tutti, hogy néma lesz, mert itt gyógyhatású a levegő.  De én is inkább a toronycsapágyra gyanakodnék.

.
Naplózva

.

Üdvözlettel:   Dundi
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #118 Dátum: 2008. Június 22. - 11:05:47 »

Úgy néz ki,hogy a kormány összekötő a ludas.A kerék mögött,a gumiharangban.Kiszáradt.Majd délután kiderül,nyomok bele egy kis varázslatos WD-40-et.
Naplózva
ladlac
Adminisztrátor
Törzstag

SW RedRock Radarral

« Hozzászólás #119 Dátum: 2008. Június 22. - 14:25:32 »

Úgy néz ki,hogy a kormány összekötő a ludas.A kerék mögött,a gumiharangban.Kiszáradt.Majd délután kiderül,nyomok bele egy kis varázslatos WD-40-et.
Nem akarlak elkeseríteni, de úgy hallottam, hogy az első esőig lesz hatásos a WD.  Zavart
Naplózva

Ne száguldj   gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27   Fel

Ugrás: