sz.gabor
Teljes tag

Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
 |
« Hozzászólás #210 Dátum: 2008. Október 09. - 15:21:11 » |
|
Kellemes bulizást és balesetmentes közlekedést kívánok minden kedves CARtársnak! Nálunk Tojásfesztivál lesz. Mi azt nézzük meg, sajna. Nem egy érdekfeszítő program. Az idén kifejezetten sza...ööö roszz lesz a műsor. Mostanában nem utazunk messzire, januártól meg főleg. Egy darabig. Később meg úgyis kötelező tanulmányi kirándulások lesznek a klubtalik.  Ja említettem már? Fiam lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #211 Dátum: 2008. Október 09. - 15:44:01 » |
|
Mottika! Meatloaf! Diablo! Ha valamiért később indulnátok, szóljatok, mert én különben, amint tudunk indulunk. Egy biztos, hogy 3 óra előtt nem, de, ha valamelyikőtök csatlakozni kíván, akkor a 4 órás indulás még oké, de később már nem szeretnék, mert be vagyok sózva! Várom mindenki jelentkezését! Ma még jövök ide vissza, este 8-9 között valószínűleg, mert persze befogtak szállítani este 7-re. Hajrá Lacetti Klub!
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
 |
« Hozzászólás #212 Dátum: 2008. Október 09. - 17:19:08 » |
|
Mottika! Meatloaf! Diablo! Ha valamiért később indulnátok, szóljatok, mert én különben, amint tudunk indulunk. Egy biztos, hogy 3 óra előtt nem, de, ha valamelyikőtök csatlakozni kíván, akkor a 4 órás indulás még oké, de később már nem szeretnék, mert be vagyok sózva! Várom mindenki jelentkezését! Ma még jövök ide vissza, este 8-9 között valószínűleg, mert persze befogtak szállítani este 7-re. Hajrá Lacetti Klub!
Gidy ne várj rám,mert csak később tudok indulni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
CDX
Teljes tag

Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
 |
« Hozzászólás #213 Dátum: 2008. Október 09. - 17:22:26 » |
|
Szombat 13-ó.-ra temetésre kell mennünk, ezért kérem a szombatra igényelt két ebéd stornózását. De, a temetés végeztével, átöltözés és indulás Bagolyra. Remélhetőleg 16-ó. fele odaérünk. A pénteken érkezőknek, szerencsés utat, és jó szórakozást kivánok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
 |
« Hozzászólás #214 Dátum: 2008. Október 09. - 17:29:07 » |
|
Amint el tudok szabadulni az egész napos értekezletről, indulok és legkésőbb 3-kor hívlak, vagy ha már elindultam 23faluba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #215 Dátum: 2008. Október 09. - 17:36:18 » |
|
Már csak kettőt kell aludni!  ....persze nem muszály...  ..Már csak egyet!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mottika
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #216 Dátum: 2008. Október 09. - 20:29:52 » |
|
Oksa Gidy legkésöbb4h- re nálad vagyunk. mottika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
 |
« Hozzászólás #217 Dátum: 2008. Október 10. - 13:01:44 » |
|
Oksa Gidy legkésöbb4h- re nálad vagyunk. mottika
Oké, 4-kor aki bujt, aki nem, megyünk! 
|
|
|
Naplózva
|
 Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
 |
« Hozzászólás #218 Dátum: 2008. Október 10. - 14:40:00 » |
|
Minden résztvevőnek jó találkozót kívánok! Vigyázzatok magatokra az úton és érezzétek jól magatokat! Ja és sok jó képet is kérünk! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
 |
« Hozzászólás #219 Dátum: 2008. Október 10. - 16:39:38 » |
|
Minden résztvevőnek jó találkozót kívánok! Vigyázzatok magatokra az úton és érezzétek jól magatokat! Ja és sok jó képet is kérünk!  Köszönjük!  Sajnáljuk,hogy nem tudsz jönni(gondolom beszélhetek többesben..). A képek rajtam nem múlnak,készülök 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #220 Dátum: 2008. Október 10. - 16:59:17 » |
|
Sajnos nekem nem jött össze, más dolgom lesz hétvégén. Viszont Neketek nagyon jó talit kívánok! Remélem jó időtök lesz! Érezzétek jól magatokat, képeket kérünk majd! Üdv! (Gidy! Vigyázz az itallal, Te nem vagy hozzászokva!  )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
 |
« Hozzászólás #221 Dátum: 2008. Október 10. - 17:21:02 » |
|
Sziasztok! Sikeresen megérkeztünk szépen gyűlik a csapat,majd megpróbálok 1 kicsit online közvetíteni.A jókívánságokat köszönjük és aki nem jön annak is minden jót kívánunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
 |
« Hozzászólás #222 Dátum: 2008. Október 10. - 17:30:50 » |
|
Sziasztok! Sikeresen megérkeztünk szépen gyűlik a csapat,majd megpróbálok 1 kicsit online közvetíteni.A jókívánságokat köszönjük és aki nem jön annak is minden jót kívánunk!
Holnap délelött Mi is indulunk, remélem a jókedvből marad még... Jó bulizást! 
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #223 Dátum: 2008. Október 11. - 09:13:12 » |
|
Hajrá mogyorók! 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
 |
« Hozzászólás #224 Dátum: 2008. Október 11. - 12:40:11 » |
|
Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok nektek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|