ladlac
|
|
« Hozzászólás #165 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 17:10:56 » |
|
Átvariáltam a szavazást, az időpont már úgyis fix!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #166 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 17:25:30 » |
|
Átvariáltam a szavazást, az időpont már úgyis fix! újabb módosítást tégy ide, mert lehessen "nekem mindegy"-et is választani. A többség győz, azt eszünk, és finom lesz, és sok! No meg mindenki majd írja le, hogy hány személyre kéri a kaját, hogy nagyságrendileg tudja Gábor, hogy mekkora mennyiséget akarunk elpusztítani. LadiGidyék: 5 főre kérnek vacsorát
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #167 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 19:12:40 » |
|
Átvariáltam a szavazást, az időpont már úgyis fix! újabb módosítást tégy ide, mert lehessen "nekem mindegy"-et is választani. A többség győz, azt eszünk, és finom lesz, és sok! No meg mindenki majd írja le, hogy hány személyre kéri a kaját, hogy nagyságrendileg tudja Gábor, hogy mekkora mennyiséget akarunk elpusztítani. LadiGidyék: 5 főre kérnek vacsorát 1 fő nekem elég, ha elég sok ) Amúgy nekem mindegy, csak finom legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #168 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 19:36:01 » |
|
Aki nem megy az is szavazhat?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #169 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 21:27:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #170 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 02:19:00 » |
|
És mikor lesz a kaja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #171 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 09:47:36 » |
|
Én szombaton ebédre kérném a részem.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #172 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 12:28:50 » |
|
És mikor lesz a kaja?
Gondolom péntek este 8-kor, (vagy 7-kor?) remélhetőleg addigra mindenki megérkezik. A szombati, és vasárnapi ételt, és időpontját majd ott beszéljük meg, mert függ a programtól is. De megkérem Gábort, hogy ha lehet legyen kész előbb is, hátha többen korán megérkeznek, és nem bírják ki estig. Aki később jön, annak pedig meg lehet melegíteni persze. Az este 8-as időpont nem szentírás, megbeszélhetjük előbbre is, ha úgy gondoljátok. Jó lenne, ha minél előbb oda tudnák érkezni, de nem mindenki végez túl korán a munkájával, de talán meg tudnak lógni egy kicsit előbb is. Úgy kell számolni, hogy Bp.-ről a kihajtástól függően kb. másfél, két óra lehet az út szép nyugival, és persze attól is függ, hogy melyik utat választjuk, és sima, vagy pálya lesz az amit választunk, mert a pálya gyorsabb, de kell matrica hozzá. Azért van ez a topic, hogy beszéljük meg, hát rajta! Jöhetnek a vélemények, ötletek! Weres! Csak szombaton jönnél, és csak látogatóba? Nem kérsz szállást? Tudom, Zsu nem jön, aki befogadhatott volna...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #173 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 17:16:26 » |
|
Mi is szombaton ebédelnénk be a részünket.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #174 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 11:38:01 » |
|
Mi is szombaton ebédelnénk be a részünket. Mi jó, ha este 8-kor el tudunk indulni, de még ez is kétséges. Szóval péntekre biztosan nem kérünk kaját. Meddig lehet megérkezni? Elég későn érnénk így le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #175 Dátum: 2008. Szeptember 25. - 19:01:54 » |
|
Mi is szombaton ebédelnénk be a részünket. Mi jó, ha este 8-kor el tudunk indulni, de még ez is kétséges. Szóval péntekre biztosan nem kérünk kaját. Meddig lehet megérkezni? Elég későn érnénk így le. Majd rákérdezek, de gyertek, majd virrasztunk legfeljebb! Péntek este a legjobb, mert másnap semmi kötelező nincs! De azért siessetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #176 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 17:01:50 » |
|
Asszem ezen a talin nem leszünk ott Két napos talit ebben az állapotban a párom nem akar bevállalni. Ha a kajában nem tudtok megegyezni, javaslom a Babgulyáslevest
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #177 Dátum: 2008. Október 03. - 07:32:01 » |
|
Na erről a taliról is sikeresen lemaradok. Imádom a szakmám, de előre tervezni bármit is, lehetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #178 Dátum: 2008. Október 03. - 09:12:35 » |
|
Kedves Cartársak! Egy hét múlva megyünk a Baglyos talira. Nem sok visszajelzést kaptam, hogy ki mikor érkezne, és mikorra lenne jó a vacsora, egyedül a babgulyás látszik befutónak. Szóval kérek minden talizót, hogy a hétvége végéig jelezze nekem itt, vagy priviben, hogy mikorra érkezne, mikorra kérne, és hány személyre vacsorát, továbbá azt, hogy esetleg pénteken a pestiek jönnének-e konvojban, és mikor tudnának legelőbb indulni? Aki csak szombaton jönne, vagy esetleg vasárnap (ilyenről nem tudok), az is jelezze, hogy mikorra várható az érkezése, hogy a programból ne maradjon ki esetleg. Akik befizették a foglalót, gondolom biztosan jönnek ( 95LE, Stocz, Meatloaf, Diablo, Akidobos, Mottika, LadLac, és persze LadiGidy), aki jelezte látogatását ( Weres szombaton), és akikre várnánk, hogy jelezze döntését ( MNT, Kripic, Kakaos, és még bárki más!). Sajnos Athee, Jani, és Zsu már biztosra lemondta, Cap, meg még nem ér haza). Nos ebben a percben most így állunk. Szóval vasárnap estig mindenki jelentkezzen ez ügyben! Ne szúrjuk el ezt a talit, mert akkor a későbbiekre is rossz kihatással lesz biztosan- sajnos. Szóval én elérhető vagyok itt a fórumon, priviben, és telefonon, ott legjobban este 6-7 között az a fix, de általában d.u. 2-től is jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali911
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #179 Dátum: 2008. Október 03. - 12:02:23 » |
|
Hello mindenki! Meg szeretném kérdezni, hogy hol van ez a hely ahol a tali lenne? Ilyet nem ismerek, hogy Bagolyirtás Illetve pontos időt lehet mondani? Hány napos, ha több napos? (pl okt. 10-11 v. valami ilyemit! ) Valamint ott mi lenne a program meg ilyenek! Részvételi díj, illetve a fizetnivalo is érdekelne! (Még nem voltam 1 ilyenen se, sry a hülye kérdésekért! ) (Tatabányaiak vagyunk..) Köszöszönöm szépen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 03. - 12:08:50 írta Ali911 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|