Lacetti klub fórum
2024. November 01. - 05:33:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Le

Szerző Téma: Bagolyirtás 2008 október 10-11-12  (Megtekintve 79907 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #135 Dátum: 2008. Július 28. - 18:37:42 »

Cartársak! A helyzet az, hogy Orbán Gábor a privát részébe meghívta a családomat. Tudnotok kell, hogy ők a nejem betegei, és régóta jó barátságban vagyunk velük. Ez azt jelenti egyfelől, hogy mi külön leszünk elszámolásilag, de másfelől több helyet tudnak biztosítani a csapatnak. Természetesen a megírt maximális ár csak lefelé változhat, tőlünk függetlenül! Remélem ez senkinek sem jelent lelki gondot, mert azt nagyon nem szeretném, annyit nem ér az egész! Kérem, ha valakit ez bántana, bosszantana, akkor szóljon nekem őszintén, és ne a hátam mögött legyen pusmogás, amit remélem senki sem tenne ilyet. Ezt közölnöm kellett, nehogy félreértés legyen köztünk! Gábor ezt ma írta meg nekem, nem tudtam előre. Remélem nincs gond ebből, és nem is lesz! Köszönöm, ha megértett mindenki!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
WERES
Kábelbarát
Törzstag
*

R+

« Hozzászólás #136 Dátum: 2008. Július 28. - 19:45:14 »

LadiGidy: 5 felnőtt
Meatloaf: 2 felnőtt
Zsuzsi: 1 felnőtt
Stocz: 3 fellnőtt + 1 nem iskolás
LadLac: 4 felnőtt
Diablo:(Csak péntek éjszakára):
MNT:
Akidobos: 2 felnőtt + 1 nem iskolás
Mottika:
95LE:

Inkább kihúztam magam, mielőtt kifizetnék valamit, hisz nem 100% az ottalvásom. Kiskutyák fognak születni, ilyenkor azért igen sok dologra kell odafigyelni. Nagy a felelőség. Legfeljebb alszok Zuszkával, mint már említettem.

Naplózva

Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #137 Dátum: 2008. Július 28. - 21:53:25 »

Cartársak! A helyzet az, hogy Orbán Gábor a privát részébe meghívta a családomat. Tudnotok kell, hogy ők a nejem betegei, és régóta jó barátságban vagyunk velük. Ez azt jelenti egyfelől, hogy mi külön leszünk elszámolásilag, de másfelől több helyet tudnak biztosítani a csapatnak. Természetesen a megírt maximális ár csak lefelé változhat, tőlünk függetlenül! Remélem ez senkinek sem jelent lelki gondot, mert azt nagyon nem szeretném, annyit nem ér az egész! Kérem, ha valakit ez bántana, bosszantana, akkor szóljon nekem őszintén, és ne a hátam mögött legyen pusmogás, amit remélem senki sem tenne ilyet. Ezt közölnöm kellett, nehogy félreértés legyen köztünk! Gábor ezt ma írta meg nekem, nem tudtam előre. Remélem nincs gond ebből, és nem is lesz! Köszönöm, ha megértett mindenki!
Nem értem a kérdést...Mérlenne ez probléma,hogy nem ezen az ajtón,hanem egy másikon mentek be alunni...?
Nem hinném,hogy ebből probléma lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 28. - 21:57:58 írta akidobos » Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #138 Dátum: 2008. Július 29. - 11:51:26 »

LadiGidy: 5 felnőtt
Meatloaf: 2 felnőtt
Zsuzsi: 1 felnőtt (nem biztos?)
Stocz: 3 felnőtt + 1 nem iskolás (utalt)
LadLac: 4 felnőtt (hozza)
Diablo:(Csak péntek éjszakára): (utalt)
MNT:2 felnött+1 nagy?+1 kisgyerek (várom utalását!)
Akidobos: 2 felnőtt + 1 nem iskolás (utalt)
Mottika: 2 felnőtt+ 2 gyerek (hozza)
95LE: 2 felnőtt+ 2 gyerek (utalás folyamatban?)
Weres: nem tudja, jön-e? (ha jön, elszámolunk vele)
Zsuzsi: nem tudja, jön-e? (ha jön, elszámolunk vele, vagy Weressel!)
Inkább kihúztam magam, mielőtt kifizetnék valamit, hisz nem 100% az ott alvásom. Kiskutyák fognak születni, ilyenkor azért igen sok dologra kell odafigyelni. Nagy a felelőség. Legfeljebb alszom Zsuzskával, mint már említettem. Ez esetben, gondolom Fizeted Zsuzsi szállását is!?! Weres úr.
Várjuk még remélhetőleg Kripicéket, sőt Janiékak is, jó lenne, ha mégiscsak jönnének, Atheeékat, és másokat is, ha akarnának jönni!
A vendégházban 8 szobában van kettő dupla kihúzható ágy, 1 szobában meg egy dupla+1 szimpla ágy. Túljelentkezés esetén a szomszéd helyet is el tudja intézni Gábor, bárcsak úgy lenne, hogy ez bekövetkezne! Kacsint Vigyorog

Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
CDX
Teljes tag

Nubira III 1.8 CDX

« Hozzászólás #139 Dátum: 2008. Július 30. - 20:26:04 »

Sziasztok!

Egy napra beszállnék a csapatba,ha lehet kérek programtájékoztatót,hogy ne a keréknyomaitokat
találjam csak a találkozóhelyen.
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #140 Dátum: 2008. Július 31. - 09:29:36 »

Sziasztok!

Egy napra beszállnék a csapatba,ha lehet kérek programtájékoztatót,hogy ne a keréknyomaitokat
találjam csak a találkozóhelyen.
Ezt még mi sem tudjuk  Vigyorog.
Gondolom kirándulás+sport. Majd kialakul. Van még addig idő.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #141 Dátum: 2008. Augusztus 04. - 12:46:01 »

Cartársak! Ma este, és holnap kora reggel vagyok még itthon, utána szombaton, de csak egy napra. Kérek mindenkit, hogy aki még nem küldte el a foglalót, az küldje minél előbb el a számlámra! Köszönöm előre is, no meg utólag is, aki elküldte már. Jelentkező még: He
Szóval ma este, és holnap reggel telefonon is hívható leszek, ha ha kell hívjatok!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 04. - 12:49:28 írta ladigidy » Naplózva

ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #142 Dátum: 2008. Augusztus 10. - 18:53:41 »

Felsorolom kik adtak eddig foglalót a Bagolyra. Meatloaf (4), Akidobos (6), Diablo (2), Stocz (6), LadLac (, Mottika (10), 95LE (. Jelentkeztek még, de bizonytalanok: Zsuzsi, Weres, MNT. Remélhetőleg jelentkezik még: Kripic, Athee, Jopek, Kakaos, Jani. Legalább is szeretnénk, ha tudnának jönni. Persze még befuthat a Kapitány is, hátha előbb végez kint. Ja, és persze mi is megyünk, legalább öten. Ha több a jelentkező, akkor az árak lejjebb mennek, ne feledjétek! Kacsint Vigyorog További érdeklődőket várunk szeretettel! Kacsint Vigyorog Természetesen egy éjszakára is lehet jönni, ameddig van még hely. Kacsint Vigyorog Jó buli lesz! Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - 19:01:01 írta ladigidy » Naplózva

mostnemtom
Ezredes

2,0 D SW Platinum

« Hozzászólás #143 Dátum: 2008. Augusztus 12. - 11:31:25 »

Felsorolom kik adtak eddig foglalót a Bagolyra. Meatloaf (4), Akidobos (6), Diablo (2), Stocz (6), LadLac (, Mottika (10), 95LE (. Jelentkeztek még, de bizonytalanok: Zsuzsi, Weres, MNT. Remélhetőleg jelentkezik még: Kripic, Athee, Jopek, Kakaos, Jani. Legalább is szeretnénk, ha tudnának jönni. Persze még befuthat a Kapitány is, hátha előbb végez kint. Ja, és persze mi is megyünk, legalább öten. Ha több a jelentkező, akkor az árak lejjebb mennek, ne feledjétek! Kacsint Vigyorog További érdeklődőket várunk szeretettel! Kacsint Vigyorog Természetesen egy éjszakára is lehet jönni, ameddig van még hely. Kacsint Vigyorog Jó buli lesz! Vigyorog
Szándékaink szerint megyünk, de jelen helyzetünkben (munkahelyváltás) felelőtlenség lenne ilyen időtávban gondolkodni, ezért hát a késlekedés!Sajnos nem tudom biztosra mondani így nem küldtem még foglalót, elnézést érte.Amint biztos információkat tudok lépni fogok ígérem!Mindenképpen szeretnék menni!
Naplózva

Az élet mindig ünnepnap!!!
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #144 Dátum: 2008. Augusztus 14. - 18:11:53 »

MNT! Oké, de azért nagyon bízom benne, hogy jöttök majd! Amint tudsz biztosat jelentkezz, remélhetőleg pozitiv válasszal!
Weres! Kutyanagypapa lettél, grat. Szóval akkor tudsz jönni Bagolyra? Jó lenne!
Zsu, Veled mi van? Adj életjelet magatokról!
Kripic! Várunk családostól!
Jani, remélem meggazdagodtál, és tudsz jönni!
Meg persze még néhányan, akik haboznak, mint a Rába...
Naplózva

95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #145 Dátum: 2008. Augusztus 17. - 19:12:21 »

Nem találom a képeket Bagolyirtásról.Tudom, hogy csak bénázok HEELP MEEEEEEEE!
Naplózva
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #146 Dátum: 2008. Augusztus 18. - 08:02:32 »

Nem találom a képeket Bagolyirtásról.Tudom, hogy csak bénázok HEELP MEEEEEEEE!
http://www.ket-oroszlan.eu/index.php?tn=szallas&tip=tart_galeria
Naplózva
95LE
Kábelbarát
Ezredes

Lacetti 1,4 Elite HB

« Hozzászólás #147 Dátum: 2008. Augusztus 19. - 19:48:55 »

Köszi szépen.
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #148 Dátum: 2008. Augusztus 27. - 12:26:16 »

Cartársak! Nagyon leült a Bagoly téma. A már foglalót küldötteken kívül újabbak nem akarnak jelentkezni? Szabad a nemrég regizetteknek is jelentkezni ám! Továbbá nincs hírünk jó néhány fix talis cartársról sem. ( MNT, Weres, Kripic, Athee, Jopek, Jani, stb). Új fórumozó embereket is várunk szeretettel! Kacsint Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

athee
Adminisztrátor
Ezredes

Lacetti 1.4 Star HB

« Hozzászólás #149 Dátum: 2008. Augusztus 27. - 13:58:16 »

Én nagyon valószínű, hogy csak szombaton leszek veletek.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Fel

Ugrás: