Na, akkor szavazzunk, hogy ki milyen időpontra gondol (és hogy egyáltalán jönne-e).
Jövő hét végéig mindenki döntse el, hogy hova teszi a pöttyöt.
Minél tovább húzzuk, annál nehezebb lesz időpontot találni.
Ez az Főnök! Erélyesen! Most beszéltem a Gáborral telefonon, és azt mondta, hogy az ajánlata továbbra is áll, természetesen, de jó lenne, ha döntenénk. Viszont, az is jó hír, hogy bár hányan is jelentkezünk, az ajánlata áll, a személyre szóló része, de akkor, ha ez kisebb létszám, akkor nem tudja garantálni, hogy csak mi leszünk ott.
Szóval, ha csak Stocz, Kripic, Meatloaf, Zsu, meg én mennénk például, akkor is lehet kedvezményes buli!
A foglalót akkor is küldenem kell! Szóval, Stocz, indítsd a szavazást az időpontra, és jövő hétvégéig lefixáljuk, és akkor vagy személyesen, vagy átutalással kérem a pénzt a majd adott számlára. ( Nem a Cápáéra!). Akinek mindegy, mert mindenképpen tud jönni, annak is írj szavazati helyet!
. Természetesen mindenki adja meg azt is, hogy hányan jönnének a családból, és abból hány a felnőtt, illetve a gyerek, figyelembe véve a külön kedvezményeket!
Szóval szeptember- októberi hétvégéket jelöljük. Ha valakinek több is jó ezekből, azt is jelölje be, ne csak egyet lehessen szavazni, de inkább jelentkezni! Ez fontos volna nagyon!!!
Azt hiszem, így már lesz esély arra, hogy kialakuljon valami értelmes megegyezés.
Stocz Főni! Készítsd a táblázatot, kérlek!
Uff, és szóltam, remélem nem hiába!
Tehát módosított a listát kérek, minden hétvégére, és alternatív lehetőséggel!!!