ladlac
|
|
« Dátum: 2008. Június 30. - 17:35:04 » |
|
Nos, akkor induljon a szervezkedés, érvek, esetleges ellenérvek hada...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 30. - 17:47:00 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2008. Július 01. - 15:31:43 » |
|
Én Bagoly mellett érvelek:Fej felett tető,ezért lehet több napos,gyönyörű,békés hely,rajtunk kívül tényleg nem lesz más ott, ööö...sör...pingpong,teke,sör,szép a táj,fincsi a kaja,jófej a tulaj,...sör...lacsik...mivel többnaposra lenne tervezve (UGYE?) nem kell vissza vezetni,lehet inni sört is..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2008. Július 03. - 15:56:07 » |
|
Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2: 3:
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2008. Július 03. - 16:27:54 » |
|
Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2: 3:
Amíg nincs időpont addig szerintem felesleges feliratkozni.Én is szeretnék menni csak ahhoz kellene tudni hogy mikor.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2008. Július 03. - 16:36:31 » |
|
Természetesen, de ez most inkább igényfelmérés , hogy van-e rá igény, és, ha lesz elég, akkor pontosítjuk az időpontot. így már oké? Péntek estétől, vasárnap délutánig lennénk, vagy pénteken, ahogy sikerül odaérni, mert elintézem, hogy már délelött oda lehessen menni, akinek lehetősége lesz rá. Oké?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2008. Július 03. - 17:02:09 » |
|
Természetesen, de ez most inkább igényfelmérés , hogy van-e rá igény, és, ha lesz elég, akkor pontosítjuk az időpontot. így már oké? Péntek estétől, vasárnap délutánig lennénk, vagy pénteken, ahogy sikerül odaérni, mert elintézem, hogy már délelött oda lehessen menni, akinek lehetősége lesz rá. Oké? Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2:meatloaf(2fő)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2008. Július 03. - 18:20:49 » |
|
Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2:meatloaf(2fő) 3: Weres
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Zsuzsi787878
Teljes tag
Nem elérhető
Sedan 2.0 TDI
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2008. Július 03. - 18:44:52 » |
|
Szerintem Én is mennék Bagolyra,de az időpont ha megvan biztos választ tudnák adni.Pusssz
|
|
|
Naplózva
|
Zsuzsanna
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2008. Július 03. - 18:51:11 » |
|
Szerintem Én is mennék Bagolyra,de az időpont ha megvan biztos választ tudnák adni.Pusssz
Akkor írd oda Magad, mert ez, mint írtam előzetes felmérés csak! Ha van elég érdeklődő, akkor megbeszéljük az időpontot. FELMÉRÉS!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2008. Július 03. - 19:07:02 » |
|
Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2:meatloaf(2fő) 3: Weres 4: Mostnemtom(de később még megtom!)de baglyokat nem írtok!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2008. Július 03. - 19:52:26 » |
|
Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2: meatloaf (2fő) 3: Weres 4: Mostnemtom(de később még megtom!)de baglyokat nem írtok!!!!! 5: ladlac + 3 fő + klubkutya
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008. Július 03. - 20:00:09 » |
|
Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2: meatloaf (2fő) 3: Weres 4: Mostnemtom(de később még megtom!)de baglyokat nem írtok!!!!! 5: ladlac + 3 fő + klubkutya 6:Zsu 787878 (ha jól értettem a kérést)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2008. Július 03. - 20:04:24 » |
|
Ezt szeretem! Alakul a dolog! Gyerünk ezredesek, rókák, törzstagok, teljesek, és persze frissek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2008. Július 03. - 20:34:02 » |
|
Lehet, minket is érdekel a baglyok irtása.... de! Lehet úgy, hogy csak a nappali programra neveznénk? (Ez a koedukált fürdő nem gyere be nekünk gyerkőccel, másrészt meg elég hűvöskés van már akkortájt...főleg hegyen, harmadrészt meg jó alkalom lenne számunkra nászutunkat felidézve ugyanarra a szálláshelyre visszatérni ennyi év után..anyucinak kellemes meglepi lenne ugyanott )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008. Július 04. - 08:33:13 » |
|
Bagolyirtásra jelentkezést megkezdtem: 1: LadiGidy, és remélem népes családja, vagy legalábbis többsége! Majd pontosítok még! 2: meatloaf (2fő) 3: Weres 4: Mostnemtom(de később még megtom!)de baglyokat nem írtok!!!!! 5: ladlac + 3 fő + klubkutya 6:Zsu 787878 (ha jól értettem a kérést) 7:Akidobos,hogy hány fővel,azt mostnemtom...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 04. - 08:34:44 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
|