kubu87
|
|
« Hozzászólás #3105 Dátum: 2013. Augusztus 28. - 10:03:59 » |
|
Ki van ez találva, ha sietsz akár két mozifilmet is meg tudsz nézni és mindezt ingyen parkolással egybekötve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Guldenburg
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3106 Dátum: 2013. Szeptember 02. - 12:54:33 » |
|
Sziasztok ! Részemről is nagy a fogadókészség egy tali iránt !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papy
|
|
« Hozzászólás #3107 Dátum: 2013. Szeptember 02. - 18:39:21 » |
|
Örülök hogy van érdeklődés a találkozóra:) Esetleg szeptember 21-22 valamelyik napon? Csak hogy minél előbb tisztázva legyen a dátum:)
Más: Ha valaki úgy érzi, és van kedve a szombati napra progit csinálni akkor: Tavaly a Chevyklub szervezett egy találkozót egy lómenhelynél. Párom nagy lovas, és időnként visszalátogatunk oda. Pár ismerőssel összebeszélve a szombati napon ismét meglátogatjuk Őket. Ez Őrbottyánon van Veresegyháztól nem messze. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor írjon rám privit, ott többet írok a részletekről!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Szeptember 05. - 19:51:44 írta Papy »
|
Naplózva
|
Papy, akinek Lacettije van, és nem fél használni...!
|
|
|
lomngi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3108 Dátum: 2013. Szeptember 03. - 19:27:28 » |
|
Aveofanclub ezzennel szeretne mindenkit meghívni a 2 Chevrolet- Daewoo grill párti-ra. Ami idén a Cseh –Szlovák- Osztrák –Magyar hátár közelében lesz. Időpont: 2013 9. 20-22. – harmadik szeptemberi hétvége. Helyszín falu neve Moravský Svätý Ján. Iskolai rekreáció központ. www.piesocna.skGPS adatok. N- 48 ° 35'55 .421 " E- 16 ° 57'11 .991" Szállást tudok mindenkinek biztosítani. ár. 10eur-személy. vannak 2 és 4 ágyas szobák. Ha valaki egyedül jön és akar szállást 1 személyre , kap 1 szobát ahol egyedül lesz, de csak 1 személyért fog fizetni, nem a hely szerint. Program: Péntek Szállás foglalás 15 órától – estig ismerkedés szórakozás. Szombat- autók egyeztetése, néhány kis verseny, gulyás főzés, grillezés, ivás, mini foci verseny, tenisz verseny, asztalitenisz verseny, eredmény hirdetés szauna, bazén- fürdés. ez mind a szállás árában van. Parkolás ingyenes . Belépődíj ingyenes. Csak a gulyásért és a sorért kell fizetni. szállás rezerváció lehetséges rajtam keresztül, mint tavasszal az alábbi emailcímen: aveofanclub@centrum.skÜdvözlettel: Lomgni PS akí volt Kapsújlakon akartak jönni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #3109 Dátum: 2013. Szeptember 03. - 21:27:49 » |
|
Örülök hogy van érdeklődés a találkozóra:) Esetleg szeptember 21-22 valamelyik napon? Csak hogy minél előbb tisztázva legyen a dátum:)
Más: Ha valaki úgy érzi, és van kedve a vasárnapi napra progit csinálni akkor: Tavaly a Chevyklub szervezett egy találkozót egy lómenhelynél. Párom nagy lovas, és időnként visszalátogatunk oda. Pár ismerőssel összebeszélve a vasárnapi napon ismét meglátogatjuk Őket. Ez Őrbottyánon van Veresegyháztól nem messze. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor írjon rám privit, ott többet írok a részletekről!
Eddig nekem úgy van, hogy a 21-22-i hétvége jó lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3110 Dátum: 2013. Szeptember 05. - 18:36:59 » |
|
Más: Ha valaki úgy érzi, és van kedve a vasárnapi napra progit csinálni akkor: Tavaly a Chevyklub szervezett egy találkozót egy lómenhelynél. Párom nagy lovas, és időnként visszalátogatunk oda. Pár ismerőssel összebeszélve a vasárnapi napon ismét meglátogatjuk Őket. Ez Őrbottyánon van Veresegyháztól nem messze. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor írjon rám privit, ott többet írok a részletekről!
mehetünk simán
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #3111 Dátum: 2013. Szeptember 06. - 12:48:14 » |
|
Aveofanclub ezzennel szeretne mindenkit meghívni a 2 Chevrolet- Daewoo grill párti-ra. Ami idén a Cseh –Szlovák- Osztrák –Magyar hátár közelében lesz. Időpont: 2013 9. 20-22. – harmadik szeptemberi hétvége. Helyszín falu neve Moravský Svätý Ján. Iskolai rekreáció központ. www.piesocna.skGPS adatok. N- 48 ° 35'55 .421 " E- 16 ° 57'11 .991" Szállást tudok mindenkinek biztosítani. ár. 10eur-személy. vannak 2 és 4 ágyas szobák. Ha valaki egyedül jön és akar szállást 1 személyre , kap 1 szobát ahol egyedül lesz, de csak 1 személyért fog fizetni, nem a hely szerint. Program: Péntek Szállás foglalás 15 órától – estig ismerkedés szórakozás. Szombat- autók egyeztetése, néhány kis verseny, gulyás főzés, grillezés, ivás, mini foci verseny, tenisz verseny, asztalitenisz verseny, eredmény hirdetés szauna, bazén- fürdés. ez mind a szállás árában van. Parkolás ingyenes . Belépődíj ingyenes. Csak a gulyásért és a sorért kell fizetni. szállás rezerváció lehetséges rajtam keresztül, mint tavasszal az alábbi emailcímen: aveofanclub@centrum.skÜdvözlettel: Lomgni PS akí volt Kapsújlakon akartak jönni. Köszönjük a meghívást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #3112 Dátum: 2013. Szeptember 07. - 20:54:03 » |
|
Örömmel látom, hogy valami van felpezsdülőben! Nagyon jól hangzik a dolog, abszolút elfogadható feltételekkel és árakon! Ez minden évben ilyen tájt van megszervezve?(jó magyarsággal ) Köszönjük a meghívást! De kár, hogy kollégista nagyfiammal pont azon a hétvégén tudok találkozni először, így nem tudok menni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Szeptember 07. - 20:55:34 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #3113 Dátum: 2013. Szeptember 09. - 12:14:48 » |
|
Más: Ha valaki úgy érzi, és van kedve a szombati napra progit csinálni akkor: Tavaly a Chevyklub szervezett egy találkozót egy lómenhelynél. Párom nagy lovas, és időnként visszalátogatunk oda. Pár ismerőssel összebeszélve a szombati napon ismét meglátogatjuk Őket. Ez Őrbottyánon van Veresegyháztól nem messze. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor írjon rám privit, ott többet írok a részletekről!
Nekünk sajna nem jó a szeptember 21-22.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3114 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 13:07:34 » |
|
Sziasztok Barátaim a Klubban! Teszek egy utolsó próbát, hogy összehozzam az ellustult társaságot. Szóval ajánlatom a következő: 1: kirándulós tali valahová október elején, például a Holdvilág árokba, vagy hasonló távolságra valahová, megbeszélés szerint. 2: szalonnasütős tali, nálunk a telken, beszélgetéssel, kis sétával az erdőben, esetleg előtte kisebb focizással egybekötve. 3: szentendrei BKV múzeum látogatása, vannak új dolgok kint, városnézéssel, fagyizással. 4: ha újra beindul a talizás, akkor lehet megint rendes évadzárót tartani nálunk, mint már oly sokszor, valamikor decemberben Ha felkeltettem érdeklődésetek, akkor várom kimerítő válaszotokat, hogy legyen-e újból tali, és mi legyen az, hol, mikor, stb.? Lelkesedés esetén, akár mindegyik programot megcsinálhatjuk. De szép is lenne... Baráti, reménykedő üdvözlettel: Gidy az optimista?
Más: most, 28.-án, szombaton lesz újra a Kőbányai Forgalmi Garázsban Nyílt Trolis Nap. Már évek óta jó néhányan szoktunk ezen részt venni, jó móka volt mindig. Lehet utazni a régi 72-es trolin, meg lehet nézni a műhelyt, van terepasztal, lehet áramszedőzni, minden fajta trolit megnézni, és ami a legérdekesebb, lehet vezetni 3 fajta trolibuszt, ZIU-t, Kiepe- Ikarust, és Ganz- Solarist. A vezetésre előjegyzéseket vesznek fel, aki szeretne vezetni, annak elég korán kéne jönni, hogy sor kerülhessen rá, mert mindig nagy az érdeklődés erre- érthetően. (Szlalom előre, majd egyenesen visszatolatás a kezdő ponthoz). Már jó páran kipróbáltuk, sőt még LadLac kislánya is. Akit érdekelne, nézzen utána a neten, esetleg jelentkezzen nálam is, hogy együtt mehessünk, ezáltal némi protekcióhoz jussunk, ami a vezetést illetné. Uff! Én beszéltem, és írtam, akinek füle van, hallja meg, akinek szeme van olvassa el!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Szeptember 15. - 13:26:08 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3115 Dátum: 2013. Szeptember 15. - 16:55:57 » |
|
Sziasztok Barátaim a Klubban! Teszek egy utolsó próbát, hogy összehozzam az ellustult társaságot. Szóval ajánlatom a következő: 1: kirándulós tali valahová október elején, például a Holdvilág árokba, vagy hasonló távolságra valahová, megbeszélés szerint. 2: szalonnasütős tali, nálunk a telken, beszélgetéssel, kis sétával az erdőben, esetleg előtte kisebb focizással egybekötve. 3: szentendrei BKV múzeum látogatása, vannak új dolgok kint, városnézéssel, fagyizással. 4: ha újra beindul a talizás, akkor lehet megint rendes évadzárót tartani nálunk, mint már oly sokszor, valamikor decemberben Ha felkeltettem érdeklődésetek, akkor várom kimerítő válaszotokat, hogy legyen-e újból tali, és mi legyen az, hol, mikor, stb.? Lelkesedés esetén, akár mindegyik programot megcsinálhatjuk. De szép is lenne... Baráti, reménykedő üdvözlettel: Gidy az optimista?
Más: most, 28.-án, szombaton lesz újra a Kőbányai Forgalmi Garázsban Nyílt Trolis Nap. Már évek óta jó néhányan szoktunk ezen részt venni, jó móka volt mindig. Lehet utazni a régi 72-es trolin, meg lehet nézni a műhelyt, van terepasztal, lehet áramszedőzni, minden fajta trolit megnézni, és ami a legérdekesebb, lehet vezetni 3 fajta trolibuszt, ZIU-t, Kiepe- Ikarust, és Ganz- Solarist. A vezetésre előjegyzéseket vesznek fel, aki szeretne vezetni, annak elég korán kéne jönni, hogy sor kerülhessen rá, mert mindig nagy az érdeklődés erre- érthetően. (Szlalom előre, majd egyenesen visszatolatás a kezdő ponthoz). Már jó páran kipróbáltuk, sőt még LadLac kislánya is. Akit érdekelne, nézzen utána a neten, esetleg jelentkezzen nálam is, hogy együtt mehessünk, ezáltal némi protekcióhoz jussunk, ami a vezetést illetné. Uff! Én beszéltem, és írtam, akinek füle van, hallja meg, akinek szeme van olvassa el!
Szerintem jövünk idén is. ÉS a Zuglói Vetreránnap nem lesz idén? Tavaly is jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
lacikiru
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3116 Dátum: 2013. Szeptember 16. - 20:35:07 » |
|
Minket nagyon érdekel egy ilyen de csak október 12-től jó nekünk.:-(
|
|
|
Naplózva
|
A biztonsági öv,egy opció ami megmentheti az életed. A Cascod lehet,egy opció hogy ne a nulláról kezd újra.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3117 Dátum: 2013. Szeptember 21. - 21:02:38 » |
|
Jövő hét szombaton ki jön troli napra? Meg nem erősített hírek szerint Apu nagypapai szerepkörben lesz jelen, azaz minimum kettő unkát is hoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #3118 Dátum: 2013. Szeptember 22. - 19:06:04 » |
|
Jövő hét szombaton ki jön troli napra? Meg nem erősített hírek szerint Apu nagypapai szerepkörben lesz jelen, azaz minimum kettő unkát is hoz. Mi jövünk Mincával trolit vezetni...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3119 Dátum: 2013. Szeptember 22. - 19:22:50 » |
|
Jövő hét szombaton ki jön troli napra? Meg nem erősített hírek szerint Apu nagypapai szerepkörben lesz jelen, azaz minimum kettő unkát is hoz. Mi jövünk Mincával trolit vezetni... A tudomány jelen állása szerint mi is jövünk Armanddal, de nem vezetünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|