WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2610 Dátum: 2012. Március 14. - 13:51:01 » |
|
köszi a felvilágosodást, sajnos nem vagyok elég művelt és tapasztalt, ezért sok településről pukim sincs merre van
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2611 Dátum: 2012. Március 14. - 13:56:57 » |
|
köszi a felvilágosodást, sajnos nem vagyok elég művelt és tapasztalt, ezért sok településről pukim sincs merre van De a google-t ismered?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2612 Dátum: 2012. Március 14. - 14:33:20 » |
|
köszi a felvilágosodást, sajnos nem vagyok elég művelt és tapasztalt, ezért sok településről pukim sincs merre van De a google-t ismered? igen, de nem vagyunk jóban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2613 Dátum: 2012. Március 15. - 09:12:36 » |
|
Nos, a jó társaság kedvéért, szombatra "szabadnapot" kértem, vagyis, mondtam, hogy akkorra ne keressenek, mert egy úri társasággal megyek kirándulni. Szóval jövök! Ez azt jelenti, hogy bízva Hawer ígéretében, ő elvinne- hozna, amit előre is köszönök. Azt, hogy hol, és mikor találkozunk ott lent, azt beszéljétek ki, én ebbe nem szólhatok bele. Én pedig adott időben az Etele térre megyek busszal, mint utas persze, és a sofőröm ott vesz majd fel- remélem, és oda is hoz vissza. Köszönöm felkínálását. Jó időt jósoltak, az is legyen. Szóval nagy örömmel csatlakozom. Hawer! A részleteket priviben, ha kialakul a lenti tali időpontja, hogy igazodni tudjunk hozzá, én alkalmazkodom természetesen.
Emberek! Próbáljunk minél többen eljönni erre a talira! Új tagokat is nagyon szívesen látunk, látnánk! Újabb lehetőség személyes ismerkedésre is. Természetesen, mint mindig, szeretettel várjuk a párotokat is, no meg az utánpótlásokat is, mint mindig! Gyertek, ha lehet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 15. - 09:23:10 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #2614 Dátum: 2012. Március 15. - 09:54:01 » |
|
Amit sikerült kiszűrnöm az eddigiekből a találkával kapcsolatban: - 17-én, szombaton - találkozási pont Kápolnásnyéken, az Agip kútnál - program majd kialakul... Amit viszont nem: - hány órakor... ? Ha a fentiek stimmelnek, ill. a (számomra) tisztázatlan kérdésre kapnék választ, esetleg én is (sajna egyedül, mert a család többi része kultúrálisan továbbképzi magát...) mennék. (A kétkerekűvel, de talán elnézitek nekem... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2615 Dátum: 2012. Március 15. - 10:25:26 » |
|
Amit sikerült kiszűrnöm az eddigiekből a találkával kapcsolatban: - 17-én, szombaton - találkozási pont Kápolnásnyéken, az Agip kútnál - program majd kialakul... Amit viszont nem: - hány órakor... ? Ha a fentiek stimmelnek, ill. a (számomra) tisztázatlan kérdésre kapnék választ, esetleg én is (sajna egyedül, mert a család többi része kultúrálisan továbbképzi magát...) mennék. (A kétkerekűvel, de talán elnézitek nekem... ) Kripic! Egye fene, gyere motorral, és jó lenne, ha tényleg jönnél, mert régen láttunk- hiányoztál a csapatból. Tündérkirálylány! Mi lenne, ha Te is csatlakoznál a csapathoz, és jönnél velünk? Biztos vagyok benne, hogy sokan örülnének Neked, és nemcsak én lennék boldog.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2616 Dátum: 2012. Március 15. - 11:21:50 » |
|
... Tündérkirálylány! Mi lenne, ha Te is csatlakoznál a csapathoz, és jönnél velünk? Biztos vagyok benne, hogy sokan örülnének Neked, és nemcsak én lennék boldog.
Ez biztos nem nekem szól... ÉS MÉG MINDIG NEM TUDOM, HOGY HÁNYKOR... ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2617 Dátum: 2012. Március 15. - 18:34:56 » |
|
MÉG MINDIG NEM TUDOM, HOGY HÁNYKOR... ? én sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2618 Dátum: 2012. Március 15. - 18:57:57 » |
|
MÉG MINDIG NEM TUDOM, HOGY HÁNYKOR... ? én sem Janiék fél2-2körülre mondták hogy Nyékre érnek.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2619 Dátum: 2012. Március 15. - 19:22:44 » |
|
MÉG MINDIG NEM TUDOM, HOGY HÁNYKOR... ? én sem Janiék fél2-2körülre mondták hogy Nyékre érnek. Akkor legyen fél2-2 között. Már ha a többieknek is megfelelő... (Így lesz időm egy kicsit gödröt ásni délelőtt... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2620 Dátum: 2012. Március 15. - 19:24:12 » |
|
MÉG MINDIG NEM TUDOM, HOGY HÁNYKOR... ? én sem Janiék fél2-2körülre mondták hogy Nyékre érnek. Na akkor a javaslatom, hogy Szombaton 13-13.30 között legyen a gyülekező a Kápolnásnyéki Agip kúton. Szerintem max 13.30-ra mindenki oda tud érni. Ui: Nekem jó a fél 2- 2 közötti is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 15. - 19:25:44 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2621 Dátum: 2012. Március 15. - 19:49:59 » |
|
Már csak azt lenne jó tudni, hol van a benzinkút. Ez lenne az?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2622 Dátum: 2012. Március 15. - 19:57:57 » |
|
Már csak azt lenne jó tudni, hol van a benzinkút. Ez lenne az?Ez, ha megyünk Velence felé a bal oldalon van.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2623 Dátum: 2012. Március 15. - 19:59:37 » |
|
Már csak azt lenne jó tudni, hol van a benzinkút. Ez lenne az?Korszakalkotó javaslatom : 1/4 2 - 3/4 2 között a Kápolnásnyéki Agip kútnál
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 15. - 20:04:42 írta kripic »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2624 Dátum: 2012. Március 15. - 20:02:54 » |
|
Ne kavarj be. Én nem ezt a helyet linkeltem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|