ladlac
|
|
« Hozzászólás #2595 Dátum: 2012. Március 10. - 12:31:05 » |
|
Jövőhét szombatra szervezhetnénk valamit. De csak valami lájtosat, pici gyerekkel nincs kedvem hegyet mászni. Pákozd jónak tűnik. Vagy Ady liget egy kis szalonsütéssel. Nekem az utóbbi tetszik, önös érdekből, mert nem lesz autóm, Csabáék elutaznak, viszont Ady liget, és a telek elérhető akár BKV-val is, vagy valaki (?!) elvisz. Csak akkor nem jó, ha munkát kapok, de azt előtte tudni fogom persze. Kíváncsi vagyok, hogy más csatlakozna-e? Mozduljunk ki a természetbe végre, ne tespedjünk tovább! Nekem mindkét hely elfogadható, ha ráérek, de Pákozd mellett szólna, hogy ott még nem volt együtt a csapat egyszer megérné kipróbálni. Nekünk is jó a jövő hét szombat de csak ide a pici miatt. Érdeklődnék hogy lesz-e a Pákozdi taliból valami,hogy tervezünk szombatra? Reméljük: IGEN!!! Mi is beszállunk a buliba, hozzuk a Klubkutyát is!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2596 Dátum: 2012. Március 10. - 18:49:49 » |
|
Jövőhét szombatra szervezhetnénk valamit. De csak valami lájtosat, pici gyerekkel nincs kedvem hegyet mászni. Pákozd jónak tűnik. Vagy Ady liget egy kis szalonsütéssel. Nekem az utóbbi tetszik, önös érdekből, mert nem lesz autóm, Csabáék elutaznak, viszont Ady liget, és a telek elérhető akár BKV-val is, vagy valaki (?!) elvisz. Csak akkor nem jó, ha munkát kapok, de azt előtte tudni fogom persze. Kíváncsi vagyok, hogy más csatlakozna-e? Mozduljunk ki a természetbe végre, ne tespedjünk tovább! Nekem mindkét hely elfogadható, ha ráérek, de Pákozd mellett szólna, hogy ott még nem volt együtt a csapat egyszer megérné kipróbálni. Nekünk is jó a jövő hét szombat de csak ide a pici miatt. Érdeklődnék hogy lesz-e a Pákozdi taliból valami,hogy tervezünk szombatra? Reméljük: IGEN!!! Mi is beszállunk a buliba, hozzuk a Klubkutyát is!!! Szerintem én is megyek a lányommal, a nejem dolgozik sajnos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 10. - 18:52:09 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2597 Dátum: 2012. Március 10. - 19:52:47 » |
|
mennyi eddig a jelentkező?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2598 Dátum: 2012. Március 10. - 20:04:06 » |
|
mennyi eddig a jelentkező? Ladlac+család+kutya Hawer+lánya Kami+család eddig akik "biztosra" mondták még talán Jani+család,és ha valaki hozza viszi akkor Gidy apu.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2599 Dátum: 2012. Március 10. - 20:16:44 » |
|
mennyi eddig a jelentkező? Ladlac+család+kutya Hawer+lánya Kami+család eddig akik "biztosra" mondták még talán Jani+család,és ha valaki hozza viszi akkor Gidy apu. Lesz biztos aki Gidyt is elhozza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2600 Dátum: 2012. Március 10. - 20:26:18 » |
|
Én még nem ígérek semmit mert békés megyében leszünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2601 Dátum: 2012. Március 10. - 21:55:23 » |
|
mennyi eddig a jelentkező? Ladlac+család+kutya Hawer+lánya Kami+család eddig akik "biztosra" mondták még talán Jani+család,és ha valaki hozza viszi akkor Gidy apu. Mi megyünk. Viszont asszony most mondta, hogy csak ebéd után. Ami azt jelenti fél1-1-kor indulnánk itthonról.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2602 Dátum: 2012. Március 13. - 09:52:26 » |
|
ott Pákozdon mit csinálnánk? van ott hegy vagy tó vagy valami :?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2603 Dátum: 2012. Március 13. - 10:22:09 » |
|
Sétálunk. Velencei tó megfelelő? Hegy nincs csak domb.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2604 Dátum: 2012. Március 13. - 12:06:55 » |
|
Sétálunk. Velencei tó megfelelő? Hegy nincs csak domb. Meg ahogy Kami már belinkelte el lehet tölteni ott pár órát: http://www.pakozd.hu/content/menu_198/index.php?page=menu_193
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2605 Dátum: 2012. Március 13. - 20:02:22 » |
|
Mikor és hol lesz a találkozási pont? Döntsenek a "pestiek"
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2606 Dátum: 2012. Március 13. - 20:05:19 » |
|
Mint írtam, mi valószínűleg csak fél 2-2 kor leszünk ott. Múzeum, templom meg hasonlók nem érdekelnek. Csak a szabadban akarunk sétálni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2607 Dátum: 2012. Március 13. - 20:12:46 » |
|
Mikor és hol lesz a találkozási pont? Döntsenek a "pestiek" Nekem mind1, te vagy helybeli mondj egy jó talihelyet. Meg végül is mennyien leszünk ki mikortól ér rá, Janit már tudjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2608 Dátum: 2012. Március 13. - 21:05:05 » |
|
Mikor és hol lesz a találkozási pont? Döntsenek a "pestiek" Nekem mind1, te vagy helybeli mondj egy jó talihelyet. Meg végül is mennyien leszünk ki mikortól ér rá, Janit már tudjuk. Az Ingó kövek egy természeti jelenség,az Arborétum területén van erdei séta,egy tó,nagy játszó tér kicsiknek nagyoknak,kiállítás halászatról,kitömőt állatokkal,kilátó,a Katonai Emlék parkban található 1tank,lövész árok. Ezeken kívül van még friss levegő,jó társaság. Szerintem a találkozási pontnak megfelel a Kápolnásnyéki Agip benzin kút a 70 fő út mellet.Az időpont viszont tényleg rajtatok múlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2609 Dátum: 2012. Március 13. - 21:34:05 » |
|
Mikor és hol lesz a találkozási pont? Döntsenek a "pestiek" Nekem mind1, te vagy helybeli mondj egy jó talihelyet. Meg végül is mennyien leszünk ki mikortól ér rá, Janit már tudjuk. Az Ingó kövek egy természeti jelenség,az Arborétum területén van erdei séta,egy tó,nagy játszó tér kicsiknek nagyoknak,kiállítás halászatról,kitömőt állatokkal,kilátó,a Katonai Emlék parkban található 1tank,lövész árok. Ezeken kívül van még friss levegő,jó társaság. Szerintem a találkozási pontnak megfelel a Kápolnásnyéki Agip benzin kút a 70 fő út mellet.Az időpont viszont tényleg rajtatok múlik. Nekünk a talipont és a program is megfelelő, mi sem mennénk múzeumba ha a szabadba is lehet menni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 13. - 21:37:11 írta hawer »
|
Naplózva
|
|
|
|
|