ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2475 Dátum: 2011. November 08. - 09:08:32 » |
|
Cartársak! Mit szólnátok most 12.-én, szombaton egy szép őszi erdei sétálós talihoz? Ha van rá jelentkező, akkor jöhetnek az ajánlatok is. Én az Ady ligetit tudom újra ajánlani, ahol van erdei sétára is, no meg van klassz játszótér a gyerekeknek, és persze még focizási lehetőség is. Ha pedig a majdnem 40 éves Hawer komolyan gondolta, főzhet nekünk bográcsos ebédet a telken. Nos új arcok, itt a lehetőség ismerkedni, talizni. De jöhetnek más ötletek is, legyen úgy, ahogy a többség kívánja. Ezt tudom ajánlani a klubtagoknak, és családjuknak.
Van már jelentkező? Mi mennénk jó, de max. 2 órát tudunk ott lenni. Szóval jó lenne tudni mikor lesz kész a kaja, hogy időben érkezünk. Eddig Jani Te, Hawer, Zoltán, Weres, és mi lennénk, akik hajlandóak kimozdulni otthonról. Ez esetben nem lesz bográcsozás, legfeljebb virslit főzünk. az hamar elkészül...De még csak kedd van. De megemlítem, hogy mi busszal, vagy potyautasként mennénk ki, mert nem lesz autóm. De ez nem gond, ingyen utazunk mindketten.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 09. - 12:51:40 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2476 Dátum: 2011. November 08. - 09:27:25 » |
|
Cartársak! Mit szólnátok most 12.-én, szombaton egy szép őszi erdei sétálós talihoz? Ha van rá jelentkező, akkor jöhetnek az ajánlatok is. Én az Ady ligetit tudom újra ajánlani, ahol van erdei sétára is, no meg van klassz játszótér a gyerekeknek, és persze még focizási lehetőség is. Ha pedig a majdnem 40 éves Hawer komolyan gondolta, főzhet nekünk bográcsos ebédet a telken. Nos új arcok, itt a lehetőség ismerkedni, talizni. De jöhetnek más ötletek is, legyen úgy, ahogy a többség kívánja. Ezt tudom ajánlani a klubtagoknak, és családjuknak.
Van már jelentkező? Mi mennénk jó, de max. 2 órát tudunk ott lenni. Szóval jó lenne tudni mikor lesz kész a kaja, hogy időben érkezünk. Eddig Te, Hawer, és mi lennénk, akik hajlandóak kimozdulni otthonról. Ez esetben nem lesz bográcsozás, legfeljebb virslit főzünk. az hamar elkészül...De még csak kedd van. De megemlítem, hogy mi busszal, vagy potyautasként mennénk ki, mert nem lesz autóm. De ez nem gond, ingyen utazunk mindketten. Én nem tudom, jövök-e.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2477 Dátum: 2011. November 08. - 10:34:23 » |
|
Ez eddig elég kevés jelentkező, esetleg egy jó szalonnasütést is bedobhatnánk (bogrács helyett) hátha arra több lenne a jelentkező mint a virslire.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2478 Dátum: 2011. November 08. - 10:46:45 » |
|
Ez eddig elég kevés jelentkező, esetleg egy jó szalonnasütést is bedobhatnánk (bogrács helyett) hátha arra több lenne a jelentkező mint a virslire. Mindegy, csak legyen valami, hogy ne haljunk éhen, és persze kimenjünk a szabadba. De úgy látom, hogy lusta a nép, de sebaj, levegőzni lehet kisebb létszámnál is. De hátha lesz még valaki, aki bedobja magát. Hol vannak a régi jó "Kemény Mag" tagok? Nyilván elpuhultak a nyavalyások. Cartársak! Ébresztő!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2479 Dátum: 2011. November 08. - 10:51:01 » |
|
sztem én is tudok menni a Szerikével együtt
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2480 Dátum: 2011. November 08. - 10:54:28 » |
|
sztem én is tudok menni a Szerikével együtt Az nagyon jó, mert akkor ha oly kedves volnál, kivihetnél minket is. Akkor azért már alakul a dolog! A részleteket majd pénteken rögzítjük. (Hol, mikor, mit, stb.?) Amúgy meg Szerike másik néven Nóra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2481 Dátum: 2011. November 08. - 10:56:43 » |
|
sztem én is tudok menni a Szerikével együtt Az nagyon jó, mert akkor ha oly kedves volnál, kivihetnél minket is. Akkor azért már alakul a dolog! A részleteket majd pénteken rögzítjük. (Hol, mikor, mit, stb.?) Amúgy meg Szerike másik néven Nóra? igen, ő az
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
|
« Hozzászólás #2482 Dátum: 2011. November 08. - 11:44:37 » |
|
Én is ráérek, ha összeáll valami megyek (vagy egyedül vagy ketten feleségemmel, ő még nem biztos).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2483 Dátum: 2011. November 08. - 12:19:21 » |
|
Én is ráérek, ha összeáll valami megyek (vagy egyedül vagy ketten feleségemmel, ő még nem biztos).
Gyertek! Pénteken délután itt lesz a végső dolog, hogy mikor, hol, stb, majd nézzetek be, hogy tudjatok jönni. Ez persze másokra is vonatkozik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2484 Dátum: 2011. November 08. - 18:25:57 » |
|
Gyertek! Pénteken délután itt lesz a végső dolog, hogy mikor, hol, stb, majd nézzetek be, hogy tudjatok jönni. Ez persze másokra is vonatkozik! Sajnos most nem tudunk menni (vendégek jönnek hozzánk)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
|
« Hozzászólás #2485 Dátum: 2011. November 11. - 07:42:00 » |
|
Közbeszólt a melóhely, be kell jönnöm szombaton. Sorry...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2486 Dátum: 2011. November 11. - 08:49:39 » |
|
Nemtudom mennyien lennénk a holnapi talin, de nem tolongunk, esetleg el lehetne menni Siófokra ahol Pálinka és Mártonnapi liba fesztívál lesz, ha összetömörülnénk mínél kevesebb autóba még a költségek is vállalhatóak lennének. Ez csak egy ötlet volt, hátha erre többen mozdulnának.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2487 Dátum: 2011. November 11. - 09:02:16 » |
|
Nemtudom mennyien lennénk a holnapi talin, de nem tolongunk, esetleg el lehetne menni Siófokra ahol Pálinka és Mártonnapi liba fesztívál lesz, ha összetömörülnénk mínél kevesebb autóba még a költségek is vállalhatóak lennének. Ez csak egy ötlet volt, hátha erre többen mozdulnának. Ha mozdulnának, már jelentkeztek volna, de újabbak nem lettek- sajnos. Akkor marad két lehetőség, vagy maradunk a telkes talinál, és ott találkozunk 10 órától, vagy lehet Siófok is, ha tolonganának, de akkor én inkább dolgoznék, mert volna rá lehetőség, és amúgy is egyedül lennék. A harmadik, amit nem szeretnék, hogy ne legyen semmi sem, de ez kudarc lenne újfent. Weres Úr! Akkor számíthatok arra, hogy legkésőbb negyed 10-re értem jössz? Mert illene nekem elsőre odaérni, hogy ne várakoztassam a többieket. Szalonna, hagyma, kenyér, esetleg virsli, mustár kellene. Aki tud hozzon, ha nem akkor veszünk ott a CBA-ban. Az eddigi csapat: Weresék, Janiék, Hawerék, Zoltán(-ék?), Kathyék (?), és jómagam. Más esetleg? Csak tessék- tessék, lehet jönni! Most fél egyig elérhető vagyok itthon, délután buszozom a 173E-n, akkor ne hívjatok, de este még benézek ide, és válaszolok, ha kell valamire, itt, vagy priviben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 11. - 09:05:28 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2488 Dátum: 2011. November 11. - 13:07:16 » |
|
Nemtudom mennyien lennénk a holnapi talin, de nem tolongunk, esetleg el lehetne menni Siófokra ahol Pálinka és Mártonnapi liba fesztívál lesz, ha összetömörülnénk mínél kevesebb autóba még a költségek is vállalhatóak lennének. Ez csak egy ötlet volt, hátha erre többen mozdulnának. Ha mozdulnának, már jelentkeztek volna, de újabbak nem lettek- sajnos. Akkor marad két lehetőség, vagy maradunk a telkes talinál, és ott találkozunk 10 órától, vagy lehet Siófok is, ha tolonganának, de akkor én inkább dolgoznék, mert volna rá lehetőség, és amúgy is egyedül lennék. A harmadik, amit nem szeretnék, hogy ne legyen semmi sem, de ez kudarc lenne újfent. Weres Úr! Akkor számíthatok arra, hogy legkésőbb negyed 10-re értem jössz? Mert illene nekem elsőre odaérni, hogy ne várakoztassam a többieket. Szalonna, hagyma, kenyér, esetleg virsli, mustár kellene. Aki tud hozzon, ha nem akkor veszünk ott a CBA-ban. Az eddigi csapat: Weresék, Janiék, Hawerék, Zoltán(-ék?), Kathyék (?), és jómagam. Más esetleg? Csak tessék- tessék, lehet jönni! Most fél egyig elérhető vagyok itthon, délután buszozom a 173E-n, akkor ne hívjatok, de este még benézek ide, és válaszolok, ha kell valamire, itt, vagy priviben. Egyetlen komoly akadálya van, hogy jöjjek: nem tudok cipőt húzni a jobb lábamra, papucsban meg felfáznék. A többi jelentéktelen apróság (mankózom, valakinek értem kellene jönni, stb.).
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
|