ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2460 Dátum: 2011. Október 26. - 08:27:05 » |
|
Mondjuk egy vasárnap délutáni könnyű kis sétára nálam is nagyobb az esély - ha a család elenged. Stocz! Gyere a családdal! Amúgy meg nem nagyon kaptam reagálást az évadzáróra írt mondókámra. Vagy hagyjuk azt is a csudába? (Nem is oly rég lepötyögtem, olvassátok!) 2456. hsz., ha keresné valaki...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2461 Dátum: 2011. Október 26. - 08:30:46 » |
|
Mondjuk egy vasárnap délutáni könnyű kis sétára nálam is nagyobb az esély - ha a család elenged. Stocz! Gyere a családdal! Amúgy meg nem nagyon kaptam reagálást az évadzáróra írt mondókámra. Vagy hagyjuk azt is a csudába? (Nem is oly rég lepötyögtem, olvassátok!) 2456. hsz., ha keresné valaki... Persze, hogy nem reagált senki, mivel utána le lett állítva az oldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2462 Dátum: 2011. Október 26. - 09:43:38 » |
|
Mondjuk egy vasárnap délutáni könnyű kis sétára nálam is nagyobb az esély - ha a család elenged. Stocz! Gyere a családdal! Amúgy meg nem nagyon kaptam reagálást az évadzáróra írt mondókámra. Vagy hagyjuk azt is a csudába? (Nem is oly rég lepötyögtem, olvassátok!) 2456. hsz., ha keresné valaki... Persze, hogy nem reagált senki, mivel utána le lett állítva az oldal. Évadzáró szerintem e megszokott módon legyen Gidyéknél, valahogy úgy, mint tavaly és azelőtt, ha lehet esetleg kicsit kevesebb hóval, mint eddig megszoktuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Október 26. - 18:55:53 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2463 Dátum: 2011. Október 29. - 11:56:13 » |
|
Feladtam! Már csak a régi talis képeket nézem nosztalgiázva a galériában. Sajnálom, hogy nem jön össze az akarat, pedig jók voltak azok a talik mindig is. Én törtem magam, de belátom, hiába. Visszavonultam. Ha majd újra lelkes lesz a csapat, akkor én is újra kezdem- ígérem, de nem erőltetem, most várom, hogy felébredjetek. Hamar itt az év vége is...Sajnálom az érdeklődés hiányát, de ellene nem tudok mit tenni- sajnos. Nem vagy Te olyan feladós! Nem úgy ismerlek. Ha szerveztek valamit, igérem elmegyek.( már ha persze kapok meghívót ) Akkor vegyem úgy, hogy legyen majd idén is évadzáró hasonlóan, mint az elmúlt években? Parkolással a rendelőben? Babgulyással az ebédlőben? Esetleg fagy, és hóesés nélkül? Weres-féle palacsintával? Baráti beszélgetéssel? Jó volna? Előjönnének az elveszett "Kemény Mag" tagok is? (MNT, Kripic, Meatloaf, Stocz, Akidobos, CDX,tovább is van, mondjam még?) Küldjek személyes meghívókat? Nos, ha valóban van rá igény, megbeszélhetem a FŐNÖKÖMMEL- Ilussal, de akkor segítséget, és beszállást kell kérnem tőletek. Így rendben volna? De! Mi lenne, ha azért előtte azért csak csinálnánk egy kirándulós talit, esetleg játszóterest, focizással, mire volna többségi óhaj? Így jobban hajlanék a már lassan hagyományos évadzáróra. Feladjam? Vissza is vonhatnám? Mi legyen emberek? Az évadzáró 5letét támogatom maximálisan.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2464 Dátum: 2011. Október 31. - 15:01:49 » |
|
Mondjuk egy vasárnap délutáni könnyű kis sétára nálam is nagyobb az esély - ha a család elenged. Stocz! Gyere a családdal! Amúgy meg nem nagyon kaptam reagálást az évadzáróra írt mondókámra. Vagy hagyjuk azt is a csudába? (Nem is oly rég lepötyögtem, olvassátok!) 2456. hsz., ha keresné valaki... Persze, hogy nem reagált senki, mivel utána le lett állítva az oldal. Akkor fuvar rendel, drága druszám. Évadzáró szerintem e megszokott módon legyen Gidyéknél, valahogy úgy, mint tavaly és azelőtt, ha lehet esetleg kicsit kevesebb hóval, mint eddig megszoktuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 04. - 11:11:48 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
gkrisz78
Friss hús
Nem elérhető
1.6 SW
|
|
« Hozzászólás #2465 Dátum: 2011. November 05. - 12:03:27 » |
|
Szívesen részt vennék az évadzáró találkozón. Ha már véglegesítődött a helyszín, időpont, szóljatok.
Krisz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2466 Dátum: 2011. November 06. - 13:19:23 » |
|
Cartársak! Mit szólnátok most 12.-én, szombaton egy szép őszi erdei sétálós talihoz? Ha van rá jelentkező, akkor jöhetnek az ajánlatok is. Én az Ady ligetit tudom újra ajánlani, ahol van erdei sétára is, no meg van klassz játszótér a gyerekeknek, és persze még focizási lehetőség is. Ha pedig a majdnem 40 éves Hawer komolyan gondolta, főzhet nekünk bográcsos ebédet a telken. Nos új arcok, itt a lehetőség ismerkedni, talizni. De jöhetnek más ötletek is, legyen úgy, ahogy a többség kívánja. Ezt tudom ajánlani a klubtagoknak, és családjuknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 06. - 19:01:57 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2467 Dátum: 2011. November 06. - 13:41:01 » |
|
Cartársak! Mit szólnátok most 12.-én, szombaton egy szép őszi erdei sétálós talihoz? Ha van rá jelentkező, akkor jöhetnek az ajánlatok is. Én az Ady ligetit tudom újra ajánlani, ahol van erdei sétára is, no meg van klassz játszótér a gyerekeknek, és persze még focizási lehetőség is. Ha pedig a majdnem 40 éves Hawer komolyan gondolta, főzhet nekünk bográcsos ebédet a telken. Nos új arcok, itt a lehetőség ismerkedni, talizni. De jöhetnek más ötletek is, egyen úgy, ahogy a többség kívánja. Ezt tudom ajánlani a klubtagoknak, és családjuknak.
És aki nem tud sétálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2468 Dátum: 2011. November 06. - 14:26:40 » |
|
Cartársak! Mit szólnátok most 12.-én, szombaton egy szép őszi erdei sétálós talihoz? Ha van rá jelentkező, akkor jöhetnek az ajánlatok is. Én az Ady ligetit tudom újra ajánlani, ahol van erdei sétára is, no meg van klassz játszótér a gyerekeknek, és persze még focizási lehetőség is. Ha pedig a majdnem 40 éves Hawer komolyan gondolta, főzhet nekünk bográcsos ebédet a telken. Nos új arcok, itt a lehetőség ismerkedni, talizni. De jöhetnek más ötletek is, egyen úgy, ahogy a többség kívánja. Ezt tudom ajánlani a klubtagoknak, és családjuknak.
És aki nem tud sétálni? ...csónakkal?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2469 Dátum: 2011. November 06. - 14:44:00 » |
|
És aki nem tud sétálni? ...csónakkal? REpülhetek is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2470 Dátum: 2011. November 06. - 17:36:50 » |
|
És aki nem tud sétálni? Az séta helyett is focizni fog!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2471 Dátum: 2011. November 06. - 18:55:42 » |
|
Én mindkét lehetőségben benne vagyok, de ha főzünk akkor jöjjünk össze jópáran mert csak a 22 literes bográcsom van itthon nehogymár csak félig főzzük.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2472 Dátum: 2011. November 06. - 19:24:41 » |
|
Én mindkét lehetőségben benne vagyok, de ha főzünk akkor jöjjünk össze jópáran mert csak a 22 literes bográcsom van itthon nehogymár csak félig főzzük. Nekem van kissebb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2473 Dátum: 2011. November 06. - 19:31:29 » |
|
Én mindkét lehetőségben benne vagyok, de ha főzünk akkor jöjjünk össze jópáran mert csak a 22 literes bográcsom van itthon nehogymár csak félig főzzük. Nekem van kissebb is. Kisebb nekem is van csak az a telken van, de akkor megvan a szakács.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2474 Dátum: 2011. November 07. - 21:06:47 » |
|
Cartársak! Mit szólnátok most 12.-én, szombaton egy szép őszi erdei sétálós talihoz? Ha van rá jelentkező, akkor jöhetnek az ajánlatok is. Én az Ady ligetit tudom újra ajánlani, ahol van erdei sétára is, no meg van klassz játszótér a gyerekeknek, és persze még focizási lehetőség is. Ha pedig a majdnem 40 éves Hawer komolyan gondolta, főzhet nekünk bográcsos ebédet a telken. Nos új arcok, itt a lehetőség ismerkedni, talizni. De jöhetnek más ötletek is, legyen úgy, ahogy a többség kívánja. Ezt tudom ajánlani a klubtagoknak, és családjuknak.
Van már jelentkező? Mi mennénk jó, de max. 2 órát tudunk ott lenni. Szóval jó lenne tudni mikor lesz kész a kaja, hogy időben érkezünk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|