ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2325 Dátum: 2011. Május 28. - 07:03:49 » |
|
Jó reggelt talizok! Szép időnk van 7 ágra süt a Nap, így inkább izzadni fogunk, mint fázni, szóval senki se keressen kibúvót, és szedelőzködjön, és hamarosan induljon! Akkor az első csapat a Coránál, majd jön a pomázi barát, majd a vörösváriak, és végül az ifjú vizsgázott tanár bácsi. Én édes kettesben jövök egy menyasszonnyal...
Na most indulunk, Weres, Hawer Ti is szeddjétek össze magatokat, Kripic, priviben is hívtalak, ha jössz, megvárunk. Telcsi nálam lesz. Jó utat mindenkinek, hajrá Lacettisek! Uff!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 28. - 07:32:04 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2326 Dátum: 2011. Május 28. - 12:59:30 » |
|
Mi már haza is értünk. 12-ig maradtunk, addig jó időnk volt. Mikor elindultam haza, akkor kezdet szakadni az eső. Összesen 2db képet csináltam azokat felraktam a galériába.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2327 Dátum: 2011. Május 28. - 14:31:19 » |
|
Hello Talisok! Mi is rendben megérkeztünk. Nem volt szuper az időnk, mégis sétáltunk egy jót, beszélgettünk, ismerkedtünk, jót ebédeltünk. Én jól éreztem magam veletek, köszönöm, hogy eljöttetek, Atheenak plusz még a kakaós csigákat is. Bízom benne, hogy hamarosan folytatjuk, és végre megcsináljuk a pomázi Holdvilág árkos túrát is. Ez már jó régi adósságunk, igaz Meatloaf?! Jó érzés volt a hegyi vakvezetést követően újra látni, és úgy menni haza, majd a végén persze újra esett, de sebaj, nem ázik be a Lacetti. Guszesz! Ha az előzésnél megijesztettelek esetleg, akkor bocsi, ha nem, akkor jó volt így, ha tudod mire gondoltam. Jani már feltette, a többiek is tegyék ezt a képekkel, kérem, és kérjük. Végezetül a létszámot megpróbálom leírni, ha kifelejtenék valakit, akkor bocs, utólag hozzáírom, ahogy eszembe (?) jut, vagy szóltok. Szóval: Janiék, Zoltán, Hawerék, Leonel, Tomy, Weres, Athee, Captain, Guszeszék, Meatloafék, Diablo, és LadiGidyék, vagyis mi. Örülök, hogy ennyien összejöttünk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #2328 Dátum: 2011. Május 28. - 14:42:21 » |
|
Sziasztok! Én is haza értem! Nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy megismertem - akit még eddig nem ismertem. Köszönöm, hogy ilyen kellemes napot tölthettem ebben a jó kis társaságban!!! Zsolti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2329 Dátum: 2011. Május 28. - 14:47:13 » |
|
Én is megvagyok! Örülök, hogy megismerhettem a nekem még új tagokat, a régiekkel pedig jó volt újra találkozni. Külön köszönet leonelnek a pollenszűrőért! (legalább nem kell pestre mennem érte... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2330 Dátum: 2011. Május 28. - 15:07:59 » |
|
Ha mindenki örül, örülök én is Izgi volt hazafelé a ködben rallizni lefelé , voltak érdekes kanyarok Reggel még azt sem tudtam, hogy elinduljak-e, mert 8kor ébredtem. Végülis odaértem a korához negyed 10re, az a séta pont elég volt, az ebéd is delisüsz volt A hideg meglepett, pedig norvég gyerek vagyok, de túléltük. Kata drága még a napon is fázott , de ő is életben van még-már-lesz . ui: Leonel, mögötted haladva némely fordulatszámtartományokban-gázadásra büdi füst jött a kipuffodból. ennek lehet köze a problémádhoz vagy lehet gázzal jársz?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
leonel
|
|
« Hozzászólás #2331 Dátum: 2011. Május 28. - 15:12:45 » |
|
Ha mindenki örül, örülök én is Izgi volt hazafelé a ködben rallizni lefelé , voltak érdekes kanyarok Reggel még azt sem tudtam, hogy elinduljak-e, mert 8kor ébredtem. Végülis odaértem a korához negyed 10re, az a séta pont elég volt, az ebéd is delisüsz volt A hideg meglepett, pedig norvég gyerek vagyok, de túléltük. Kata drága még a napon is fázott , de ő is életben van még-már-lesz . ui: Leonel, mögötted haladva némely fordulatszámtartományokban-gázadásra büdi füst jött a kipuffodból. ennek lehet köze a problémádhoz vagy lehet gázzal jársz? Bármi lehet. Amúgy katalizátor OFF etanol ON.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2332 Dátum: 2011. Május 28. - 15:19:43 » |
|
Amúgy katalizátor OFF etanol ON. aha, szóval te is alkoholista vagy imádom hideg motornál a beindítás után az illatát a kipuffnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2333 Dátum: 2011. Május 28. - 15:29:00 » |
|
Lacettis Cartártsak! Jó kis találkozó volt, köszönöm a lehetőséget. Új arcokat ismerhettem meg, ez örömmel tölt el. Nem különben az, hogy "régi" ismerősök is voltak. Bár az idő nem kifejezetten kirándulós volt, azért jól esett a kis erdei séta (na, meg az eső is ). Jókat beszélgettünk, finomat ettünk. Külön köszi az "indukciós tekercset", szuper volt. Haza sikerült érni szerencsésen. Gidi Apu, azt hiszem nekem kell bocsánatot kérnem, én volta a sietős a hazafelé vezető úton, de megoldottuk! Köszi a segítséget. Kellemes kikapcsolódás volt, jól esett! Tomy61
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2334 Dátum: 2011. Május 28. - 15:29:38 » |
|
Amúgy katalizátor OFF etanol ON. aha, szóval te is alkoholista vagy imádom hideg motornál a beindítás után az illatát a kipuffnak Szipuzol, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2335 Dátum: 2011. Május 28. - 15:31:23 » |
|
Hello Talisok! Mi is rendben megérkeztünk. Nem volt szuper az időnk, mégis sétáltunk egy jót, beszélgettünk, ismerkedtünk, jót ebédeltünk. Én jól éreztem magam veletek, köszönöm, hogy eljöttetek, Atheenak plusz még a kakaós csigákat is. Bízom benne, hogy hamarosan folytatjuk, és végre megcsináljuk a pomázi Holdvilág árkos túrát is. Ez már jó régi adósságunk, igaz Meatloaf?! Jó érzés volt a hegyi vakvezetést követően újra látni, és úgy menni haza, majd a végén persze újra esett, de sebaj, nem ázik be a Lacetti. Guszesz! Ha az előzésnél megijesztettelek esetleg, akkor bocsi, ha nem, akkor jó volt így, ha tudod mire gondoltam. Jani már feltette, a többiek is tegyék ezt a képekkel, kérem, és kérjük. Végezetül a létszámot megpróbálom leírni, ha kifelejtenék valakit, akkor bocs, utólag hozzáírom, ahogy eszembe (?) jut, vagy szóltok. Szóval: Janiék, Zoltán, Hawerék, Leonel, Tomy, Weres, Athee, Captain, Guszeszék, Meatloafék, Diablo, és LadiGidyék, vagyis mi. Örülök, hogy ennyien összejöttünk.
Örvendek hogy jól sikerült a mai Találka, az egyik szemem a masik meg , sajnálom hogy az idő bele ronditott, na meg a hiányzást is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2336 Dátum: 2011. Május 28. - 15:37:46 » |
|
Amúgy katalizátor OFF etanol ON. aha, szóval te is alkoholista vagy imádom hideg motornál a beindítás után az illatát a kipuffnak Szipuzol, mi? gyermekkorom óta benzingőz-gumiszag-fékpor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2337 Dátum: 2011. Május 28. - 15:43:45 » |
|
Jó volt végre találkozni.Bár ez a túra a fél fogunkra volt csak elég .Sztem hamarosan szervezhetnénk azt a Holdvilág árkot.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2338 Dátum: 2011. Május 28. - 15:55:33 » |
|
Jelentem mi is sikeresen megérkeztünk. Nagyon jól éreztük magunkat, finomat ebédeltünk és örülünk ,hogy megismerhettük ezt a jó kis csapatot személyesen is! A következő talin is biztosan ott leszünk!!! Leonel köszönet a szűrőkért és a gyertyákért! Gidy megelőztél minket? Mikor? Nem láttunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2339 Dátum: 2011. Május 28. - 15:55:43 » |
|
Meatloaf: "Jó volt végre találkozni.Bár ez a túra a fél fogunkra volt csak elég Vigyorog.Sztem hamarosan szervezhetnénk azt a Holdvilág árkot." Ez így igaz. Remélem hamarosan meggyógyulsz, és akkor mehetünk a régi tervünk szerint a Holdvilág árokba. De akkor, hogy ne fázz meg, és ne legyen rossz idő, hozz melegebb cuccot, vagy szólj a párodnak, hogy ő pakoljon be. Jobbulást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|