Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #2235 Dátum: 2011. Május 11. - 18:54:40 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 11. - 18:57:10 írta Dani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2236 Dátum: 2011. Május 11. - 19:52:32 » |
|
Nekem beteg is volt az autó,vagyis még mindig az+nagy kerekek. Ha lessz videó rólunk azon fog látszódni egyszerűen erőtlen.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2237 Dátum: 2011. Május 11. - 22:09:23 » |
|
Vigyázz Dani, jövőre is ott leszek!! Nem azért nyertél egyet, de nem akarlak keseríteni! Az enyémben még több a Daewoo, mint az Opel! Meg szigorúan vettem a bejáratást is! Meg együtt dobog a szívünk! Tehát ne erőlködj! Nem is beszélve, hogy Ő is nehezebb a Tiédnél, én meg 130 vagyok! Ja! 3 és fél éves légszűrőm van, meg 2 éves olajam! De azért nem Szuper, csak szeretem! Nagyon!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 11. - 22:13:26 írta peti74 »
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2238 Dátum: 2011. Május 11. - 22:12:44 » |
|
Nekem beteg is volt az autó,vagyis még mindig az+nagy kerekek. Ha lessz videó rólunk azon fog látszódni egyszerűen erőtlen. Krisz! Nekem nem úgy tűnt! Mitől lenne erőtlen???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 11. - 22:15:04 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2239 Dátum: 2011. Május 12. - 05:40:44 » |
|
Nekem beteg is volt az autó,vagyis még mindig az+nagy kerekek. Ha lessz videó rólunk azon fog látszódni egyszerűen erőtlen. Krisz! Nekem nem úgy tűnt! Mitől lenne erőtlen??? Nem tudom az okát.Vagy dugulás vagy lamdaszonda gond van,ami igazából a hazafelé uton volt érezhető.Padlón a max sebesség 132km/h volt nagyrészt,de volt mikor magához tért.Volt olyan is 3x vagy 4x hiába akartam tartani a sebességet nem volt hajlandó menni csak lassult.Jövőre ha minden jól megy ez az autó már a király kategóriában fog indulni,az az 2.0-ás vectra moci (150LE) a terv hivatalosan nagyi666 példája nyomán.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2240 Dátum: 2011. Május 12. - 11:09:42 » |
|
Vigyázz Dani, jövőre is ott leszek!! Nem azért nyertél egyet, de nem akarlak keseríteni! Az enyémben még több a Daewoo, mint az Opel! Meg szigorúan vettem a bejáratást is! Meg együtt dobog a szívünk! Tehát ne erőlködj! Nem is beszélve, hogy Ő is nehezebb a Tiédnél, én meg 130 vagyok! Ja! 3 és fél éves légszűrőm van, meg 2 éves olajam! De azért nem Szuper, csak szeretem! Nagyon! Viccelődve írtam, semmi sértést nem szándékoztam, remélem nem értetted félre, mert a szupert tényleg úgy értettem, mert hihetetlenül jól megy a géped (vagy csak én értem félre ezt a mostani üzit ) Mindenki szereti a saját Lacsiját ez egyértelmű, nem értem hol itt a baj Az erőlködést mire írtad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2241 Dátum: 2011. Május 12. - 11:13:28 » |
|
Dani, a kresz teszt eredményeket tudod? Úgy érzem jól sikerült. Közöld légyszi, ha megvan.
Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2242 Dátum: 2011. Május 12. - 11:22:00 » |
|
Dani, a kresz teszt eredményeket tudod? Úgy érzem jól sikerült. Közöld légyszi, ha megvan.
Köszi
Ha jól tudom te lettél a második, de tacumásnál vannak a lapok ő javította a második felét, utánakérdezek és megírom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2243 Dátum: 2011. Május 12. - 13:52:42 » |
|
Jövőre ha minden jól megy ez az autó már a király kategóriában fog indulni,az az 2.0-ás vectra moci (150LE) a terv hivatalosan nagyi666 példája nyomán.
nemá
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2244 Dátum: 2011. Május 12. - 13:53:56 » |
|
Jövőre ha minden jól megy ez az autó már a király kategóriában fog indulni,az az 2.0-ás vectra moci (150LE) a terv hivatalosan nagyi666 példája nyomán.
nemá "a terv hivatalosan". Ez jó szöveg. Mutasd az engedélyeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2245 Dátum: 2011. Május 12. - 16:15:41 » |
|
nemá "a terv hivatalosan". Ez jó szöveg. Mutasd az engedélyeket. Motorkódot kap a forgalmiba.25-30EFt és hivatalosan bent van. Na nem ilyen egyszerű ez,de működő dolog.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2246 Dátum: 2011. Május 12. - 20:19:42 » |
|
Nekem beteg is volt az autó,vagyis még mindig az+nagy kerekek. Ha lessz videó rólunk azon fog látszódni egyszerűen erőtlen. Krisz! Nekem nem úgy tűnt! Mitől lenne erőtlen??? Nem tudom az okát.Vagy dugulás vagy lamdaszonda gond van,ami igazából a hazafelé uton volt érezhető.Padlón a max sebesség 132km/h volt nagyrészt,de volt mikor magához tért.Volt olyan is 3x vagy 4x hiába akartam tartani a sebességet nem volt hajlandó menni csak lassult.Jövőre ha minden jól megy ez az autó már a király kategóriában fog indulni,az az 2.0-ás vectra moci (150LE) a terv hivatalosan nagyi666 példája nyomán. Jobban örülnék, ha csak valami kósza hiba okozná a problémát, de ha ennyire elszánt vagy, akkor legalább nem fogod csökkenteni az alsóbb kategóriások esélyeit! Nekem az agyonhasznált légszűrőmmel támadt problémám az első teljes igénybevételen, de nem is csodálkozom! Minden esetre kölcsönösen bemutatkoztunk egymásnak a "Kedvesemmel", hogy mit várunk a másiktól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2247 Dátum: 2011. Május 12. - 20:24:29 » |
|
URAIM! Ha lehetne esetleg, hogy visszakanyarodjunk a topic eredeti témájához...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2248 Dátum: 2011. Május 12. - 20:35:58 » |
|
Tényleg!
Úgy hogy most lesz itt ez a semmit mondó hozzászólás, és másolom a megfelelő helyre!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Május 12. - 20:38:09 írta peti74 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2249 Dátum: 2011. Május 13. - 08:37:20 » |
|
Május 28.-án, szombaton kirándulós talit beszéltünk meg. Jött is 19 szavazat rá, nyert Dobogókő. Nos, hát két hét múlva lesz, ezért szeretném tudni, hogy kik jönnek el, és, hogy tisztázzuk a részleteket is egyben. Ha viszont a tuti résztvevők mégis mást választanának, hát legyen úgy, legyünk rugalmasak. Remélhetőleg szuper jó idő lesz, és nemcsak egyedül jön mindenki, hanem hozza a családját is. Így mindenkinek lesz jó társasága, az asszonyoknak, és a gyerekeknek is. Jó ismerkedési lehetőség ez. Szóval, akkor írjuk fel, hogy ki, és milyen létszámmal jön: 1: LadiGidy, és többed magammal 2: Jani Panna gyerekkel, ha a telken lesz, teljes családdal 3: Meatloaf párjával (?) 4: LadLac családdal (?) 5: Athee családdal (?) 6: Captain családdal (?) 7: Weres párjával (?) 8: 9: ... 19: 20: Szóval mindenki írja be magát, illetve a felsoroltak erősítsék meg a beírtakat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|