gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2160 Dátum: 2011. Március 24. - 23:52:58 » |
|
Kaposújlaki Találkozó gyülekezési helye Kaposvár Vásártéri u. 6. Penthe Autóház előtti parkoló, időpont: 2011. 05. 07. 9,00-10,30 között.
1. sebijoe 2. sebike+Edina 3. peti74 + Ági 4. Yeti + Család 5. Krisz egyenlőre 1 fő. 6. Weres 7. Captainb + 2 fő. Hónap vége fele kiderül, hogy mázlim lesz-e 8. Kamikaze+család 9. Dani (+1 vagy 2fő ?) 10. 11. 12.
Na,erre sem tudok elmenni! Most egy hónapig leszek szabadságon,aztán május 1-töl megint dolgozom.Minden jóból kimaradok!Ez az én formám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2161 Dátum: 2011. Március 25. - 00:26:05 » |
|
Kaposújlaki Találkozó gyülekezési helye Kaposvár Vásártéri u. 6. Penthe Autóház előtti parkoló, időpont: 2011. 05. 07. 9,00-10,30 között.
1. sebijoe 2. sebike+Edina 3. peti74 + Ági 4. Yeti + Család 5. Krisz egyenlőre 1 fő. 6. Weres 7. Captainb + 2 fő. Hónap vége fele kiderül, hogy mázlim lesz-e 8. Kamikaze+család 9. Dani (+1 vagy 2fő ?) 10. 11. 12.
Na,erre sem tudok elmenni! Most egy hónapig leszek szabadságon,aztán május 1-töl megint dolgozom.Minden jóból kimaradok!Ez az én formám... Ne is mondd, nem vagy ezzel egyedül. Én jelentkeztem, mert elvileg 1- től leszek szabin, de egyre inkább úgy fest, hogy nem érek haza addigra.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2162 Dátum: 2011. Március 28. - 09:28:26 » |
|
A kaposújlaki menü, amiből lehet rendelni, 700Ft/adag egységáron, Május 2-ig. Erre is lehet jelentkezni. A.) SAJTTAL GOMBÁVAL TÖLTÖTT SERTÉSKARAJ, VEGYES KÖRET, VITAMIN SALÁTA B.) TÖLTÖTT CSIRKECOMB BURGONYAPÜRÉ, VEGYES SAVANYÚ C.) CIGÁNYPECSENYE, BURGONYA KÁPOSZTASALÁTA D.) SERTÉSPÖRKÖLT, GALUSKA, VEGYES SAVANYÚ E.) GOMBÁS SERTÉSSZELET RIZS Ezek tök jó kaják, nehéz választani - viszont egyvalami feltűnt: csupa husis kaja. Szerintem gondoljunk vegetáriánusokra is, vagy eddig nem merült fel az igény? (Nálam nem fog! ) Sebijoe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2163 Dátum: 2011. Március 28. - 11:13:47 » |
|
A kaposújlaki menü, amiből lehet rendelni, 700Ft/adag egységáron, Május 2-ig. Erre is lehet jelentkezni. A.) SAJTTAL GOMBÁVAL TÖLTÖTT SERTÉSKARAJ, VEGYES KÖRET, VITAMIN SALÁTA B.) TÖLTÖTT CSIRKECOMB BURGONYAPÜRÉ, VEGYES SAVANYÚ C.) CIGÁNYPECSENYE, BURGONYA KÁPOSZTASALÁTA D.) SERTÉSPÖRKÖLT, GALUSKA, VEGYES SAVANYÚ E.) GOMBÁS SERTÉSSZELET RIZS Ezek tök jó kaják, nehéz választani - viszont egyvalami feltűnt: csupa husis kaja. Szerintem gondoljunk vegetáriánusokra is, vagy eddig nem merült fel az igény? (Nálam nem fog! ) Sebijoe? Egyedi igény szerint diabetes és vegetáriánus étel is rendelhető!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2164 Dátum: 2011. április 01. - 09:57:44 » |
|
Na,erre sem tudok elmenni! Most egy hónapig leszek szabadságon,aztán május 1-töl megint dolgozom.Minden jóból kimaradok!Ez az én formám... Ne is mondd, nem vagy ezzel egyedül. Én jelentkeztem, mert elvileg 1- től leszek szabin, de egyre inkább úgy fest, hogy nem érek haza addigra. Egy kis kampányfilm. http://www.youtube.com/watch?v=AWMSDVpcZ2c
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2165 Dátum: 2011. április 01. - 20:21:00 » |
|
Gidyvel tartottunk egy minitalit kedden ott, ahol megint Wellnessezik. Nagyon jól éreztük egymást, de Ő olyan lógó orral fogadott bennünket, ahogy a mellékelt kép szemlélteti... ...na jó, ez csak vicc volt!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2166 Dátum: 2011. április 15. - 10:23:45 » |
|
Kaposújlaki Találkozó gyülekezési helye Kaposvár Vásártéri u. 6. Penthe Autóház előtti parkoló, időpont: 2011. 05. 07. 9,00-10,30 között. 1. sebijoe 2. sebike+Edina 3. peti74 + Ági 4. Yeti + Család 5. Krisz egyenlőre 1 fő. 6. Weres 7. Captainb + 2 fő. Hónap vége fele kiderül, hogy mázlim lesz-e 8. Kamikaze+család 9. Dani (+1 vagy 2fő ?) 10. Döme + 2 fő (3 db A menü, ha lehet! ) 11. 12. Na,erre sem tudok elmenni! Most egy hónapig leszek szabadságon,aztán május 1-töl megint dolgozom.Minden jóból kimaradok!Ez az én formám... Ne is mondd, nem vagy ezzel egyedül. Én jelentkeztem, mert elvileg 1- től leszek szabin, de egyre inkább úgy fest, hogy nem érek haza addigra. Egy kis kampányfilm. http://www.youtube.com/watch?v=AWMSDVpcZ2cFeliratkoztam. Programról lehet tudni valamit? Sajnos a chevi fórum nem jön be nekem valamiért jelenleg... Jó időt rendeljetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2167 Dátum: 2011. április 15. - 11:05:12 » |
|
Azt hiszem itt az ideje, hogy megkezdjük mi is az évet, mint talikat. Szóval egy évadnyitó taliról volna szó, amit a közeli jövőben kéne megtartani. Gondolom valamelyik szombaton lehetne, persze húsvét után csak. Nem egy időben a kaposújlakival, és, ha tőlem függ, akkor nem a 21.-ikei hétvégén, mert akkor eljegyzés lesz a családban, mint már tudjátok. Ajánlatom a többi májusi szombatra lenne. Létszámtól függően, lehetne nálunk, Remeteszőlősön a telkünkön, mint már volt rá példa, vagy a már régen beígért Holdvilág árok, vagy akár Dobogókő. Persze lehet ötleteket adni másoknak is. Jó volna, ha minél többen jönnék újra össze, és új arcokkal is szeretnénk megismerkedni, de persze számítunk a régi "kemény magra" is, mint mindig. Szóval majd május 14.-én, vagy 28.-án lehetne az évadnyitó, ha akarjátok.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2168 Dátum: 2011. április 15. - 11:12:58 » |
|
Azt hiszem itt az ideje, hogy megkezdjük mi is az évet, mint talikat. Szóval egy évadnyitó taliról volna szó, amit a közeli jövőben kéne megtartani. Gondolom valamelyik szombaton lehetne, persze húsvét után csak. Nem egy időben a kaposújlakival, és, ha tőlem függ, akkor nem a 21.-ikei hétvégén, mert akkor eljegyzés lesz a családban, mint már tudjátok. Ajánlatom a többi májusi szombatra lenne. Létszámtól függően, lehetne nálunk, Remeteszőlősön a telkünkön, mint már volt rá példa, vagy a már régen beígért Holdvilág árok, vagy akár Dobogókő. Persze lehet ötleteket adni másoknak is. Jó volna, ha minél többen jönnék újra össze, és új arcokkal is szeretnénk megismerkedni, de persze számítunk a régi "kemény magra" is, mint mindig. Szóval majd május 14.-én, vagy 28.-án lehetne az évadnyitó, ha akarjátok.
A Holdvirág árok, vagy a Dobogókői kis kirándulós tali szerintem nagyon jó ötlet szívesen mennénk családostúl.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2169 Dátum: 2011. április 15. - 11:17:52 » |
|
A Holdvirág árok, vagy a Dobogókői kis kirándulós tali szerintem nagyon jó ötlet szívesen mennénk családostúl. Ezek a kirándulós talik mind családos bulik, asszonyokkal, gyerekekkel, szerelmekkel. Így legalább megismerjük egymás családtagjait is, és a gyerekek, hölgyek is megtalálják a nekik megfelelő társakat a beszélgetésre, barátságra. A "régieknél" ez már jól működik. Mindenki nyitott az újabb barátságra, itt nincs klikkesedés. Mindenki, mindig szívesen látunk, várunk! A Lacetti Klub egy családbarát klub.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2170 Dátum: 2011. április 15. - 11:25:25 » |
|
A Holdvirág árok, vagy a Dobogókői kis kirándulós tali szerintem nagyon jó ötlet szívesen mennénk családostúl. Ezek a kirándulós talik mind családos bulik, asszonyokkal, gyerekekkel, szerelmekkel. Így legalább megismerjük egymás családtagjait is, és a gyerekek, hölgyek is megtalálják a nekik megfelelő társakat a beszélgetésre, barátságra. A "régieknél" ez már jól működik. Mindenki nyitott az újabb barátságra, itt nincs klikkesedés. Mindenki, mindig szívesen látunk, várunk! A Lacetti Klub egy családbarát klub. Ha összejön a tali nagy örömmel veszünk majd részt rajta.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2171 Dátum: 2011. április 15. - 14:10:30 » |
|
A 14.-e biztos nem jó, de a 28 igen, de változhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2172 Dátum: 2011. április 15. - 17:58:20 » |
|
Kaposújlaki Találkozó gyülekezési helye Kaposvár Vásártéri u. 6. Penthe Autóház előtti parkoló, időpont: 2011. 05. 07. 9,00-10,30 között. 1. sebijoe 2. sebike+Edina 3. peti74 + Ági 4. Yeti + Család 5. Krisz egyenlőre 1 fő. 6. Weres 7. Captainb + 2 fő. Hónap vége fele kiderül, hogy mázlim lesz-e 8. Kamikaze+család 9. Dani (+1 vagy 2fő ?) 10. Döme + 2 fő (3 db A menü, ha lehet! ) 11. 12. Na,erre sem tudok elmenni! Most egy hónapig leszek szabadságon,aztán május 1-töl megint dolgozom.Minden jóból kimaradok!Ez az én formám... Ne is mondd, nem vagy ezzel egyedül. Én jelentkeztem, mert elvileg 1- től leszek szabin, de egyre inkább úgy fest, hogy nem érek haza addigra. Egy kis kampányfilm. http://www.youtube.com/watch?v=AWMSDVpcZ2cFeliratkoztam. Programról lehet tudni valamit? Sajnos a chevi fórum nem jön be nekem valamiért jelenleg... Jó időt rendeljetek! Sajna a sors közbe szolt.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #2173 Dátum: 2011. április 15. - 18:02:09 » |
|
Tisztelt Cartársak! Jövő hét szombaton ha valakinek nem lenne esetleg programja,ajánlom figyelmébe hogy itt nálunk megrendezésre kerül a 4. Balatonfüredi Tuningtalálkozó!Tavaly is 500 autó körüli volt a részvétel,ugyhogy aki szereti az autókat,a Balatont,annak mindenképpen ajánlanám! http://www.carfeeling.hu/Sean
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2174 Dátum: 2011. április 15. - 19:35:40 » |
|
Tisztelt Cartársak! Jövő hét szombaton ha valakinek nem lenne esetleg programja,ajánlom figyelmébe hogy itt nálunk megrendezésre kerül a 4. Balatonfüredi Tuningtalálkozó!Tavaly is 500 autó körüli volt a részvétel,ugyhogy aki szereti az autókat,a Balatont,annak mindenképpen ajánlanám! http://www.carfeeling.hu/Sean Én megyek az tuti! Van valami ismerősöd a szervezők között?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 15. - 21:00:59 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|