ladlac
|
|
« Hozzászólás #2115 Dátum: 2011. Január 14. - 20:51:33 » |
|
Holnap délelőtt megyek az Opelért a Rudihoz 11-re. Marad a kora délután, vagy a vasárnap délután, vagy a jövő hét valamikor.
Vasárnap esetleg 14 órától Lurdy-nál?? Esetleg... A mozi függvénye. Szerelnél is? Zörgő csavarokat? Talán... attól függ, hol zörög?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2116 Dátum: 2011. Január 14. - 20:58:41 » |
|
Holnap délelőtt megyek az Opelért a Rudihoz 11-re. Marad a kora délután, vagy a vasárnap délután, vagy a jövő hét valamikor.
Vasárnap esetleg 14 órától Lurdy-nál?? Esetleg... A mozi függvénye. Szerelnél is? Zörgő csavarokat? Talán... attól függ, hol zörög? Valahol bent...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2117 Dátum: 2011. Január 14. - 21:02:44 » |
|
[quojavascript:void(0);te author=ladlac link=topic=236.msg57020#msg57020 date=1295034693] Holnap délelőtt megyek az Opelért a Rudihoz 11-re. Marad a kora délután, vagy a vasárnap délután, vagy a jövő hét valamikor.
Vasárnap esetleg 14 órától Lurdy-nál?? Esetleg... A mozi függvénye. Szerelnél is? Zörgő csavarokat? Talán... attól függ, hol zörög? Valahol bent... [/quote] Majd megSASoljuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2118 Dátum: 2011. Január 14. - 21:09:41 » |
|
Nekem jó a Lurdy vasárnap 14-kor. Captainb, gyertek a Lurdyba mozizni, míg a család nézi a filmet, te kiszöksz a parkolóba hozzánk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2119 Dátum: 2011. Január 14. - 21:19:56 » |
|
Nekem jó a Lurdy vasárnap 14-kor. Captainb, gyertek a Lurdyba mozizni, míg a család nézi a filmet, te kiszöksz a parkolóba hozzánk. Ha összejön a banda, jövök én is. Szóval vasárnap 14 óra, Lurdy ház parkolóban talit rendezünk. Ki jönne rajtunk kívül? Jani, LadLac, Captain, LadiGidy, Weres, és ki még?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Január 15. - 09:25:28 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2120 Dátum: 2011. Január 14. - 21:55:32 » |
|
Nekem jó a Lurdy vasárnap 14-kor. Captainb, gyertek a Lurdyba mozizni, míg a család nézi a filmet, te kiszöksz a parkolóba hozzánk. Ha összejön a banda, jövök én is. Szóval vasárnap 14 óra, Lurdy ház parkolóban talit rendezünk. Ki jönne rajtunk kívül? Jani, LadLac, Captain, LadiGidy, és ki még? ha nem felejtem el, akkor én
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2121 Dátum: 2011. Január 15. - 12:22:32 » |
|
Hát akkor nem elfelejteni!!!
Tehát:
MINITALI A LURDY-NÁL 14 ÓRAKOR VASÁRNAP !!!!!!!!!!!!
Aki hallja adja tovább, legyünk minél többen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2122 Dátum: 2011. Január 16. - 17:32:11 » |
|
Hát megtartottuk az idei év első taliját a Lurdy parkolóban. A szokás szerint a "Kemény Mag"-ot képviselőkből jött el négy tag, és persze mind SW-s, mert hát igaz, hogy ebből van a legkevesebb, mármint típusból, de érdekes módon taliknál meg mindig óriási fölényben vannak. Cap, és persze Jani a lányával, LadLac, és én voltam jelen, beszélgettünk, újra megcsodáltuk a mini SW-t, és végre be lett állítva Cap világítása, már amennyire lehetett. Weres meg feledékeny volt...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2123 Dátum: 2011. Január 16. - 18:41:33 » |
|
Hát megtartottuk az idei év első taliját a Lurdy parkolóban. A szokás szerint a "Kemény Mag"-ot képviselőkből jött el négy tag, és persze mind SW-s, mert hát igaz, hogy ebből van a legkevesebb, mármint típusból, de érdekes módon taliknál meg mindig óriási fölényben vannak. Cap, és persze Jani a lányával, LadLac, és én voltam jelen, beszélgettünk, újra megcsodáltuk a mini SW-t, és végre be lett állítva Cap világítása, már amennyire lehetett. Weres meg feledékeny volt...
bocsi srácok, lebetegedtem. valami csont és izom fájdalmat okozó vírust kaptam be, amit gyógyszergyártó cégek a héten lőttek a levegőbe, mert kicsi volt a profitjuk, de bukták, mert én sosem szedek gyógyszert.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2124 Dátum: 2011. Január 16. - 18:48:23 » |
|
bocsi srácok, lebetegedtem. valami csont és izom fájdalmat okozó vírust kaptam be, amit gyógyszergyártó cégek a héten lőttek a levegőbe, mert kicsi volt a profitjuk, de bukták, mert én sosem szedek gyógyszert. A füleddel is valami baj lehet, mert hívtalak telefonon, de nem vetted fel.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2125 Dátum: 2011. Január 16. - 19:42:31 » |
|
bocsi srácok, lebetegedtem. valami csont és izom fájdalmat okozó vírust kaptam be, amit gyógyszergyártó cégek a héten lőttek a levegőbe, mert kicsi volt a profitjuk, de bukták, mert én sosem szedek gyógyszert. A füleddel is valami baj lehet, mert hívtalak telefonon, de nem vetted fel. Sebaj, jó sikerült az idei "szezon nyitó". Legközelebb remélem többen leszünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2126 Dátum: 2011. Február 01. - 15:37:53 » |
|
Csütörökön Pestre megyek fél 3-ra a Váci úti Schiller szervízbe. Ha valaki ráér egy minitalira, szeretettel várom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #2127 Dátum: 2011. Február 12. - 19:21:14 » |
|
Március 12-15. alkalmas időpont, egy nagy évadnyitó talira valahol, vagy egy kis lubickolással összekötött beszélgetősre Hajdúszoboszlón. Akit érdekel az utóbbi, és szállást is szeretne jelezze, apartmant tudok szerezni. Közel a fürdőhöz, zárt udvarban parkolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2128 Dátum: 2011. Február 12. - 20:21:54 » |
|
Holnap jön valaki az autómodell börzére? http://www.automodellvasar.hu/
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2129 Dátum: 2011. Február 12. - 20:26:56 » |
|
LadLac biztosan. Én, ha jobban leszek, esetleg fél 11 után, talán- talán. De nagy lenne a kisértés, nem szabad dagadt buxát vinni oda, mert borulna a családi béke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|