Döme
|
|
« Hozzászólás #2100 Dátum: 2010. November 29. - 16:54:39 » |
|
Én sajnos most sem megyek talira! Az egyik ok ez: A másik meg ez: 3 héten belül. Összesen 75.000 Ft. Remélem megúszod v már kijött a csekk is? Fura ennek a Lacinak az eleje. Ez is két darabból van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2101 Dátum: 2010. December 04. - 14:16:50 » |
|
Tartottunk egy minitalit Gidy, Csaba, Panna (a lányom) és én. Elmentünk a Közlekedési múzeumba, ahol modellbörze és kirakodóvásár volt. Láttunk egy Ikarus 60-as (?) modellt csekély 2500€-ért. Gidy jól meg fogdosta, szerintem nem tudta mennyibe kerül. Szerencsére meg tudtuk állni, hogy ne vegyük meg, meg mást sem. Egyedül a lányom nem tért haza üreskézzel. Mi hárman igen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2102 Dátum: 2010. December 20. - 11:08:52 » |
|
Az évadzáró találkozó hozzászólásainak nyitottam egy új témát. Ha észrevétel van ezzel kapcsolatban, szóljatok!( Szerintem a lényeg ott van.) Ja, és a szavazást is levettem... bár ki tudja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 20. - 11:11:44 írta Jopek »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2103 Dátum: 2011. Január 13. - 12:02:34 » |
|
Nem csinálunk egy minitalit?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2104 Dátum: 2011. Január 13. - 17:50:36 » |
|
Benne lennék. Hol, mikor? De a szombat nem jó, mert délután búcsúztatnak a BKV-tól. és biztosan le akarnak itatni. De holnap délelőtt, kora délután, vasárnap délután, hétfőtől bármikor, jöhet számomra az elfogadható ötlet. Pénteken meg már van talizásom, Jopekkel, majd Stocz Főnivel. Oda is be lehet szállni. Szóval legyen, jó lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2105 Dátum: 2011. Január 13. - 18:52:00 » |
|
Benne lennék. Hol, mikor? De a szombat nem jó, mert délután búcsúztatnak a BKV-tól. és biztosan le akarnak itatni. De holnap délelőtt, kora délután, vasárnap délután, hétfőtől bármikor, jöhet számomra az elfogadható ötlet. Pénteken meg már van talizásom, Jopekkel, majd Stocz Főnivel. Oda is be lehet szállni. Szóval legyen, jó lenne! Pénteken mikor, hol találkoztok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2106 Dátum: 2011. Január 13. - 19:01:39 » |
|
Benne lennék. Hol, mikor? De a szombat nem jó, mert délután búcsúztatnak a BKV-tól. és biztosan le akarnak itatni. De holnap délelőtt, kora délután, vasárnap délután, hétfőtől bármikor, jöhet számomra az elfogadható ötlet. Pénteken meg már van talizásom, Jopekkel, majd Stocz Főnivel. Oda is be lehet szállni. Szóval legyen, jó lenne! A szombat sajna nekem sem jó, de esetleg a vasárnap...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2107 Dátum: 2011. Január 13. - 19:11:45 » |
|
Benne lennék. Hol, mikor? De a szombat nem jó, mert délután búcsúztatnak a BKV-tól. és biztosan le akarnak itatni. De holnap délelőtt, kora délután, vasárnap délután, hétfőtől bármikor, jöhet számomra az elfogadható ötlet. Pénteken meg már van talizásom, Jopekkel, majd Stocz Főnivel. Oda is be lehet szállni. Szóval legyen, jó lenne! A szombat sajna nekem sem jó, de esetleg a vasárnap... Vasárnap nekem is jó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2108 Dátum: 2011. Január 13. - 19:40:10 » |
|
Holnap késő délután jó, szombaton nem tudom, talán, vasárnapra mozi van tervezve családilag.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2109 Dátum: 2011. Január 13. - 20:12:12 » |
|
Holnap késő délután jó, szombaton nem tudom, talán, vasárnapra mozi van tervezve családilag.
Gondolom nem egész nap moziztok?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2110 Dátum: 2011. Január 13. - 20:17:35 » |
|
Gondolom nem egész nap moziztok? Nem, de még csak terv az is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2111 Dátum: 2011. Január 13. - 20:21:02 » |
|
Holnap délelőtt megyek az Opelért a Rudihoz 11-re. Marad a kora délután, vagy a vasárnap délután, vagy a jövő hét valamikor.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2112 Dátum: 2011. Január 14. - 20:37:39 » |
|
Na akkor lesz minitali?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2113 Dátum: 2011. Január 14. - 20:43:09 » |
|
Holnap délelőtt megyek az Opelért a Rudihoz 11-re. Marad a kora délután, vagy a vasárnap délután, vagy a jövő hét valamikor.
Vasárnap esetleg 14 órától Lurdy-nál??
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2114 Dátum: 2011. Január 14. - 20:50:25 » |
|
Vasárnap esetleg 14 órától Lurdy-nál?? Esetleg... A mozi függvénye. Szerelnél is? Zörgő csavarokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|