peti74
|
|
« Hozzászólás #2040 Dátum: 2010. Október 02. - 22:04:57 » |
|
Ha minden rendben lesz, és kellő időpontra lesz szervezve, mi is társulunk! Úgy is sok mindenből kimaradunk!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2041 Dátum: 2010. Október 05. - 17:31:12 » |
|
Ha minden rendben lesz, és kellő időpontra lesz szervezve, mi is társulunk! Úgy is sok mindenből kimaradunk! Cap dec .-án jön haza, ezt írta. Esetleg lehetne az évadzáró december 13.-án, szombaton? Mit szóltok hozzá? Várom a pozitív megjegyzéseket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2042 Dátum: 2010. Október 05. - 21:19:55 » |
|
Ha minden rendben lesz, és kellő időpontra lesz szervezve, mi is társulunk! Úgy is sok mindenből kimaradunk! Cap dec .-án jön haza, ezt írta. Esetleg lehetne az évadzáró december 13.-án, szombaton? Mit szóltok hozzá? Várom a pozitív megjegyzéseket! Én azt írtam, dec. 13. után. De most pöttyet változik a kép, mert csütörtökön utazom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 06. - 21:14:33 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2044 Dátum: 2010. Október 06. - 14:51:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2045 Dátum: 2010. Október 06. - 21:15:16 » |
|
December 13., vazze!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2046 Dátum: 2010. Október 12. - 20:44:49 » |
|
Október 19én 10 órára megyek Rudiékhoz ha valaki gondolja ott megtalál olvasod(Dani ).
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #2047 Dátum: 2010. Október 14. - 18:16:40 » |
|
Jólvan, akkor rá érek, szerintem ott leszek, ha csak nem jön közbe semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2048 Dátum: 2010. Október 16. - 08:16:09 » |
|
23.-án szombaton úgy néz ki, hogy kellene néhány markos ember, aki egy tali keretében segítene a mi Kapitányunk családjának, és Athee családjának némi nemű pakolásban, emelgetésben, mert költözne a boltjuk. A részletek még nem ismertek, de, ha van néhány jó cartárs, annak előzetes jelentkezésének biztosan örülnének. Én megyek, és remélem nem leszek egyedül, és jön erős ember is, mert jó volna. Remélem Cap, és Athee majd hozzászól, ha már én kiugrattam a bokorból a ny.. az állatot. Cap! Athee! Ne legyetek szégyenlősek! Kérjetek segítséget, ha kell, és majd jöhetnek a konkrétumok időben! Bocs, hogy bele kotnyeleskedtem, de biztosan jól jönne a segítség nektek a nehézségben. Ha kell majd...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2049 Dátum: 2010. Október 16. - 22:18:00 » |
|
23.-án szombaton úgy néz ki, hogy kellene néhány markos ember, aki egy tali keretében segítene a mi Kapitányunk családjának, és Athee családjának némi nemű pakolásban, emelgetésben, mert költözne a boltjuk. A részletek még nem ismertek, de, ha van néhány jó cartárs, annak előzetes jelentkezésének biztosan örülnének. Én megyek, és remélem nem leszek egyedül, és jön erős ember is, mert jó volna. Remélem Cap, és Athee majd hozzászól, ha már én kiugrattam a bokorból a ny.. az állatot. Cap! Athee! Ne legyetek szégyenlősek! Kérjetek segítséget, ha kell, és majd jöhetnek a konkrétumok időben! Bocs, hogy bele kotnyeleskedtem, de biztosan jól jönne a segítség nektek a nehézségben. Ha kell majd...
Még nem tudom, hogy ráérek-e. Ez kb. hány órás elfoglaltság lenne és mikor?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2050 Dátum: 2010. Október 16. - 23:32:31 » |
|
Még nem tudom, hogy ráérek-e. Ez kb. hány órás elfoglaltság lenne és mikor? 23- án, szombat délelőtt. Pontosat majd Athee tud mondani, mert az Ő részükről 3 fő is lesz hurcolkodni, tőlem csak apósom tud esegíteni. No meg Cacadútól, a Chevyklubtól, mert Ő bonyolítja majd a fuvart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2051 Dátum: 2010. Október 19. - 16:11:21 » |
|
Még nem tudom, hogy ráérek-e. Ez kb. hány órás elfoglaltság lenne és mikor? 23- án, szombat délelőtt. Pontosat majd Athee tud mondani, mert az Ő részükről 3 fő is lesz hurcolkodni, tőlem csak apósom tud esegíteni. No meg Cacadútól, a Chevyklubtól, mert Ő bonyolítja majd a fuvart. Szombaton, most (!) reggel 9-kor találkozunk a boltnál, és felrámolunk a teherautóra. Én megyek! Ha valaki társulni szeretne, jelentkezzen, és mehetünk együtt. Pilisvörösvárra visszük a cuccot a Hűvösvölgyi útról. A volt dili intézet mellett van a bolt. Utána lehet telkes talit tartani, akit érdekelne. Szabad tolongani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2052 Dátum: 2010. Október 21. - 16:40:32 » |
|
A nagy érdeklődésre való tekintettel megismétlem: 23.-án, most szombaton 9-kor segíthetünk Atheenak, és Kapitánynak kiüríteni a boltjukat, és a cuccokat felrakni egy teherautóra, ami elviszi Pilisvörösvárra, és ott kell lerámolni. Esetleg volna jelentkező segíteni?
Utána a remeteszőlősi telkünkön lehet talizni jó idő esetén. Szíveslátás biztosítva!
Az évadzáróra szintén nagy a tolongás, ezért lehet, hogy csak néhányat engedek be hajlékunkba, azokat, akiket érdekelne. Vagy hárman már érdeklődtek is. Lehet, hogy puhul a banda? Sebaj, van aki szívesen jön, mert eddig is jól érezte magát, jól lesz kis, de jó társaságban így is. Aki jön, aki nem, mi leszünk! Tavaly jól sikerült...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2053 Dátum: 2010. Október 21. - 20:22:38 » |
|
Mennék én mennék, de hát milyen messze vagytok! Vagy én?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2054 Dátum: 2010. Október 22. - 17:25:44 » |
|
Most már biztos, hogy nem tudok menni. Asszony megbeszélte az óvónővel, hogy holnap megyek mászókat építeni és gyöngykavicsot talicskázni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|