ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2025 Dátum: 2010. Szeptember 22. - 19:33:16 » |
|
Akkor szombaton trolis nap! Akit még érdekelne: www.trolinap.fw.huJani! Captain! Beszéljétek meg a talit, és kapcsolódom hozzátok. Privit kaptatok. Más is jöhet, ha van kedve, és ideje! Gyerekekkel is, sőt! Mindjárt indulok, ott találkozunk, ha igaz, Janiékkal, Kapitányékkal, és LadLac- ékkal. Más is jöhet, nem késő csatlakozni! Aki jönne, hívjon, és kimegyek a bejárathoz elébe. Cím: X. Zách utca- Salgótarjáni út sarok. 9-17-ig tart a rendezvény. Utána kívánság szerint megnézhetjük a földalatti múzeumot is. Gyertek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 25. - 07:35:30 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2026 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 18:07:59 » |
|
Na, akkor megnéztük a trolikat, sőt mentünk is egy kört az ős ruszki múzeumi példánnyal. (Szentendréről behozták!) LadLac Jázminnal, Cap Armanddal, Jani Pannával, és nejével vett részt. Érdekes volt más nézetből nézni a dolgokat, alulról, felülről, belülről, nem mint utasként. Persze a gyerekek még "vezettek" is. Meglepően sokan voltak, és nagyon sok gyerek, kicsik is, és nemcsak a "mieink". Fotók is készültek, remélem néhányat feltesztek a fórumra. Például a terepasztal UV villamosát, persze a kis sofőrök képei után, mert nagyon aranyosak voltak mindhárman. Jó volt újra talizni, igaz csak négy család volt képviselve, de megindult valami újra. Remélem lesz még folytatása az idén is, még van több, mint három hónap az évből.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2027 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 13:00:30 » |
|
Felteszem a nagy kérdést, hátha összejön a dolog? Legyen az idén is olyan évzáró, mint tavaly volt? Értem ezalatt, hogy nálunk, és egy közös estebéd, kiegészítőkkel. Megbeszélve, hogy ki mit hoz hozzá, szóval olyan piknik alapon. A tavalyi azt hiszem jó volt, és mivel idén gyengén teljesítettünk talik ügyében, legalább szépen búcsúzzunk a szezontól. Vagy ne törjem magam állandóan tali ügyben?
Esetleg még előtte egy őszi kirándulós tali valahová? Holdvilág árok? Egyéb? Az ősz a legszebb az erdőkben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2028 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 13:10:01 » |
|
Felteszem a nagy kérdést, hátha összejön a dolog? Legyen az idén is olyan évzáró, mint tavaly volt? Értem ezalatt, hogy nálunk, és egy közös estebéd, kiegészítőkkel. Megbeszélve, hogy ki mit hoz hozzá, szóval olyan piknik alapon. A tavalyi azt hiszem jó volt, és mivel idén gyengén teljesítettünk talik ügyében, legalább szépen búcsúzzunk a szezontól. Vagy ne törjem magam állandóan tali ügyben?
Esetleg még előtte egy őszi kirándulós tali valahová? Holdvilág árok? Egyéb? Az ősz a legszebb az erdőkben!
Évzáró lehet, sőt szerintem kell is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2029 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 13:17:01 » |
|
Évzáró lehet, sőt szerintem kell is. Mert jól főz az Ilus? Vagy azért a társaság is jó volt? Na, már ketten vagyunk, remélem jön a "kemény mag" is, meg még mások is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #2030 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 13:54:44 » |
|
Évzáró lehet, sőt szerintem kell is. Mert jól főz az Ilus? Vagy azért a társaság is jó volt? Na, már ketten vagyunk, remélem jön a "kemény mag" is, meg még mások is! Részünkről rendben, csak időben szóljatok , hogy szabaddá tudjuk magunkat tenni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2031 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 15:15:45 » |
|
Évzáró lehet, sőt szerintem kell is. Mert jól főz az Ilus? Vagy azért a társaság is jó volt? Na, már ketten vagyunk, remélem jön a "kemény mag" is, meg még mások is! Is-is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2032 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 17:22:54 » |
|
Évzáró lehet, sőt szerintem kell is. Mert jól főz az Ilus? Vagy azért a társaság is jó volt? Na, már ketten vagyunk, remélem jön a "kemény mag" is, meg még mások is! Is-is Részemről is okés.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #2033 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 18:17:13 » |
|
Évzáró lehet, sőt szerintem kell is. Mert jól főz az Ilus? Vagy azért a társaság is jó volt? Na, már ketten vagyunk, remélem jön a "kemény mag" is, meg még mások is! Is-is Részemről is okés. Ő ::)szi ezerszínű alborétum, pl.Vácrátót? ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2034 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 19:19:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2035 Dátum: 2010. Október 01. - 19:53:55 » |
|
Cap! Az évadzárót úgy tervezzük majd, hogy Te is itthon legyél már, mert nélküled nem buli a buli. Illetve hiányos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2036 Dátum: 2010. Október 01. - 19:58:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2037 Dátum: 2010. Október 01. - 20:07:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2038 Dátum: 2010. Október 01. - 20:14:37 » |
|
Vagy havat lapátolni. Biztos kitalál valamit, de mi úgy tervezzük, hogy ne hivatkozhasson arra, hogy még csónakázik. Itthon lesz már, lelke rajta, hogy mit talál majd ki ő, vagy a családja, az már nem a mi hibánk. A tavalyi csapat meg biztosan eljön- remélem. Igaz fiúk? Cap! Mikortól várható, hogy fixen itthon leszel? Vagy mi menjünk a csónakodra bulizni? Nos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2039 Dátum: 2010. Október 02. - 17:32:19 » |
|
Vagy havat lapátolni. Biztos kitalál valamit, de mi úgy tervezzük, hogy ne hivatkozhasson arra, hogy még csónakázik. Itthon lesz már, lelke rajta, hogy mit talál majd ki ő, vagy a családja, az már nem a mi hibánk. A tavalyi csapat meg biztosan eljön- remélem. Igaz fiúk? Cap! Mikortól várható, hogy fixen itthon leszel? Vagy mi menjünk a csónakodra bulizni? Nos? Momentán a december 13 utáni időpont a valószínű. Viszont azt kérem elfogadni, hogy a térdműtétem lesz a legfontosabb a hazaérkezés után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 04. - 20:51:41 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|