gatsy
|
|
« Hozzászólás #1965 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 14:01:37 » |
|
Ma délelőtt kb 9-10 között ott leszek a Rudiéknál. Ha volna kedve, és ideje valakinek oda ugrani, lehetne egy kis minitali. Hívjon, akit érdekel a téma!
Amúgy meg várom a héten szabadok jelentkezését is! Csütörtök, péntek főleg, ami szóba jöhet. Szombat meg telek, ha valakit érdekelne...
ó...Szombaton elnézünk Kétbodonyba, szilvásgombóc fesztiválra Pont kettőnk közt van... Szeptemberben csinálni kellene egy talit, pl.Vácrátóti albarétum, Veresegyház medvepark, Visegrád, Eszergom, Pannonhalma? ? Pannonhalma tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1966 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 16:57:24 » |
|
Ma délelőtt kb 9-10 között ott leszek a Rudiéknál. Ha volna kedve, és ideje valakinek oda ugrani, lehetne egy kis minitali. Hívjon, akit érdekel a téma!
Amúgy meg várom a héten szabadok jelentkezését is! Csütörtök, péntek főleg, ami szóba jöhet. Szombat meg telek, ha valakit érdekelne...
ó...Szombaton elnézünk Kétbodonyba, szilvásgombóc fesztiválra Pont kettőnk közt van... Szeptemberben csinálni kellene egy talit, pl.Vácrátóti albarétum, Veresegyház medvepark, Visegrád, Eszergom, Pannonhalma? ? Pannonhalma tetszik. Pannonhalmán még én sem jártam....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1967 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 21:36:17 » |
|
ó...Szombaton elnézünk Kétbodonyba, szilvásgombóc fesztiválra Pont kettőnk közt van... Szeptemberben csinálni kellene egy talit, pl.Vácrátóti albarétum, Veresegyház medvepark, Visegrád, Eszergom, Pannonhalma? ? Pannonhalma tetszik. Pannonhalmán még én sem jártam.... szép hely!!! Érdemes elmenni!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1968 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 07:20:36 » |
|
ó...Szombaton elnézünk Kétbodonyba, szilvásgombóc fesztiválra Pont kettőnk közt van... Szeptemberben csinálni kellene egy talit, pl.Vácrátóti albarétum, Veresegyház medvepark, Visegrád, Eszergom, Pannonhalma? ? Pannonhalma tetszik. Pannonhalmán még én sem jártam.... szép hely!!! Érdemes elmenni! Szívesen segítek a szervezésben, itt van egy köpésre, esetleg végre oda is érek:D De nem lesz sok egy kicsit a Bagollyal együtt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1969 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 15:47:32 » |
|
ó...Szombaton elnézünk Kétbodonyba, szilvásgombóc fesztiválra Pont kettőnk közt van... Szeptemberben csinálni kellene egy talit, pl.Vácrátóti albarétum, Veresegyház medvepark, Visegrád, Eszergom, Pannonhalma? ? Pannonhalma tetszik. Pannonhalmán még én sem jártam.... szép hely!!! Érdemes elmenni! Szívesen segítek a szervezésben, itt van egy köpésre, esetleg végre oda is érek:D De nem lesz sok egy kicsit a Bagollyal együtt? Nekem egy nap belefér ha jó az időpont és nincs olyan messze, mint Bagoly.... Ebben a hónapban csak benzinre több, mint 50 rugó ment el...üres a kassza egy újabb teli tank benzinhez és egy napra még szenyót is elrágcsál az ember végszükségben...pláne egyedül, ha nem kell családot is etetni, mint több napos talin!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1970 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 09:36:36 » |
|
ó...Szombaton elnézünk Kétbodonyba, szilvásgombóc fesztiválra Pont kettőnk közt van... Szeptemberben csinálni kellene egy talit, pl.Vácrátóti albarétum, Veresegyház medvepark, Visegrád, Eszergom, Pannonhalma? ? Pannonhalma tetszik. Pannonhalmán még én sem jártam.... szép hely!!! Érdemes elmenni! Szívesen segítek a szervezésben, itt van egy köpésre, esetleg végre oda is érek:D De nem lesz sok egy kicsit a Bagollyal együtt? Nekem egy nap belefér ha jó az időpont és nincs olyan messze, mint Bagoly.... Ebben a hónapban csak benzinre több, mint 50 rugó ment el...üres a kassza egy újabb teli tank benzinhez és egy napra még szenyót is elrágcsál az ember végszükségben...pláne egyedül, ha nem kell családot is etetni, mint több napos talin! Hát Keszthely-pannonhalma nem olyan vészes. Viszont kikéne gondolni, mi legyen, mert Kezdek kifutni a szeptemberi hétvégékből. Lehet, hogy már inkább az októberre szavaznék. Most hétvége már ki esett, jövő hétvégém full, 24-e esküvőre megyek. Szóval október?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1971 Dátum: 2010. Szeptember 06. - 15:51:24 » |
|
Mit szóltok egy minitalihoz most szombaton a Lurdynál 14-kor?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1972 Dátum: 2010. Szeptember 06. - 15:53:40 » |
|
Ha rossz lesz az idő, akkor lehet, ha jó akkor pedig végre telek, ha meg van még egyáltalán. Ott is találkozhatunk, mindenkit szívesen látok! Csak szóljatok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1973 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 19:01:43 » |
|
Sziasztok! Nosztalgia Gyorsasági Motorverseny lesz Szeptember 11-12-én Balassagyarmat központjában rendezve. Szombaton szabadedzések és időmérő futamok, vasárnap délelőtt bemelegítő futamok 13ó-ig, 13,20-tól futamok 17ó-ig. Felspécizett szériamotorok és speciálgépek versenye minden kategóriában, és supermotósok is lesznek. E-mail címre részletes programot küldök annak akit érdekel a dolog. Versenyeket közvetlen az versenypálya mellől lehet nézni, ami nem kis élmény, és majd el felejtem a belváros lezárják és itt lesz az utcákon a körverseny kb 2,5 km hosszú a pályaszakasz és nem könnyű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1974 Dátum: 2010. Szeptember 08. - 13:57:21 » |
|
Cartársak!
Úgy fest, hogy az idén a Baglyos találkozó "halott" terv. Későn is lett elkezdve és sokanak most az iskolakezdés az elsődleges. Nálam meg speciel a jövő héten esedékes térdműtét az akadály.
Mi lenne, ha elkezdenénk szervezni egy szilveszteri ottalvós idényzárót? Évzárót?
Helyszínnek gondoltam:
- Vászoly - MNT cartársra hárulna a szervezés nagy része - Esetleg valahol a nyugati végeken egy jó kis hely - Cápa mozgolódására lenne szükség - illetve Hajdúszoboszló, ahol Gidy Apu rendelkezik kiterjedt kapcsolatrendszerrel.
Persze lehet más hely is. Azt is figyeembe veszem, hogy néhány nagyon fontos tagnak pont ez az időszak sok munkát jelent (pl. Stocz), de akkor lehetne mondjuk a sszilveszter utáni szombat- vasárnap, ami 1-2. Vagy akár még Karácsony előtt egy önkényesen hosszított hétvége?
Ha már most elkezdjük szervezni, akkor biztosan lehet szállást foglalni olcsón.
Várom a véleményeket!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1975 Dátum: 2010. Szeptember 08. - 14:09:22 » |
|
Gidyn kívül senki más?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1976 Dátum: 2010. Szeptember 08. - 14:15:30 » |
|
Nekem tetszik Cap ötlete, igaz, együtt már beszéltünk róla egy minitali keretében. Kiegészíteném még azzal, hogy van egy klassz túrás könyvem, amiben 7 kisebb, nagyobb túra van leírva, most speciel Börzsönytől Zemplénig, van egytől, három naposig, sok klassz ötlettel. Várom, hogy a Kapitányon kívül más is felkapja a fejét, és jelezze, hogy érdekli a téma a későbbiekben valamikor. Persze ehhez hozzátenném a Balaton Felvidéki túrákat is, hogy örüljön MNT, és Cápa is, mert ott is volna bőven mit megnézni. (Hegytű, Szentbékkála kőtenger, Szigliget, Badacsony, stb, stb...) Esetleg Keszthely. Jön az ősz, illetve itt van, hamarosan sárgulnak a levelek, ez időben a legszínesebbek az erdők, menni kéne, ha már jobb lesz az idő. No meg jön a tél, esetleg egy kis szánkózás valahol, majd a zöldellő tavasz, menjünk ki minél többet a természetbe. Jöhetnek másoktól is az ötletek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1977 Dátum: 2010. Szeptember 08. - 14:19:17 » |
|
Gidyn kívül senki más? én nemtom, amióta találtam új 'feleséget' igen le vagyok kötve
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1978 Dátum: 2010. Szeptember 08. - 17:31:03 » |
|
Gidyn kívül senki más? én nemtom, amióta találtam új 'feleséget' igen le vagyok kötve Az idéző jelbe tett szó, remélem nem fiút, vagy kutyát takar! Ha pedig hús- vér nő, akkor nem kell szégyellned, hozd Magaddal, ha megyünk valahová!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1979 Dátum: 2010. Szeptember 08. - 18:01:10 » |
|
Gidyn kívül senki más? én nemtom, amióta találtam új 'feleséget' igen le vagyok kötve Az idéző jelbe tett szó, remélem nem fiút, vagy kutyát takar! Ha pedig hús- vér nő, akkor nem kell szégyellned, hozd Magaddal, ha megyünk valahová! Weres! A új gyerekedet, mért titkolod? Merthogy az is van neki.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|