|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1876 Dátum: 2010. Június 20. - 12:43:46 » |
|
Nagyon jó és izgalmas volt a tegnapi túra. Minden sötét zugot és folyosót megnéztünk az erődökben. Öcsém is élvezte. És asszem sikerült bebizonyítanunk, hogy nincs nagy adag étel. Öcséd nem éhezett meg, mire hazaértetek? nem hiszem
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1877 Dátum: 2010. Június 21. - 16:16:00 » |
|
Mi van a képekkel? Nem lesz feltéve? Diablo! CDX! Mások! Amit még elmondanék, hogy néhányan Robin Hood nyomdokába léptünk, és szitává lőttük a célkört, vagy mit, mert a magyarok nyilától mentsen meg minket az Úr. Ja, hogy Robin szász volt? Na és, mi meg tényleg magyarok. Persze voltak gyengék is, akik arra hivatkoztak, hogy nem érdekli őket az íjászat, de az igazság az, hogy féltek, hogy nem tudják kifeszíteni az íjat, mert ahhoz erő kell, nem is kicsi, de volt akinek ez nem jelentett gondot, még a hölgyek közt is volt erős.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 21. - 19:21:30 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1878 Dátum: 2010. Június 24. - 13:08:37 » |
|
Mi van a képekkel? Nem lesz feltéve? Diablo! CDX! Mások! Amit még elmondanék, hogy néhányan Robin Hood nyomdokába léptünk, és szitává lőttük a célkört, vagy mit, mert a magyarok nyilától mentsen meg minket az Úr. Ja, hogy Robin szász volt? Na és, mi meg tényleg magyarok. Persze voltak gyengék is, akik arra hivatkoztak, hogy nem érdekli őket az íjászat, de az igazság az, hogy féltek, hogy nem tudják kifeszíteni az íjat, mert ahhoz erő kell, nem is kicsi, de volt akinek ez nem jelentett gondot, még a hölgyek közt is volt erős. én azt hittem, hogy nehezebb lesz kifeszíteni az íjat, vagy lehet hogy túl sokat sportolok mostanság, mert láttam a srác arcát amikor túlhúztam. mondta, hogy elég szájig húzni, én meg a mögöttem álló emberig húztam.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1879 Dátum: 2010. Június 25. - 16:24:13 » |
|
Cartársak! Akkor ki jön holnap este a Kapcsolat Koncertre? Csak engem érdekel Rod Stewart? Jelentkezzetek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1880 Dátum: 2010. Június 25. - 22:13:27 » |
|
engem is érdekelt volna, de sajnos (vagyis inkább szerencsére) barátnőmnél vagyok Telkibányán az meg nem a szomszédban van. Majd legközelebb mindenképpen kapható lennék egy talira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1881 Dátum: 2010. Június 26. - 10:20:57 » |
|
Cartársak! Akkor ki jön holnap este a Kapcsolat Koncertre? Csak engem érdekel Rod Stewart? Jelentkezzetek!
Engem csak egy valami tart vissza.Az az irdatlan nagy tömeg,ami ott lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1882 Dátum: 2010. Június 26. - 17:56:20 » |
|
Minitalit tartottunk. Sárgaságban szenvedett Weresé, és az én autóm. A drága jó Főni kiolvasta, és kiütötte, nagy köszönet érte. Érdekes dologra derült fény, hogy mitől lehetett . Stocz úgy magyarázta, hogy a tesztelésnél adott körülményeknél összehasonlítja a két lambda szondát, amiknek eltérőnek kéne lenniük. Ha éppen egyformát mutat, akkor katalizátor hibát jelez. Valahogy ez jött ki a dologból. Ha rosszul értelmeztem, akkor majd Weres hozzászól, vagy később a Főni is, ha lesz rá ideje talán. A lényeg, hogy most elalszik indítás után! Köszi Főni!
Ja, és mivel senki sem jött, így egyedül nem mentem ki a koncertre, pedig biztos jó buli lesz, tavaly is az volt Simply Red volt akkor, most meg Rod Stewart lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 26. - 17:58:07 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1883 Dátum: 2010. Június 27. - 18:57:16 » |
|
Ma az eltűnt LadLac barátom látogatott meg egy körre a 7-esen. Él, és virul, csak nagyon szerelmes a már másfél éves Jázminkába, igaz, ez érthető, aki már látta, tudja, hogy nagyon sikerült kislány. Amúgy meg még sorolom az eltűnteket: Zsu, Kathy, Juci, Peti, Athee, Kripic, MNT, Jopek, Meatloaf, vagy csak nem vesszük észre, úgy lefogyott, és már Twiggy néven fut? Azt hiszem lassan már újra kéne szervezkedni, mert a kemény mag, is kezd fogyni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1884 Dátum: 2010. Június 27. - 20:35:49 » |
|
Ma az eltűnt LadLac barátom látogatott meg egy körre a 7-esen. Él, és virul, csak nagyon szerelmes a már másfél éves Jázminkába, igaz, ez érthető, aki már látta, tudja, hogy nagyon sikerült kislány. Amúgy meg még sorolom az eltűnteket: Zsu, Kathy, Juci, Peti, Athee, Kripic, MNT, Jopek, Meatloaf, vagy csak nem vesszük észre, úgy lefogyott, és már Twiggy néven fut? Azt hiszem lassan már újra kéne szervezkedni, mert a kemény mag, is kezd fogyni...
Én még tartom a nyugati frontot így 1 szál magamban...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1885 Dátum: 2010. Június 28. - 08:00:22 » |
|
Én még tartom a nyugati frontot így 1 szál magamban... Én ugyan talikon nem szerepeltem még (mea culpa, mea maxima culpa), de vagyok. Gio, te meg ne nyugatozz itt. Én keleten vagyok talán? jó-jó tudom, nálad nem nagyon lehet nyugatabbra, de akkor is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1886 Dátum: 2010. Június 28. - 18:50:02 » |
|
Jelentem már észrevehető vagyok,visszaszedtem 10 kilót,így már nem nézek úgy ki,mint egy szomáliai menekült .Nem tűntem el,csak sok a meló és sokszor csak arra van időm,hogy átolvassam a hozzászólásokat.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1887 Dátum: 2010. Június 29. - 16:12:19 » |
|
Jelentem már észrevehető vagyok,visszaszedtem 10 kilót,így már nem nézek úgy ki,mint egy szomáliai menekült .Nem tűntem el,csak sok a meló és sokszor csak arra van időm,hogy átolvassam a hozzászólásokat. Vagyok én is, sovány barátunkkal ellentétben a régi versenysúlyomban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1888 Dátum: 2010. Július 01. - 20:58:02 » |
|
Sziasztok! Ma kaptam egy szórólapot erről az eseményről: http://www.velenceifiesta.hu/Vasárnap kinézek hátha egy kis reklámot tudok csinálni a klubnak .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1889 Dátum: 2010. Július 03. - 11:36:10 » |
|
Amúgy meg még sorolom az eltűnteket: Zsu, Kathy, Juci, Peti, Athee, Kripic, MNT, Jopek, Meatloaf, vagy csak nem vesszük észre, úgy lefogyott, és már Twiggy néven fut? Azt hiszem lassan már újra kéne szervezkedni, mert a kemény mag, is kezd fogyni...
Tényleg eltűntem én is, bocs!:) Kellene egy tali, de olyan, ami nem a Ti kertetek végében van! Valami occsóbb, kilométerben!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|