mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1695 Dátum: 2010. április 14. - 22:14:21 » |
|
Szóval hány főre kell foglalnom szállást Vászolyon? Akinek kell, milyen árszínvonalon?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1696 Dátum: 2010. április 15. - 10:20:04 » |
|
Ma megyek Pestre, minitali a Lurdynál? Ugyanis oda megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1697 Dátum: 2010. április 15. - 12:03:23 » |
|
Ma megyek Pestre, minitali a Lurdynál? Ugyanis oda megyek.
Ha megcsörgetsz, ott leszek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1698 Dátum: 2010. április 21. - 12:24:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1699 Dátum: 2010. április 23. - 12:51:51 » |
|
Vászolyt áttettem egy külön témába. A további hozzászólásokat abban a témában kéretik oda megtenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1700 Dátum: 2010. április 27. - 12:21:19 » |
|
Tegnap volt egy minitalink Gatsyvel Győrben. A segítségét kértem egy-két hasznos tanácsban és készséggel azonnal a rendelkezésemre állt. Szuper ez a klub, az angyalok meg még inkább! Gatsy ezúton is még egyszer köszönöm a segítségedet. Örömömre szolgált, hogy egy újabb "klubbos angyallal" sikerült személyesen is megismerkednem egy kedves és segítőkész ember személyében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1701 Dátum: 2010. április 27. - 13:15:41 » |
|
Tegnap volt egy minitalink Gatsyvel Győrben. A segítségét kértem egy-két hasznos tanácsban és készséggel azonnal a rendelkezésemre állt. Szuper ez a klub, az angyalok meg még inkább! Gatsy ezúton is még egyszer köszönöm a segítségedet. Örömömre szolgált, hogy egy újabb "klubbos angyallal" sikerült személyesen is megismerkednem egy kedves és segítőkész ember személyében.
Én is örültem, hogy végre sikerült tovább bővíteni a személyesen ismert emberek számát (100%kal - 1ről 2re ) Remélem minden összejön és akkor többször is összefuthatunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1702 Dátum: 2010. április 27. - 14:46:39 » |
|
Megkaptam a májusi beosztásomat, ami felkínál több kirándulós lehetőséget, ha valakit Meatloafon kívül is érdekelne ilyen program.... Szóval szabadnapok: 1.-2.,17.-től 23.-ig, 30.-ika. Az egy hetes dologra, ki érne rá esetleg túrázni több napra, vagy például Hajdúszoboszlón áztatni, vagy más egyéb helyen, illetve biciklizéssel összetett ország megismerési lehetőség? Csak tessék, tessék! Vagy nincs senkinek szabija, és mindenkinek van munkája? Mert, ha valaki sajnálatos módon munkanélküli, egy kis kikapcsolódás talán nem árthat. Szállást több helyen tudok olcsón, illetve még ingyen is. Jelentkezzetek, ha felkeltettem érdeklődéseteket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1703 Dátum: 2010. április 28. - 06:56:50 » |
|
Május 6.án (csütörtök) megyek Rudiékhoz műszakira,ha valaki akar egyet beszélgetni jöjjön ki a kávét én állom. Reggel megyek 8-9 között,és szerintem 11-12 között végzek is(remélem). Balázs
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 28. - 07:03:56 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1704 Dátum: 2010. április 28. - 13:45:07 » |
|
Május 6.án (csütörtök) megyek Rudiékhoz műszakira,ha valaki akar egyet beszélgetni jöjjön ki a kávét én állom. Reggel megyek 8-9 között,és szerintem 11-12 között végzek is(remélem). Balázs az sajna nekem nem okés, viszont én holnap 9-re megyek fékezni
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1705 Dátum: 2010. április 29. - 06:32:59 » |
|
Megkaptam a májusi beosztásomat, ami felkínál több kirándulós lehetőséget, ha valakit Meatloafon kívül is érdekelne ilyen program.... Szóval szabadnapok: 1.-2.,17.-től 23.-ig, 30.-ika. Az egy hetes dologra, ki érne rá esetleg túrázni több napra, vagy például Hajdúszoboszlón áztatni, vagy más egyéb helyen, illetve biciklizéssel összetett ország megismerési lehetőség? Csak tessék, tessék! Vagy nincs senkinek szabija, és mindenkinek van munkája? Mert, ha valaki sajnálatos módon munkanélküli, egy kis kikapcsolódás talán nem árthat. Szállást több helyen tudok olcsón, illetve még ingyen is. Jelentkezzetek, ha felkeltettem érdeklődéseteket!
Mondjuk 22- 23 Vászoly.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1706 Dátum: 2010. április 29. - 11:40:37 » |
|
Mondjuk 22- 23 Vászoly. Így van! Tökéletesen passzol az időpont szabadidőddel.......ja...és erre is vannak nyulak, de nem öngyilkos hajlamúak!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1707 Dátum: 2010. április 29. - 14:08:24 » |
|
Mondjuk 22- 23 Vászoly. Így van! Tökéletesen passzol az időpont szabadidőddel.......ja...és erre is vannak nyulak, de nem öngyilkos hajlamúak!! Talán szóba is jöhetne, esetleg, ha nem is Vászolyban alhatnánk, Nemeskeresztúron van a húgoméknak szép nagy házuk, oda még a Kapitányékat, és Dömééket is befogadhatnánk. Cap! Döme! Érdekelne titeket a téma? Akkor keressetek meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1708 Dátum: 2010. Május 01. - 07:03:09 » |
|
Tegnap munkatalit tartottunk délutántól estig. Mivel már nemcsak az autókról beszélünk, bütykölünk, már jóval túl vagyunk a kezdeti dolgokon, mára szoros barátságok, segítségek is kialakultak amire méltán büszkék lehetünk. Szóval tegnap Athee, Kapitány, meg én átmentünk egy újabb szakmába, horukkjánosok, és bútorszállítók lettünk. No meg varázslók is, mert egy Ford Transitba bepakoltunk annyi cuccot, ami hihetetlen, de a kreatív gondolkodásunk, és a lustaságunk meghozta az eredményt, nem kellett kétszer fordulnunk, pedig a papírforma bőven ezt mutatta. Eredményes találkozó volt, hasznos is, de azért még beszélgetni is tudtunk természetesen. Büszke vagyok a klubunkra, hogy ennyire felfejlődött, már- már bőven a barátin felül, családi is a hangulat sokunknál. Igaz, fiaim? Lassan mindenki már apunak szólít. Aki ma esetleg jön a Városligetbe majálisozni, csörgessen meg, valószínűleg itthon elérhető leszek, és akkor talizhatunk is. Jó mulatást mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1709 Dátum: 2010. Május 01. - 19:45:33 » |
|
Május 6.án (csütörtök) megyek Rudiékhoz műszakira,ha valaki akar egyet beszélgetni jöjjön ki a kávét én állom. Reggel megyek 8-9 között,és szerintem 11-12 között végzek is(remélem). Balázs Akkor senki,biztos?
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|