meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1530 Dátum: 2010. Március 22. - 19:16:39 » |
|
nekem access denied van, azaz nem tudom megnézni Főni,valamit elbénáztam,mert ha a nevemmel belépek a galériámba,akkor én látom a felrakott képeket.Segítség,béna vagyok(Gidy ne röhögj). Mert nem nem jelölted ki a közzétételt. Aki belép a weblapra az így is láthatja. És azt utólag hogy a bánatba tudom megtenni?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1531 Dátum: 2010. Március 22. - 19:19:46 » |
|
nekem access denied van, azaz nem tudom megnézni Főni,valamit elbénáztam,mert ha a nevemmel belépek a galériámba,akkor én látom a felrakott képeket.Segítség,béna vagyok(Gidy ne röhögj). Mert nem nem jelölted ki a közzétételt. Aki belép a weblapra az így is láthatja. És azt utólag hogy a bánatba tudom megtenni? Mikor képet töltesz fel van egy másik fül, hogy galériáid. Ott tudod kijelölni. De a ki regisztrálva van és belép a weblapra az így is látja.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1532 Dátum: 2010. Március 22. - 22:48:11 » |
|
Ma színházas talit tartottunk Khaty cartárs nővel az előadás szuper volt,úgy tervezzük havi 1x eljárunk kikapcsolódni. Köszi Khaty a meghívást még egyszer Csak ajánlani tudom a szini társulatot szuperek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1533 Dátum: 2010. Március 22. - 23:03:05 » |
|
Ma beszéltem egy lehetséges szálláshely tulajdonosával. Ha akarunk talit Vászolyon ezekben az időpontokban szabad és ennyibe kerül az alsó képeken látható szálláshely. Dönteni gyorsan kellene , mert mint tudjátok itt a környéken nehezen lehet szállást találni a szezonban. Pláne ennyiért!!!!!!!!!!! A szabad időpontok. Az utolsó kivételével már pénteken is lehet jönni, ha van rá igény. 05.08-09, 05.29-30, 06.05-06, 06.12-13. A 3 utóbbi időpont esetén vasárnap legkésőbb 12-ig lehet itt lenni, s, ha lehetséges hozzatok hálózsákot vagy ágyneműt a gyors váltások miatt. Ha 05.08-09 jöttök, akkor nem kell vasárnap hazarohanni, és ágyneműt is tudok biztosítani. Törülközőt minden esetben hozzatok Magatokkal!
A szállás díja. 3.000.-ft/fő/éj egy éjszaka esetén. Két éjszakára: 2.500.-Ft/fő/éj.
Bocsi a hangnemért csak a tulajdonos hozzám írt levelét másoltam ide. Ja és a képek: Sajnos nem tudom kisebb méretre tömöríteni.(Milyen program kell hozzá?)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 22. - 23:50:02 írta mostnemtom »
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1534 Dátum: 2010. Március 22. - 23:22:47 » |
|
Ma beszéltem egy lehetséges szálláshely tulajdonosával. Ha akarunk talit Vászolyon ezekben az időpontokban szabad és ennyibe kerül az alsó képeken látható szálláshely. Dönteni gyorsan kellene , mert mint tudjátok itt a környéken nehezen lehet szállást találni a szezonban. Pláne ennyiért!!!!!!!!!!! A szabad időpontok. Az utolsó kivételével már pénteken is lehet jönni, ha van rá igény. 05.08-09, 05.29-30, 06.05-06, 06.12-13. A 3 utóbbi időpont esetén vasárnap legkésőbb 12-ig lehet itt lenni, s, ha lehetséges hozzatok hálózsákot vagy ágyneműt a gyors váltások miatt. Ha 05.08-09 jöttök, akkor nem kell vasárnap hazarohanni, és ágyneműt is tudok biztosítani. Törülközőt minden esetben hozzatok Magatokkal!
A szállás díja. 3.000.-ft/fő/éj egy éjszaka esetén. Két éjszakára: 2.500.-Ft/fő/éj.
Bocsi a hangnemért csak a tulajdonos hozzám írt levelét másoltam ide. Ja és a képek: Sajnos nem tudom kisebb méretre tömöríteni.(Milyen program kell hozzá?)
pl. Irfanview. Ingyenes. http://www.irfanview.com
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1535 Dátum: 2010. Március 22. - 23:50:50 » |
|
Azt hiszem sikerült tömörítenem . Köszönöm a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #1536 Dátum: 2010. Március 23. - 08:44:43 » |
|
Kedves Kamikaze Cartars! Örülök, hogy tetszett - szerintem is jó előadás volt. Nehéz dolga van a'zuramnak ebben a Vatzlavban, mert ő viszi a hátán a darabot. Ha ő jó, akkor minden OK, ha viszont nem, akkor a többiek hiába csinálnak bármit. És most nem volt rossz :-). Az se nagyon látszott, hogy majd' egy éve nem játszották.
Ti is aranyosak voltatok nagyon, össze kell hozni a kislányokat hamarosan! És ha ismét azon töritek a fejeteket, hogy eljönnétek a színházba, akkor szóljatok! Az évad úgy június közepéig tart, addig még hetente 3-4 előadás is van. És mindjárt indul a szabadtéri szezon - szólok majd, ha gyerek-darab lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #1537 Dátum: 2010. Március 23. - 08:49:26 » |
|
A vászolyi talit illetően még sajna nem tudok nyilatkozni, mert nincs meg véglegesen a május-júniusi színházi progi. Ha kialakul, akkor jelzem! Szép a ház, ismered őket?! Nem ismerem a környékbeli árakat, de ár szerint olyan középkategóriásnak tűnik. Nem vészes, de nem is kevés. Gyereknek vajon teljes árat kell fizetni? Inkább úgy érdemes feltenni a kérdést, hogy hány éves korig van ingyen? ;-) Mert sajna ez is szempont, a mienk most lesz két és fél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #1538 Dátum: 2010. Március 23. - 08:54:02 » |
|
A most szombati taliról tudtok már valamit? Gidyvel priviben valami olyasmiről beszéltünk, hogy előtte találkozhatnánk valami vendéglátóipari egységben. A túristaház működik? Amikor mi jártunk arra, sose lehetett bemenni... Viszont attól picit tartok, hogy a kétésfélévessel meddig fogunk tudni hiszti nélkül gyalogolni (bár próba cseresznye). Amúgy szombatra esőt ígér az accuweather, és sajna annak eléggé hiszek :-(... sokszor bejött már az előrejelzésük. Remélem nem lesz igazuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1539 Dátum: 2010. Március 23. - 09:32:57 » |
|
A hétvégével egyelőre az a gáz, hogy esőt és viharos szelet mondanak
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1540 Dátum: 2010. Március 23. - 16:26:41 » |
|
A hétvégével egyelőre az a gáz, hogy esőt és viharos szelet mondanak Ők is tévedhetnek! Reménykedjünk, hátha jó idő lesz. Amúgy meg esetleg egy alternatív program? Deák téri BKV földalatti múzeum? A barátom dolgozik ott, mindent kinyit, lehet fotózni is. No, és oda nem esik az eső, nem fúj a szél. Vagy hidegben, de nem esőben, egy városligeti séta? Vagy fogaskerekűvel fel a hegyre? Nos? Egyéb?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1541 Dátum: 2010. Március 23. - 19:04:29 » |
|
Vászolyi taliterv:
Május 8án Kaposujlakon van a Chevytalálkozó. Én idén bejelentkeztem már rá...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1543 Dátum: 2010. Március 23. - 19:23:14 » |
|
Akkor holnap összejön a miditali? 14 órától jöhettek, addigra itthon leszek, és talán még eszem- iszom, dinom- dánom addig, hogy ne titeket faljalak fel. Kapitány? Diablo? Athee? Meatloaf? OlcsóJános? Mások?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 23. - 19:44:49 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1544 Dátum: 2010. Március 23. - 19:31:09 » |
|
Akkor holnap összejön a miditali? 14 órától jöhettek, addigra itthon leszek, és talán még eszem- iszom, dinom- dánom addig, hogy ne titeket faljalak fel. Kapitány? Diablo? Athee? Meatloaf? Mások?
Megyek mindenképp. Elvileg 5 körül végzek nem messze tőled (Benczúr utca 35, Hotel Benczúr). Enni-innivaló-kávé lesz a továbbképzésen, de esetleg egy jó kis tejes capuccinot elfogadok majd OFF kocsival leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|