meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1440 Dátum: 2010. Március 15. - 09:16:46 » |
|
Minitali március 15.-én Csepel pláza parkoló 10 h-tól. 1.Dani 2.Jani 3.Krisz
Müzli! Te nem jössz? Vagy majd az erkélyről integetsz. De jövök csak meglepinek szántam.Lehetett volna közelebbre is szervezni,hogy ne kelljen 1,5 percet gyalogolnom. Hozok neked egy izzótartót,bar nem tudom hova fogod most rakni,mert tele van a csomitartód pótkerékkel.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #1441 Dátum: 2010. Március 15. - 11:16:23 » |
|
Igen, akkor Csepel Pláza parkolója 10:00-kor/tól ejj Jani... mióta van gázod nem vagy egy kicsit különc? Addig is különc volt! Most meg nagyképű is!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1442 Dátum: 2010. Március 15. - 12:10:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1443 Dátum: 2010. Március 15. - 18:12:09 » |
|
Tegnap beugrott hazafelé menet hozzánk a CDX házaspár. Szeretem az ilyen beugrásokat is, még ha rövidek is, jó találkozni barátokkal. A mi hajlékunk mindig szívesen látja a kedves klubtársakat.
Mi van a kirándulós talival? Még lehet jelentkezni ám!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1444 Dátum: 2010. Március 15. - 18:41:38 » |
|
Tegnap beugrott hazafelé menet hozzánk a CDX házaspár. Szeretem az ilyen beugrásokat is, még ha rövidek is, jó találkozni barátokkal. A mi hajlékunk mindig szívesen látja a kedves klubtársakat.
Mi van a kirándulós talival? Még lehet jelentkezni ám!
Én is beugrottam volna ma ha tudnám merre laksz, de igy csak köröztem eggyet a városban néztem a sok ünneplőt.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1445 Dátum: 2010. Március 15. - 19:03:55 » |
|
Újra tudok járni! Már két napja semmi nem fáj, lehet, hogy meggyógyultam? Szóval: 20.-án, és 27.-én szabad vagyok, és óhajtok egy nem túl strapás kirándulást, szóval olyan ráérősen sétálóst, jó idő esetén. Ez lehetne 50 km-es körzeten belül bármi. Legyen mondjuk 20.-án, és rossz idő esetén 27.-én, vagy, akár mindkettőn, mert ki vagyok éhezve a szabad, jó levegőre, és főleg a klubunk kemény magos, talizós barátaimra. Jöhetnek az ötletek, és a jelentkezők! Kinek jó a 20.-ika? 1: LadiGidy 2: Jani (csak pénteken fog kiderülni) 3: meatloaf 4: kamikaze 5. Dani Kinek jó a 27.-ike? 1: LadiGidy 2: Jani 3: meatloaf 4:CDX Kinek jó mindkettő? 1: LadiGidy 2: meatloaf 3: Legyünk minél többen! Jöhetnek az ajánlatok is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1446 Dátum: 2010. Március 15. - 19:19:40 » |
|
KIrándulni nem megyek, mert Armand tegnap 5 percet volt a házon kívül, erre ma lázas. De mi van az évadnyitóval?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1447 Dátum: 2010. Március 15. - 19:26:02 » |
|
KIrándulni nem megyek, mert Armand tegnap 5 percet volt a házon kívül, erre ma lázas. De mi van az évadnyitóval? Ma hétfő van, messze még a szombat, addigra kutyabaja lesz. Évadnyitó? Én írtam hozzá egy két dolgot, választ nem írt rá senki sem. Meg egyéb ötletet sem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1448 Dátum: 2010. Március 15. - 19:31:28 » |
|
KIrándulni nem megyek, mert Armand tegnap 5 percet volt a házon kívül, erre ma lázas. De mi van az évadnyitóval? Ma hétfő van, messze még a szombat, addigra kutyabaja lesz. Évadnyitó? Én írtam hozzá egy két dolgot, választ nem írt rá senki sem. Meg egyéb ötletet sem. Nekem mindegy hol lesz.Jó időt jeleznek előre,lehetne egy kirándulás valahol.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1449 Dátum: 2010. Március 15. - 19:50:19 » |
|
KIrándulni nem megyek, mert Armand tegnap 5 percet volt a házon kívül, erre ma lázas. De mi van az évadnyitóval? Ma hétfő van, messze még a szombat, addigra kutyabaja lesz. Évadnyitó? Én írtam hozzá egy két dolgot, választ nem írt rá senki sem. Meg egyéb ötletet sem. Nekem mindegy hol lesz.Jó időt jeleznek előre,lehetne egy kirándulás valahol. Akár a mostani, és a következő szombaton is! Nekem tetszik az ötlet. Mi ketten, mint mindig, úgyis megcsináljuk, és reméljük jönnek még mások is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1450 Dátum: 2010. Március 15. - 20:05:53 » |
|
KIrándulni nem megyek, mert Armand tegnap 5 percet volt a házon kívül, erre ma lázas. De mi van az évadnyitóval? Ma hétfő van, messze még a szombat, addigra kutyabaja lesz. Évadnyitó? Én írtam hozzá egy két dolgot, választ nem írt rá senki sem. Meg egyéb ötletet sem. Nekem mindegy hol lesz.Jó időt jeleznek előre,lehetne egy kirándulás valahol. Verőce? Királyrét? Gyerekeknek, Verőcéről indul erdei kisvasút, lábadozóknak gyenge erdei séta, fiataloknak foci,lányoknak tollaslabda, szalonnasütés és miegymás. Akár a mostani, és a következő szombaton is! Nekem tetszik az ötlet. Mi ketten, mint mindig, úgyis megcsináljuk, és reméljük jönnek még mások is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1451 Dátum: 2010. Március 16. - 09:05:02 » |
|
Igen, akkor Csepel Pláza parkolója 10:00-kor/tól ejj Jani... mióta van gázod nem vagy egy kicsit különc? Addig is különc volt! Most meg nagyképű is! Mivan, nagy a fejem??!!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1452 Dátum: 2010. Március 16. - 09:46:21 » |
|
Igen, akkor Csepel Pláza parkolója 10:00-kor/tól ejj Jani... mióta van gázod nem vagy egy kicsit különc? Addig is különc volt! Most meg nagyképű is! Mivan, nagy a fejem??!! A 3 mondat balhé előtt: Mivan! Mivan? Mivan??!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1453 Dátum: 2010. Március 18. - 08:32:44 » |
|
Érdeklődnék lesz-e tali szombaton vagy nem, ha lesz hol,mikor lesz gyülekező,hány órakor? Köszi a válaszokat. Balázs
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1454 Dátum: 2010. Március 18. - 12:59:24 » |
|
Érdeklődnék lesz-e tali szombaton vagy nem, ha lesz hol,mikor lesz gyülekező,hány órakor? Köszi a válaszokat. Balázs lesz tali? hol? lurdy?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|