kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1305 Dátum: 2010. Február 14. - 11:12:41 » |
|
Azért ne Armand legyen a központ szervezésileg.
Hanem az, hogy hol lehet jól érezni magunkat, normális áron.
Kamikaze is felvetett egy helyszínt, valahol Gárdony környékén.
A pákozdi arbarétumra gondolsz? ha kell utána járok A pákozdi arborétum Nyitva tartás: Ápr. 1-okt. 31. K-V 10-18 kocsival is belehet menni lehet bográcsozni is anélkül hogy bárkit zavarnánk. Az arborétumom belül: játszótér, kilátó, kis múzeum, tanösvény, kis tó, folyó víz, wc-k. Környéken: pákozdi ingókövek, 48-as emlék mű, szúnyog-szigeti éterem, sétahajókázás,Székesfehérváron országalma Szerintem 1 egész napos találkozónak kiváló helyszín.A bográcsozásban anyósom besegítene nekünk csak enni kell szórakozni, pihenni. Ez csak egy ötlet javaslat majd a többség dönt.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1306 Dátum: 2010. Február 14. - 15:17:31 » |
|
A pákozdi arbarétumra gondolsz? ha kell utána járok A pákozdi arborétum Nyitva tartás: Ápr. 1-okt. 31. K-V 10-18 kocsival is belehet menni lehet bográcsozni is anélkül hogy bárkit zavarnánk. Az arborétumom belül: játszótér, kilátó, kis múzeum, tanösvény, kis tó, folyó víz, wc-k. Környéken: pákozdi ingókövek, 48-as emlék mű, szúnyog-szigeti éterem, sétahajókázás,Székesfehérváron országalma Szerintem 1 egész napos találkozónak kiváló helyszín.A bográcsozásban anyósom besegítene nekünk csak enni kell szórakozni, pihenni. Ez csak egy ötlet javaslat majd a többség dönt. Nem hangzik ez sem rosszul. Jól értettem? Anyósod megcsinál mindent, csak meg kell ennünk? Akkor is, ha sokam mennénk? Amúgy pedig ez lehetne bőven egy talis nap, függetlenül a gokartozástól, évnyitótól. Nekem tetszik!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1307 Dátum: 2010. Február 14. - 15:20:19 » |
|
A pákozdi arbarétumra gondolsz? ha kell utána járok A pákozdi arborétum Nyitva tartás: Ápr. 1-okt. 31. K-V 10-18 kocsival is belehet menni lehet bográcsozni is anélkül hogy bárkit zavarnánk. Az arborétumom belül: játszótér, kilátó, kis múzeum, tanösvény, kis tó, folyó víz, wc-k. Környéken: pákozdi ingókövek, 48-as emlék mű, szúnyog-szigeti éterem, sétahajókázás,Székesfehérváron országalma Szerintem 1 egész napos találkozónak kiváló helyszín.A bográcsozásban anyósom besegítene nekünk csak enni kell szórakozni, pihenni. Ez csak egy ötlet javaslat majd a többség dönt. Nem hangzik ez sem rosszul. Jól értettem? Anyósod megcsinál mindent, csak meg kell ennünk? Akkor is, ha sokam mennénk? Amúgy pedig ez lehetne bőven egy talis nap, függetlenül a gokartozástól, évnyitótól. Nekem tetszik! Igen jól érted ö megfőzi mi megesszük
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ajkai gyuri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1308 Dátum: 2010. Február 14. - 16:19:08 » |
|
Kellemes délutánt mindenkinek! Ez nagyon jól hangzik! Remek kis nap lenne majd a részletekröl, idöpontrol, anyagiakrol kérnék tájékoztatást elöre is köszönöm!! (gyuri)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1309 Dátum: 2010. Február 14. - 16:26:00 » |
|
Kellemes délutánt mindenkinek! Ez nagyon jól hangzik! Remek kis nap lenne majd a részletekröl, idöpontrol, anyagiakrol kérnék tájékoztatást elöre is köszönöm!! (gyuri) Szia! Ha lesz majd pontos hónap nap átmegyek leszervezek mindent ha a többieknek így megfelel, árat csak utána tudunk számolni de időbe közzé lesz itt téve. (remélem összejön)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ajkai gyuri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1310 Dátum: 2010. Február 14. - 16:39:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1311 Dátum: 2010. Február 21. - 13:12:48 » |
|
Érdeklődnék hogy az évnyitó v a gokartos nap szervezése hogyan áll nagy a csend pedig lassan aktuális lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1312 Dátum: 2010. Február 23. - 10:56:55 » |
|
Érdeklődnék hogy az évnyitó v a gokartos nap szervezése hogyan áll nagy a csend pedig lassan aktuális lenne.
Anno én ezt kérdeztem, de senki rá sem hederített: Gyerekek, mi legyen akkor az évadnyitóval? Be merjünk vállalni márciusban egy gokartozást, vagy legyen máskor? Most már igencsak időszerű lenne a szervezése. A kérdés egyre aktuálisabb, lassan már úgy leszünk vele, mint az építészek a tervleadással: először közeledik a határidő, azután távolodik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ajkai gyuri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1313 Dátum: 2010. Február 23. - 15:54:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1314 Dátum: 2010. Február 23. - 16:37:18 » |
|
Az én véleményem az, hogy a gokartos nappal még ráérnénk, amíg biztosan, legalábbis várhatóan nem lesz rossz időnk. Kapitány kolléga mikor köt ki HUN földön?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1315 Dátum: 2010. Február 23. - 16:43:27 » |
|
Március 8-9-10 valamelyik nap a három közül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1316 Dátum: 2010. Február 23. - 18:25:31 » |
|
Az én véleményem az, hogy a gokartos nappal még ráérnénk, amíg biztosan, legalábbis várhatóan nem lesz rossz időnk....
Ezt írtam én is annak idején. Ezért nem szóltam ismét hozzá. A véleményem ezzel kapcsolatban nem változott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1317 Dátum: 2010. Február 24. - 08:51:52 » |
|
Az én véleményem az, hogy a gokartos nappal még ráérnénk, amíg biztosan, legalábbis várhatóan nem lesz rossz időnk....
Ezt írtam én is annak idején. Ezért nem szóltam ismét hozzá. A véleményem ezzel kapcsolatban nem változott. Akkor ki kell találnotok valami mást évadnyitóra. És a gokartos lapon az időpontos szavazás is értelmét vesztette. Kérem az éritettet vegye le onnan. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #1318 Dátum: 2010. Február 24. - 11:05:22 » |
|
Sziasztok! "Átköltözök" ide a színházas kultúrprogram-ötlettel a Törzsasztalról, mert már több érdeklődő is van a klubból - és felmerült, hogy esetleg lehetne egy mini-talit kanyarintani köré. Szóval 2010. március 22 hétfő 19 óra, Térszínház (Budapest, Óbuda, Fő tér 1, Zichy kastély kertjéből van a bejárat). Lesz Mrozektől a Vatzlav című darab, amire már jelentkeztetek páran (remélem nem vagyok elfogult, de tök jó előadás. Lehet, hogy mégis elfogult vagyok?! A férjem a főszereplője ). Jegyár 1800 forint - ha jó sokan összegyűlünk, akkor próbálok alkudni is, biztos lehet :-). Esetleg lehetne előtte vagy utána valamit kitalálni ott a környéken - kocsma, ilyesmi. Van-e valakinek ötlete? Este 9 tájban van vége az előadásnak. Talán akkor már nem lesz mínusz tíz. Azt is lehet esetleg, hogy korábban találkozunk (6 tájban) a közelben egy előre megbeszélt helyen, kicsit megcsodáljuk egymást Lacsiját, aztán utána meg (ezt még meg kell beszéljem, ha tetszik Nektek az ötlet, nem tuti) ottmaradunk a színházban kicsit bulizni, teázni. Viszünk sütit/pogit, innivalót, stb. Hmm?? Üdv, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #1319 Dátum: 2010. Február 24. - 15:10:32 » |
|
Minitali van kialakulóban pénteken a "klubszervizben", a Rudiéknél..: Már ketten vagyunk, Döme cartárs és jómagam... Esetleg valaki még, ha másért nem egy kiadós beszélgetés ürügyén...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|